Linkbuilding in Eindhoven

meer bezoekers en meer conversies

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

6 + 15 =

Linkbuilding in Eindhoven speelt een belangrijke rol binnen de zoekmachineoptimalisatie van je website. Zonder goede linkbuilding is het lastig om een website goed te laten ranken. Ook is een website zonder correcte linkbuilding in Eindhoven een website zonder enige vorm van gebruiksgemak; de interne links vallen namelijk ook binnen het geheel van linkbuilding.

Als linkbuilding specialist in Eindhoven zijn wij dagelijks aan het werk met het opzetten van linkprofielen. Daarbij beginnen we altijd met een analyse, zodat we goed in kunnen schatten waar we het beste kunnen beginnen. Bij Local Scope is jouw linkbuilding in goede handen.

Wat is linkbuilding in Eindhoven nou eigenlijk?

Wanneer het gaat om linkbuilding, dan richten we ons op twee verschillende manieren om links te plaatsen. De eerste manier is het plaatsen van interne links. Dit zijn links die op jouw website geplaatst worden en die leiden naar andere pagina’s op jouw website. Het belang van deze links wordt vaak onderschat. Interne links plaats je namelijk niet alleen voor de zoekmachine (al is het voor Google aanzienlijk makkelijker om de pagina’s te indexeren op deze manier). Interne links zijn ook belangrijk voor de bezoeker. Dankzij de juiste interne linkbuilding in Eindhoven kan elke bezoeker veel makkelijker vinden wat hij of zij zoekt.

Externe linkbuilding in Eindhoven (ook wel backlinks genoemd), zijn de tweede manier om een linkprofiel op te zetten. Hierbij worden linkjes op andere websites geplaatst, die naar een pagina op jouw website leiden. Deze links zijn belangrijk om autoriteit toegekend te krijgen in Google. Concreet betekent dit dat jouw website hoger in de resultaten komt te staan.

Bij beide vormen van linkbuilding in Eindhoven is het van enorm belang dat dit op de juiste manier gedaan wordt. Hierbij kun je denken aan de juiste ankers en koppelingen tussen relevante pagina’s. Bij Local Scope weten we exact hoe we linkbuilding in Eindhoven voor jouw website in kunnen zetten.

Wat is het belang van linkbuilding in Eindhoven?

Linkbuilding is van groot belang voor je website en dat heeft grofweg twee redenen. Allereerst zijn de juiste links goud waard voor je bezoekers. Zij kunnen makkelijker navigeren op de website en dit verhoogt de conversies. Anderzijds zijn de juiste links met correcte ankers (de tekst die gebruikt wordt voor de link) van groot belang voor de zoekmachines. Google kan je website dan makkelijker analyseren en de bezoekers naar de goede pagina’s leiden. Je rankt dus niet alleen beter in Google, je zorgt er ook voor dat de bezoekers kunnen vinden wat zij zoeken.

Wat kun je verwachten van de linkbuilding specialist in Eindhoven?

Als linkbuilding specialisten in Eindhoven zijn we dagelijks bezig met het aanpassen, verbeteren of compleet opzetten van een linkprofiel voor onze klanten. We hebben ervaring met uiteenlopende branches, hebben een compleet netwerk met tal van experts en een groot bereik wanneer het aankomt op backlinks.

We beginnen altijd met een duidelijke SEO analyse. Pas wanneer we jouw huidige linkprofiel in beeld gebracht hebben, kunnen we een plan van aanpak opstellen.

Langdurige resultaten met goede linkbuilding

Omdat we werken vanuit de analyse en gericht werken met de interne en externe links, kunnen we op die manier langdurige resultaten laten zien. Dat is overigens altijd onze focus; duurzame resultaten leveren namelijk veel meer op voor jouw bedrijf. Het juiste linkprofiel bij linkbuilding in Eindhoven speelt daarbij een zeer grote rol.

Wil je meer weten over onze werkwijze of wil je direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken voor jouw website? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder.

De mogelijkheden voor uw bedrijf

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons gerust op 053 7600906 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl.

 Local Scope