Met Ballonvertier hebben we een vliegende start gemaakt. Tijd voor een feestje. Ballonvertier is onderdeel van Catering Noord en maakt balloncreaties voor diverse feestelijke aangelegenheden. Sinds november 2017 werken aan de vindbaarheid van Catering Noord. Deze maand zijn we tevens gestart met Ballonvertier. Daar worden wij blij van!

Hoe ziet de stijging in Google eruit?

Met behulp van een zoekwoordenonderzoek zijn er een aantal interessante zoekwoorden naar voren gekomen. Voordat we begonnen had de website een gemiddelde positie van 135 (pagina 14). Met sommige zoekwoorden had Ballonvertier nog geen positie, wat er dan al gauw voor zorgt dat het gemiddelde zo laag is.

In de tabel hierboven is te zien dat de website alleen zichtbaar was met ‘Ballonnenboog Groningen’ en ‘Ballonnenboog Drachten’. Ook nog eens heel ver weg, op pagina 6 en pagina 3. Gisteren hebben we de landingspagina’s aan de website toegevoegd. Na het toevoegen zagen we een significante stijging. Met drie zoekwoorden staat de website gelijk op de eerste pagina. De website zal in het begin nog wel wat schommelen in de zoekresultaten van Google. Voor Ballonvertier zijn we gelijk begonnen met de linkbuilding naar deze pagina’s. We gaan natuurlijk voor die top 3!

De stijging van de website wordt hierboven weergegeven in een grafiek. De komende periode gaan we vol inzetten op die linkbuilding. Wordt vervolgd!

Update 3-7-2019

Vandaag de dag hebben we een gemiddelde positie van 6. Natuurlijk stopt het hier nog niet, aangezien we nog verder willen stijgen en daarna ook nog de posities in Google moeten behouden. In de grafiek hieronder kan je zien dat de gemiddelde positie 30 dagen geleden nog 10 was, maar dat dit nu positie 6 is geworden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website?

Zou je wel eens willen waar jouw potentiële klanten naar zoeken? Wij doen kosteloos een zoekwoordenonderzoek en maken een analyse van jouw website. Neem gerust eens contact met ons op via 053 76 00 906 of stuur een mailtje naar info@localscope.nl.

 Local Scope