Om ervoor te zorgen dat je met bepaalde zoekwoorden hoog in Google komt te staan is een goede basis belangrijk: SEO vriendelijke teksten. Wij zorgen op verschillende manieren voor deze teksten.

 

1) Aanpassen van bestaande teksten

Dit kunnen teksten zijn die al op de website staan. Soms zijn er voldoende teksten aanwezig, waarna wij enkele aanpassingen hoeven te doen. Bijvoorbeeld het verwerken van zoekwoorden in de tekst en een iets commerciëlere draai. Wij voeren geen wijzigingen zonder te overleggen.

2) Herschrijven van webteksten of brochureteksten

Voor Google is het erg belangrijk dat de teksten op je website uniek geschreven zijn. Hierdoor kunnen wij nieuwe SEO teksten schrijven door bestaande teksten van je website of uit je brochure te herschrijven.

3) Creëren van geheel nieuwe content

Heb je nog geen website of brochures, dan kunnen wij geheel nieuwe teksten voor je schrijven. Wij kunnen een eerste aanzet doen, maar dit mag ook andersom zijn. Geef gerust bij ons aan wat je graag in de SEO teksten wilt vermelden. Daar houden wij bij het schrijven van de SEO teksten rekening mee.

Technische teksten

Wanneer een tekst veel technische kenmerken bevat, zoals bijvoorbeeld in de industriële automatisering of bij andere technische producten/diensten, dan stemmen wij met de klant af of er eerst een opzetje gemaakt kan worden. Vervolgens kunnen wij deze teksten uitbreiden en naar de maatstaven van Google aanpassen.

Heb je bijzondere wensen? Wij passen ons graag aan en schrijven onze SEO teksten zoals jij dat wenst. Heb je vragen over dit onderwerp, stel ze gerust via ons contactformulier.

Meer weten over SEO teksten? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

 Local Scope