SEO pakketten – zoekmachine optimalisatie voor cateringbedrijven

Meer klanten in de regio? Hieronder vind je onze SEO pakketten voor cateringbedrijven en cateraars. Zoekmachine optimalisatie bij Local Scope voor jouw cateringbedrijf kan al vanaf €75,- excl. BTW per maand. Wij zorgen er graag voor dat je beter zichtbaar wordt in Google, zodat potentiële klanten je beter weten te vinden. 

Gerichte zoekwoorden voor cateraars

De zoekwoorden hieronder zijn indicatief en zijn uit te kiezen/te wijzigen naar eigen wens. Belangrijk is wel dat er daadwerkelijk vraag naar is. Dit kunnen wij met behulp van de Zoekwoordplanner van Google Adwords voor je inzien. Wil je bijvoorbeeld graag gevonden worden bepaalde hapjes, zoals ‘borrelhapjes + plaats’, dan zorgen wij ervoor dat je hiermee naar de eerste pagina in Google stijgt (en dat je hier blijft staan). 

Meer over ons weten? Bekijk onze bedrijfsvideo!

Naast dat wij met diverse cateringbedrijven werken, werken wij ook samen met architecten, bloemisten, bouwbedrijven en chiropractors.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u weten aan welke Google factoren uw website momenteel voldoet en waar de verbeterpunten liggen? Vraag een gratis SEO scan bij ons aan!

 Local Scope