Voortgang SEO

 

Hoe vaak brengen wij je op de hoogte van je huidige posities in Google? Daar gaan wij in deze #2 van onze ‘Hoe-reeks’ op in.

1) SEO: Maandelijks of twee keer per maand

Je kunt bij ons aangeven of je de voortgang maandelijks of éên keer in de twee weken wilt ontvangen. Hoe vaak je dit wilt vragen wij bij de opstart van het project. Beginnen wij met een SEO campagne, dan zorgen wij ervoor dat je eerst een uitgebreide e-mail ontvangt met informatie over de start van de werkzaamheden. In deze e-mail wordt ook gevraagd hoe vaak je de voortgang van je posities in Google wilt ontvangen.

Iedere maand (of twee keer per maand) word je op de hoogte gebracht door middel van een persoonlijke voortgangse-mail inclusief positierapportage waarin wordt aangegeven met welke zoekwoorden jouw website gestegen is en welke extra aandacht behoeven. Dit houdt niet in dat we aan de andere zoekwoorden geen aandacht besteden, omdat er altijd een aantal focuswoorden zijn. Soms zal de competitie in Google wat hoger liggen, waardoor het belangrijk is dat we structureel aandacht besteden aan de linkbuilding voor deze zoekwoorden. 

Deze grafiek hieronder geeft een stijging van de gemiddelde positie van een website uit ons klantenbestand weer. Zulke gegevens zijn interessant en zijn momenteel op aanvraag beschikbaar. 

 

2) SEA: Maandelijkse rapportage

Een SEA rapportage sturen wij je maandelijks toe, waarbij je een overzicht krijgt van de gekozen zoekwoorden, de klikkosten en de gemiddelde posities van de advertenties. Je weet hierdoor precies waar het budget aan uit is gegeven. De specificatie van de Google Ads uitgaven wordt veelal meegestuurd met de factuur. 

Kunnen wij iets voor je betekenen of heb je vragen over dit onderwerp? Stel je vraag via het formulier hieronder of neem contact met ons op via 053 – 7609006 of info@localscope.nl.

Wil je meer weten over onze voortgangsrapportages? 

Bel ons via onderstaand nummer of stuur een e-mail naar klantenservice@localscope.nl

 Local Scope