Van 36 naar 15

Voor een makelaarskantoor in de provincie Gelderland zijn we van start gegaan met het optimaliseren van de website. We beginnen eerst met 5 zoekwoorden. Naar het meest belangrijke zoekwoord wordt gemiddeld 1600 keer per maand gezocht. Bij de start van het project had het makelaarskantoor een gemiddelde positie van 36. Dit is prettig voor de start van het project, omdat de website al enige waarde heeft opgebouwd.

SEO teksten

Na akkoord zijn we van start gegaan met het schrijven van onze SEO teksten. Na een aantal aanpassingen zijn de teksten toegevoegd aan de website en is de volgende stijging te zien:

Op dit moment heeft het makelaarskantoor een gemiddelde positie van 15. Met twee zoekwoorden is de website gelijk naar de eerste pagina gestegen, waarvan één zelfs naar de top 3 (afkomstig van positie 46). De komende tijd zullen we de posities van de website met behulp van linkbuilding versterken.

De teksten zijn een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Zijn deze teksten afwezig, dan kunnen we het beoogde resultaat nooit behalen. Dit geldt ook voor de linkbuilding. Er wordt veel gespeculeerd over linkbuilding, maar het is nog steeds een bewezen techniek. We gaan voor het beste resultaat en zullen op een zo’n natuurlijk mogelijke wijze verwijzingen creëren.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis SEO scan met zoekwoordenonderzoek bij ons aan. Aan de hand van dit onderzoek zullen we u een passend voorstel doen.

Gratis SEO scan aanvragen?

9 + 9 =

 Local Scope