Advies nodig? 053 7600906 info@localscope.nl

Ben jij sociaal, overtuigend en een echte doorzetter? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste callcenter medewerker outbound (0 – 20 uur per week). Telefonisch benader je (door ons geselecteerde) ondernemers met een interessante aanbieding. Vervolgens rapporteer je nauwkeurig welke acties er verder ondernomen moeten worden, zodat dit gelijk kan worden opgepakt door je collega’s.

Wat wensen wij?

– Dat je ervaring hebt met outbound bellen
– Dat je sociaal en commercieel goed onderlegd bent
– Dat je doorzet, maar niet doordramt tijdens een telefoongesprek
– Dat je enthousiast en vriendelijk bent
– Dat je punctueel bent

Wat bieden wij?

– Een goede bonusregeling
– Een gezellige werksfeer
– Een halfjaarcontract van 0 tot 20 uur per week (in eerste instantie)
– Elke week een heerlijk vers broodje van Menzing of Het Belegh

Wie zijn wij?

Local Scope is gevestigd op bedrijventerrein Het Stepelo in Haaksbergen. Wij zijn een landelijk georiënteerd internetmarketingbureau voor midden- en kleinbedrijf. Onze specialisaties zijn lokale/regionale zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA), waarmee wij de zichtbaarheid van ondernemers op het internet aanzienlijk verbeteren. Ons doel is om zoekmachine optimalisatie toegankelijk en betaalbaar te maken (en te houden) voor elke ondernemer.

Solliciteren?

Kortom, met deze commerciële bijbaan bieden wij je een unieke kans om jouw commerciële talent verder te ontwikkelen. Het is een veelzijdige baan, omdat je ondernemers uit verschillende branches spreekt (van schoonheidsspecialiste tot hovenier). Ben je geïnteresseerd in deze commerciële vacature? Stuur je CV en motivatiebrief vóór 31 augustus naar info@localscope.nl. In de eerste week van september zullen wij beginnen met de selectie. Heb je vragen over de vacature, neem dan gerust contact met ons op.