Gratis SEO scan met advies?

Krijgt u momenteel (bijna) geen aanvragen binnen via uw website? Vraag een gratis SEO analyse met advies bij ons aan, zodat u weet waar uw website in de zoekresultaten te vinden is en waar de verbeterpunten liggen. Een gratis SEO scan, bij ons ook wel SEO analyse genoemd, kunnen wij voor u uitvoeren door uw website te beoordelen aan de hand van de SEO richtlijnen. Geeft u uw gegevens aan ons door, met daarnaast belangrijke zoekwoorden waar u graag op gevonden wilt worden, dan kunnen wij beoordelen of uw website goed is geoptimaliseerd voor deze zoekwoorden.

Hoe weten wij welke zoekwoorden interessant zijn voor u?

De gratis SEO scan kunnen wij ook uitvoeren zonder dat u deze zoekwoorden aan ons doorgeeft. Vaak kunnen wij op het oog zien welke diensten of producten u levert. Aan de hand van de meest belangrijke diensten of producten zullen wij een zoekwoordenonderzoek uitvoeren. Wij bekijken voor u hoeveel mensen er maandelijks naar uw product of dienst zoeken. Dit kan op lokaal, regionaal of landelijk niveau zijn. Lokaal niveau: ‘Advocaat Enschede’, regionaal niveau: ‘Advocaat Twente’, landelijk niveau: ‘Huurrecht advocaat’. Lees meer over de zoekwoorden onder het kopje ‘Zoekwoordenonderzoek’.

 

Vraag een gratis scan aan!

12 + 8 =

Onze SEO analyse + prijsindicatie op maat ontvangt u binnen 24 uur

Benieuwd hoe u momenteel vindbaar bent in de zoekresultaten? Vraag een gratis SEO scan aan via het formulier hiernaast. Binnen 24 uur kunt u onze SEO scan inclusief vrijblijvende offerte in uw mailbox verwachten. Onze gratis SEO analyse geeft u inzicht in welke posities u momenteel in Google heeft, maar ook hoe u uw posities in Google kunt verbeteren. Daarnaast kijken wij naar de techniek van de website en of deze voldoet aan de richtlijnen van de zoekmachine. Onze SEO analyse staat boordevol tips, die wij ook zelf in de praktijk toepassen. Afhankelijk van welke zoekwoorden u wenst zullen wij een prijsindicatie geven. Dit lichten wij het liefst telefonisch toe, zodat we u kunnen uitleggen waar onze tarieven op gebaseerd zijn. 

Waarom is onze scan gratis?

De scan inclusief zoekwoordenonderzoek is gratis, omdat het belangrijk is voor ons dat u een objectieve kijk krijgt op de vindbaarheid van uw website. Het kan namelijk zijn dat het thuis of op werklocatie lijkt alsof u goed in de zoekresultaten te vinden bent. Of dat u zelfs helemaal bovenaan staat. Helaas blijkt het tegendeel vaak waar te zijn, omdat zoekresultaten gepersonaliseerd kunnen zijn. Websites die u vaak bezoekt (zoals die van uzelf) zullen automatisch hoger in de zoekresultaten komen te staan. Een objectieve gratis SEO analyse voorkomt teleurstellingen.

Hoe kijken wij hoe u momenteel in Google staat gepositioneerd?

Wij beschikken over software waarmee wij binnen een aantal minuten kunnen zien hoe u momenteel vindbaar bent met de juiste keywords. Dit geven wij één op één aan u door, zodat u weet hoe u er momenteel voor staat. Het zoekwoordenonderzoek is een belangrijk gedeelte van de gratis SEO scan. U wilt immers graag weten wat u moet verbeteren, zodat u gevonden wordt in de zoekresultaten wanneer men de juiste zoekwoorden in de zoekmachine van Google intypt.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem gerust contact met ons op via info@localscope.nl of 053 760 09 06.

