Onze diensten: wat kunnen wij voor je betekenen?

Samen groeien? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Wil je meer aanvragen/bestellingen via jouw website of webshop ontvangen?

Met een enthouasist team van experts zorgen wij er graag voor dat jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt, zodat je onder de aandacht komt bij potentiële klanten.

Klanten omschrijven onze dienstverlening als betaalbaar, efficiënt en helder. Wist je dat 97% van alle Google gebruikers niet verder kijkt dan de eerste pagina? Uit onderzoek blijkt dat 75% voor een zoekresultaat in de top 5 kiest. Eigenlijk is hierdoor een positie op de eerste pagina al niet eens meer voldoende: 3 van de 4 keer maken mensen zijn/haar keuze in de top 5. Niet alleen SEO is interessant om te doen, in diverse branches is adverteren in Google (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO) een gouden combinatie.

Potentiële klanten zien jouw bedrijf twee keer, of zelfs wel drie keer met Google Maps of Google Shopping. Wij gaan voor een langdurige samenwerking. 6,5 jaar later werken we nog steeds samen met onze allereerste klant.

SEO

Lokaal | Regionaal | Landelijk

SEA

Meetbaar | Rapportage

Websitetechniek

Snelheid | SSL certificaat

Hoger in Google met Local Scope

Wil je meer aanvragen, bestellingen of boekingen via jouw website ontvangen? Je bent bij ons aan het juiste adres voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Wij zijn gespecialiseerd in het hoog positioneren van websites in de zoekresultaten, zodat je het beste uit de website kunt halen. SEO en SEA zijn twee zeer gerichte marketingoplossingen. Wanneer er voor relevante zoekwoorden wordt gekozen, zal je merken dat er een hoog rendement met deze manier van marketing wordt behaald. Hierin begeleiden wij je in eerste instantie graag met behulp van een uitgebreid, maar ook specifiek, zoekwoordenonderzoek.

Wat ons kenmerkt is dat wij ook naar de haalbaarheid kijken. Heb je pas een nieuw domein geregistreerd en wil je op positie 1 komen met ‘dameskleding’? Dan zullen wij je hoogstwaarschijnlijk adviseren om geen gebruik te maken van onze dienstverlening, omdat de competitie veel te hoog is en de meeste bedrijven duizenden euro’s per maand investeren in hun online zichtbaarheid. Van ons kun je een helder een eerlijk advies verwachten.

Wij dragen graag bij aan de groei van jouw onderneming

Door onze ruime ervaring en onze passie voor internetmarketing, content marketing en zoekmachine optimalisatie kunnen wij een optimaal rendement uit uw website halen. Local Scope gaat voor mooie resultaten, die geheel meetbaar zijn uit verschillende geavanceerde rapportages. Hierbij staan jouw wensen voorop. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een hoveniersbedrijf en ben  je gespecialiseerd in het aanleggen van sierbestrating?

Samen zorgen wij er dan voor dat je in het gewenste werkgebied gevonden wordt op termen zoals ‘Hovenier Haaksbergen’, maar dat we ook specifieke zoekwoorden kiezen die passen bij uw specialisatie, zoals ‘Sierbestrating Enschede’. Wil je groeien? Wij dragen hier graag aan bij!

Samenwerken op de lange termijn!

Wij vinden een goede en langdurige klantrelatie belangrijk, waarbij heldere communicatie hoog in het vaandel staat. Met een maandelijkse voortgangsrapportage houden wij je op de hoogte van de positieveranderingen in Google. Is je website met dat ene belangrijke zoekwoord gestegen? Waar besteden wij de komende periode extra aandacht aan om ervoor te zorgen dat deze (opnieuw) verder stijgen in de zoekresultaten? Een top 10 positie in Google is, bij de juiste zoekwoorden, enorm belangrijk voor jouw bedrijf. 90% van de Nederlandse bevolking die informatie zoekt op internet, kijkt niet verder dan de eerste zoekpagina in Google. Sta je met jouw bedrijf niet in de top 10 relevante zoekresultaten, dan word je zelden of niet gevonden.

Wilt u met uw bedrijf hoger in Google?

Klik hier voor meer informatie over onze aanpak en werkwijze. Zeer waarschijnlijk kunnen wij iets voor je betekenen. Wij begrijpen dat je niet zomaar gebruik wilt maken van onze diensten, maar dat je liever eerst wilt weten waar je kansen liggen en wat de kosten hiervan zijn. Neem contact met ons op of vraag een gratis SEO scan aan. 

Gratis SEO scan? Vraag ‘m aan!

Benieuwd waar jouw kansen liggen? Vraag een (vrijblijvende) gratis SEO scan bij ons aan. Naar aanleiding van jouw aanvraag nemen we eerst contact met je op, omdat we eerst het één en ander willen uitvragen. Zo ontvang je een zo’n relevant en compleet mogelijke analyse van ons.

8 + 12 =

 Local Scope