Linkbuilding in Haarlem

sterke resultaten met de specialist

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

12 + 12 =

Linkbuilding in Haarlem is een belangrijk onderdeel van de zoekmachineoptimalisatie. Het is een vereiste om hoog in Google te kunnen komen, zeker wanneer je veel concurrenten hebt die sterke websites hebben. Hoe meer concurrentie, hoe lastiger het is om op de eerste pagina van Google te komen. Toch blijkt vaak dat dit wel noodzakelijk is voor een goede stroom aan bezoekers. De meeste mensen kijken namelijk niet verder dan de eerste pagina. En op die eerste pagina worden vooral de topresultaten bekeken.

Bij linkbuilding in Haarlem gaat het om twee verschillende manieren van linkbuilding. Enerzijds de interne linkbuilding, anderzijds het opzetten van backlinks, oftewel de externe linkbuilding in Haarlem.

Wat is linkbuilding in Haarlem eigenlijk?

Bij linkbuilding in Haarlem gaat het om het plaatsen van links. Bij de interne linkbuilding draait het om het plaatsen van linkjes op jouw website die leiden naar andere pagina’s op je website. Bij de externe links draait het om linkjes die op andere websites geplaatst worden en die naar een pagina op jouw website leiden.

Backlinks zijn vooral belangrijk voor de ranking in Google. Sterke backlinks in een natuurlijk linkprofiel zorgen ervoor dat Google jouw website hoger in de resultaten laat zien omdat de zoekmachine aan de hand van de backlinks inschat dat jouw website autoriteit heeft en relevant is voor de bezoeker.

Bij de interne linkbuilding in Haarlem gaat het ook grotendeels om Google. Tegelijkertijd zijn deze links belangrijk voor de bezoeker. Elke bezoeker kan makkelijk alle juiste pagina’s vinden wanneer er logische interne links geplaatst zijn. En aangezien de bezoeker uiteindelijk de persoon is die je wilt overhalen, is het goed om daar wat extra op te letten.

Wat is belangrijk bij het opzetten van goede linkbuilding?

Lukraak linkjes plaatsen is zinloos. Bij goede linkbuilding in Haarlem komt namelijk meer kijken dan alleen het plaatsen van links. Zo moet de juiste tekst gebruikt worden om een link op te bouwen (ankers). De tekst moet relevant zijn voor de pagina zelf én de pagina waar de link heen leidt. Niet alleen voor Google, maar ook voor de bezoeker. Een link met als tekst ‘klik hier’ of ‘meer informatie’ is dus niet wenselijk.

Ook is het belangrijk om een zo natuurlijk mogelijk linkprofiel op te zetten. Gebruik je onlogische links, koop je alleen linkjes op hoogwaardige platformen of heeft elke backlink exact dezelfde ankertekst? Dan zien de zoekmachines direct wat je doet en dan wordt de waarde van de links weggevaagd.

Focussen op resultaat bij linkbuilding

Goede linkbuilding in Haarlem maakt het verschil wanneer je bezoekers binnen wilt halen. Daarom is het goed om te focussen op de resultaten bij het opzetten van de links. Als linkbuilding specialist in Haarlem zijn we dagelijks bezig met het opzetten en aanpassen van linkjes voor onze klanten. We werken voor uiteenlopende bedrijven in verschillende branches. Ons team van ervaren schrijvers en linkbuilders weet altijd de beste mogelijkheden te vinden om de ranking van jouw website te versterken én de bezoekers in de juiste richting te helpen.

Vandaag al beginnen met linkbuilding in Haarlem

Wil je beter ranken in de zoekmachine en meer bezoekers omzetten in klanten? Dan is linkbuilding in Haarlem een bijzonder goede stap voor jouw bedrijf. Heb je hier geen tijd voor, heb je het netwerk niet of wil je het gewoon aan de specialist overlaten? Neem dan eens contact met ons op. Wij werken tegen aantrekkelijke prijzen en zorgen altijd voor duidelijke maandelijkse rapportages zodat je precies weet wat er gedaan is.

Meer weten? Neem dan eens contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

De mogelijkheden voor uw bedrijf

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons gerust op 053 7600906 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl.

 Local Scope