Geef jouw linkprofiel een boost met onze startpaginalinks

Vanaf €125,- excl. BTW per jaar

Geef jouw linkprofiel een extra boost met één van onze BOOST pakketten. Samen gaan we jouw concurrenten in Google spreekwoordelijk te lijf met onze Boost M, Boost L of Boost XL.

Belangrijk om te vermelden:

– Alle links worden gespreid geplaatst op relevante websites en/of gerelateerde pagina’s
– Wij zorgen voor een perfecte ankerdiversiteit
– Wij plaatsen deze BOOST pakketten alleen in combinatie met onze reguliere SEO pakketten/abonnementen. De reden hiervoor is dat wij vrijwel niets verdienen op het plaatsen van de startpaginalinks. Ons doel is dat je opnieuw of verder stijgt in de zoekresultaten en een voorsprong krijgt op jouw concurrenten. 
– Je ontvangt een rapportage van de geplaatste links

Wil je meer informatie of liever gelijk één van onze pakketten bestellen?

Neem contact met ons op via 053 – 7600906 of stuur een mailtje naar linde@localscope.nl.

Startpaginalinks? Zijn startpaginalinks nog wel van deze tijd?

Goede vraag. Zelfs meerdere bedrijven die startpaginalinks tegenwoordig afraden maken in vrij grote aantallen gebruik van deze pagina’s. Zelf hebben we een groot aantal pagina’s in beheer. Mocht blijken dat we een gedeelte van de links kunnen plaatsen op onze eigen startpagina’s, dan zullen we dat uiteraard aanbieden.

Startpagina’s oftwel directory’s zorgen nog steeds voor een aanzienlijke stijging in de zoekresultaten. Natuurlijk raden wij wel af om enkel/alleen startpaginalinks te gebruiken. Deze pakketten dienen puur en alleen als extra pakket en kunnen niet worden afgenomen zonder onze SEO of linkbuilding pakketten. Om heel eerlijk te zijn: wij verdienen vrijwel niets aan het plaatsen van deze boostpakketten. Het gaat ons vooral om de betere posities die onze klanten krijgen met behulp van deze startpagina’s.

Om te laten zien dat startpaginalinks nog steeds gebruikt worden (let op: wel in combinatie met andere soorten links) hebben we hieronder een overzicht gemaakt van een aantal bedrijven in competitieve branches, bijvoorbeeld zoals het zoekwoord ‘bordspel kopen’. In Ahrefs hebben we gekeken naar de huidige verwijzende domeinen naar de categoriepagina ‘bordspellen’. Alle geel gearceerde pagina’s zijn startpagina’s. Vrijwel allemaal dus. 

Startpaginalinks in linkprofiel deel 2

Niet alleen Bol.com maakt gebruik van deze links, maar ook diverse andere concurrenten. Hieronder kan je bijvoorbeeld de startpaginalinks van Spellenrijk en Intertoys vinden. 

Startpaginalinks Spellenrijk

Hieronder zie je twee printscreens van Intertoys. De startpaginalinks van Intertoys zijn veel meer verspreid in het overzicht, omdat ze naast deze startpagina’s over veel andere soorten links beschikken. 

Startpaginalinks Intertoys deel 1
Startpaginalinks Intertoys deel 2

Heb ik deze startpaginalinks wel nodig? 

Wij kijken graag of jouw concurrenten ook over deze links beschikken. Mocht dit het geval zijn, dan is het belangrijk om soortgelijke links of andere links met een hoge DR rating en URL rating toe te laten voegen aan jouw linkprofiel. Er zijn veel opties als het gaat om type links. We kunnen relevante websites aanschrijven of een artikel laten plaatsen, maar de kosten van de plaatsing is afhankelijk van de prijzen die hiervoor gevraagd worden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of voor een concurrentievergelijking

Kan ik deze links ook zelf plaatsen? 

Ja, dat kan vrij makkelijk zelf. Wel is het belangrijk dat je de links op de goede manier toevoegt en dat je de juiste categorieën toevoegt. Daarnaast hebben wij veel eigen pagina’s en zijn de startpaginalinks via ons goedkoper. Ook is het essentieel dat je de pagina’s kunt beoordelen op domeinwaarde, linkwaarde en bijvoorbeeld spamscore. 

 Local Scope