Linkbuilding pakket: welke is de juiste?

Vanaf €75,- excl. BTW per maand

Linkbuilding pakket: goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Wil je investeren in jouw linkprofiel met behulp van een linkbuilding pakket? Dat is een goed idee, maar hoe bepaal je nu welke links goed zijn voor jouw website? Welke links zorgen voor de gewenste nummer één positie? Als ervaren internetmarketingbureau zijn wij gespecialiseerd in linkbuilding voor het MKB en MKB+, maar ook voor zelfstandigen. Ben je op zoek naar gedreven experts die met je meedenken, maar daarbij het resultaat niet uit het oog verliezen? Vraag direct onze (uitgebreide) linkbuilding scan aan.

 Local Scope
Inbegrepen bij onze dienstverlening is een uitgebreide SEO/linkbuilding scan, concurrentieonderzoek en een maandelijkse voortgangsrapportage. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is bij ons mogelijk om de voortgang maandelijks met jouw eigen projectmanager te bespreken.

Dat mijn salon zo goed loopt, is voor een groot deel te danken aan jullie fantastische inzet.

Inge Beernink

Schoonheidsspecialiste, Salon Skin Glow

Reinout Boek Linkbuilding expert

Linde Rensmaag Linkbuilding expert

Onze linkbuilding pakketten

Bouw structureel aan een gedegen linkprofiel

Er zijn veel aanbieders voor het aankopen van losse links, maar het is erg belangrijk om structureel verwijzingen aan te maken naar jouw website. Er zijn (goedkope) linkbuilding pakketten in omloop waarbij je eenmalig een aantal links kunt laten plaatsen. Dat lijkt op het eerste oog natuurlijk niet verkeerd, echter is het noodzakelijk om het huidige linkprofiel te (laten) bekijken en vervolgens te bepalen welke links er nodig zijn om jouw positie in Google te verstevigen. Die links wil je waarschijnlijk niet om eenmalig iets te stijgen in de zoekresultaten van Google, maar om langdurig en structureel mooie posities hebben én te houden. Het liefst willen we zo snel mogelijk resultaten behalen, maar linkbuilding is iets wat op de lange termijn zijn vruchten af werpt. Hoe hoger je staat in de zoekresultaten, hoe meer klanten je dat oplevert. Hier dragen wij graag aan bij. Ben je benieuwd naar onze topposities? Hieronder vind je een greep uit onze nummer één, twee en drie posities.

Benieuwd naar onze topresultaten? Bekijk hieronder een greep uit onze projecten!

Website Zoekwoord Zoekvolume Beginpositie Vandaag
Trimsalonennovy.nl Hondentrimsalon Den Bosch 110 200+ 1
Skinglow.nl Schoonheidssalon Hengelo 260 48
Evenwichtigleven.nl Acupunctuur Nijmegen 480 4
Nuvrachtwagen.nl Vrachtwagen theorie 320 59 2
Ardennenplezier.nl Vakantiepark Ardennen 2400 200+ 3
Reanimerendoejezo.nl Reanimatiecursus 1900 146
Tbtravel.nl Motorreizen 880 83 2
Actinmove.nl Agressietraining 390 137 1
Kaledi.nl Cursus schoonheidsspecialiste 260 74 3
Ongediertemiddelen.nl Rattengif kopen 3600 84 1
Taxidelft.nl Taxi Delft 5400 7 1
Motordempers.nl Akrapovic uitlaat 1900 71 1
Naturehairexperience.nl Kapper Arnhem 3600 46 1
Schoonheidssalontotalcare.nl Schoonheidsspecialiste Apeldoorn 590 38 2
Bagagekoerier.nl Bagage vooruit sturen 90 200+ 1
Debtcapital.nl Vordering verkopen 210 80 3
Larsmak.nl Zangles Arnhem 210 11 1
Kapsalonlina.nl Wimperextensions Utrecht 720 72 1
Massageshilversum.nl Massage Hilversum 1900 16 2
Dietisthetijtje.nl Diëtiste Hilversum 210 66 3
Acupunctuur-suwen.nl Acupunctuur Roermond 210 9 1
Colour Your Closet Personal shopper Amsterdam 90 200+ 1
Gevastgoed.nl Bouwkundige keuring Amstelveen 50 200+ 3
Nicoleheideman.nl Massagesalon Hengelo 90 200+ 2
Dunjakeuken.nl Surinaams eten Haarlem 110 59 2
Velthofmilieutechniek.nl Foliepers 30 22 1
Salonflow.nl Schoonheidssalon Enschede 720 24 2
Rijschoolrobdekker.nl Motorrijbewijs Enschede 90 51 2
Kuler.nl Fotograaf Utrecht 880 200+ 1
Slagerijbroekhuis.nl Catering Enschede 480 200+ 1

Samen aan de slag?

Vraag een (uitgebreide) linkbuilding/SEO scan bij ons aan. Onze specialisten voorzien je graag van een helder advies. Zo weet je ook dat de links die we plaatsen geplaatst worden voor de meest interessante en revelante zoektermen. 

Een greep uit onze succesvolle projecten

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Met Nuvrachtwagen.nl zijn we in september 2019 een succesvolle samenwerking aangegaan. Inmiddels staan we op de tweede plek in Google met 'Vrachtwagen theorie' en op de eerste plek met onder meer 'Vrachtwagen theorie in 1 dag'. 

Lees meer
Colour Your Closet | SEO

Colour Your Closet | SEO

Al jaren is Local Scope mijn SEO partner op het web. Zij helpen Colour your Closet heel goed met het organische vindbaar zijn. En de rapportages zijn duidelijk en als er vragen zijn van mijn kant, worden deze altijd snel en in begrijpelijke taal beantwoord. Heel fijn...

Lees meer
Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Lees meer
Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Echte aanrader, ze hebben mij enorm geholpen met zowel de SEO als SEA. Mijn website is omhoog geschoten en dankzij Local Scope vinden mensen nu hun weg naar mijn praktijk. Professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Voor Acupunctuur Suwen zijn we in september 2019...

Lees meer
GEvastgoed.nl | SEO & SEA

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Lees meer
TB Travel | SEO

TB Travel | SEO

Sinds maart 2014 werken wij aan de organische vindbaarheid van TB Travel. TB Travel is gespecialiseerd in (groeps)motorreizen en biedt voornamelijk maatwerk. De perfecte organisatie voor motorfanaten die graag met hun geliefde motor op vakantie willen. TB Travel staat...

Lees meer

Meer over ons weten? Bekijk onze bedrijfsvideo!

Eerst een nulmeting: onze handmatige linkbuilding/SEO scan

De kwaliteit van de links die wij plaatsen varieert. Wij houden rekening met de huidige (link)waarde die een domein heeft. Voor jou maken we daarom eerst graag een nulmeting, oftewel een SEO/linkbuilding scan. Hoeveel verwijzende domeinen en links verwijzen er op dit moment naar jouw website? Wat is de waarde van het linkprofiel? Moeten er misschien links verwijderd worden die geen waarde doorgeven of die een hoge spamscore hebben? Dit bekijken we natuurlijk eerst voor jou. Wil je weten hoe het zit met jouw linkprofiel in vergelijking met concullega’s in de top 5? Vraag onze gratis linkbuilding scan aan.

Waarom kies je voor Local Scope als samenwerkingspartner?

  • Inzicht in geplaatste links wanneer gewenst met toelichting
  • Specialist in ons vakgebied met diverse nummer één, twee en drie posities
  • Je eigen contactpersoon (maandelijks voortgangsgesprek mogelijk)
  • Heldere taal, advies op maat: kansen benutten
  • Wij richten ons op een langdurige samenwerking en houden je op de hoogte van de stand van zaken
  • Niet alleen linkbuilding, maar ook dat stapje extra: hoe zorg je ervoor dat het aantal aanvragen of bestellingen toeneemt?

Contact

Wil je investeren in de vindbaarheid van jouw website, maar wil je linkbuilding niet zomaar uit handen geven? Dan nemen wij je uiteraard graag bij de hand en laten wij je zien welke acties wij ondernemen. Of wil je het juist geheel aan ons overlaten? Ook dit kan bij ons. Natuurlijk houden wij je altijd op de hoogte met behulp van een maandelijkse rapportage en kan je ons altijd bellen of mailen wanneer je vragen hebt. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
 Local Scope