Zoekwoordenonderzoek

Een belangrijk onderdeel van de gratis SEO analyse is het zoekwoordenonderzoek. Wanneer een accountantskantoor meerdere vestigingen heeft, kunnen verschillende zoekwoorden plus locatie interessant zijn voor de onderneming. Uit de Zoekwoordplanner rollen de volgende gegevens:

Zoekwoord ZO*
Accountant Zwolle 210
Accountant Apeldoorn 110
Accountant Hengelo 90
Accountant Almelo 70
Accountant Haaksbergen 20

*Aantal zoekopdrachten per maand

Het aantal zoekopdrachten is een gemiddelde van het afgelopen jaar. Het geeft dus geen voorspelling voor het komende jaar, maar de gegevens zijn in dit geval (geen seizoensdienst of -product) vrij stabiel. Wanneer het accountantskantoor graag ook gevonden wil worden op termen zoals ‘Boekhouder Zwolle’, dan wordt het zoekwoordenonderzoek uitgebreid. Geven zij ook belastingadvies, dan zijn er nog meer termen interessant. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden waar wij u graag mee helpen. Sinds vorig jaar kan men alleen nog de precieze aantal zoekopdrachten per maand zien wanneer er geld wordt besteed aan Google Adwords. Daarom kijken wij graag de precieze aantallen voor u na, zodat u weet welke zoekwoorden het meest interessant voor u zijn. Een essentieel onderdeel van onze gratis SEO scan.

Afspraak maken naar aanleiding van gratis SEO analyse

Vaak plannen wij aan de hand van het telefoongesprek een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. Wij hebben een de voorkeur om bij u op locatie te komen, omdat wij dan onder andere een duidelijk beeld krijgen van uw onderneming. Tijdens het gesprek lichten wij onze werkwijze toe en kunnen we eventueel nog met u kijken naar een aantal andere zoekwoorden (mocht dit nodig zijn).

Waarom graag een afspraak?

Bij Local Scope vinden wij persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Wilt u graag een gratis SEO analyse en bent u hierna overtuigd van de kracht van zoekmachine optimalisatie voor uw website, dan willen wij u hier graag mee helpen. Een enkele keer wordt er telefonisch akkoord gegeven, maar wij komen graag eerst even bij u op gesprek om kennis met u te maken. Doorgaans vinden ondernemers het fijn dat we de gratis SEO scan vrijblijvend komen toelichten. Wilt u dat liever niet, dan bent u natuurlijk vrij om dit bij ons aan te geven.

Tijdens of na de afspraak geven wij u de tijd om rustig na te denken over uw keuze. Vaak nemen we ongeveer een week tot twee weken na de kennismaking contact met u op om uw bevindingen met u te bespreken. Het kan voorkomen dat u nog een aantal vragen heeft over zoekmachine optimalisatie. Of wellicht wilt u SEO combineren met SEA (Google Adwords). Wij nemen graag de tijd om uw vragen over SEO te beantwoorden.

Een enkele keer vindt er geen afspraak plaats en beginnen wij vrijwel meteen na akkoord met de werkzaamheden. Dit is voor ons geen probleem, maar het is wel belangrijk om even persoonlijk kennis met u te maken. Wij komen graag naar u toe om kennis te maken en de SEO analyse met u te bespreken.

Een aantal vaste verbeterpunten in onze gratis SEO analyse

Om kort aan te geven op welke gebieden de website beter kan worden ingedeeld om de vindbaarheid in Google te vergroten, hebben wij een aantal vaste verbeterpunten in de gratis SEO analyse opgenomen. Deze punten worden bij ongeveer 85% van de websites – waarop wij onze SEO analyse loslaten – vergeten.

Er valt vaak nog ontzettend veel te halen. Google kijkt namelijk naar meer dan 200 factoren bij het beoordelen van een website. Een overgroot deel van deze factoren komen altijd terug in onze werkzaamheden. Natuurlijk verklappen wij niet al onze ‘geheimen van de smid’ in onze gratis SEO scan, maar zullen uw website op een aantal belangrijke factoren beoordelen.

Wat gebeurt er nadat ik een scan heb aangevraagd?

Wanneer wij de SEO scan hebben toegestuurd nemen wij binnen een aantal werkdagen contact met u op om uw bevindingen met u te bespreken. We nemen de gratis SEO analyse even met u door, zodat u vragen kunt stellen. Eigenlijk zijn uw huidige posities in Google het meest interessant. Maken wij bijvoorbeeld een gratis SEO analyse voor een accountantskantoor in het zuiden van de provincie Overijssel, dan is het vervelend om te zien dat de website op pagina 2 of lager staat.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Wilt u meer weten over onze gratis SEO scan of SEO analyse? Bel ons vrijblijvend op 053 760 09 06 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl.