LINKBUILDING UITBESTEDEN?

VANAF €75,- EXCL. BTW PER MAAND

Linkbuilding uitbesteden aan een expert?

Wil je een specialist inschakelen voor linkbuilding? Bij Local Scope kan je al instappen vanaf €75,- excl. BTW per maand. Voor dit vaste tarief zorgen wij ervoor dat de juiste hoeveelheid links van goede kwaliteit naar jouw website verwijzen. Dit is een terugkerend proces, waarmee jouw website stijgt in Google. Inbegrepen bij linkbuilding is een SEO scan, concurrentieonderzoek en een maandelijkse voortgangsrapportage. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij gaan aan de slag met de zoekwoorden die je graag wilt!

Om een helder beeld te geven van de mogelijkheden bij Local Scope hebben we hieronder een aantal linkbuildingpakketten weergegeven. Welke zoekwoorden interessant voor je zijn geven wij graag weer in onze SEO scan, welke een zoekwoordenonderzoek bevat. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Dat mijn salon zo goed loopt, is voor een groot deel te danken aan jullie fantastische inzet.

Inge Beernink

Schoonheidsspecialiste, Salon Skin Glow

Reinout Boek
Linkbuilding expert
Linde Rensmaag
Linkbuilding expert

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk hieronder een greep uit onze projecten!

Website Zoekwoord Zoekvolume Beginpositie Vandaag
Skinglow.nl Schoonheidssalon Hengelo 260 48
Partykoning.nl Springkussen Rotterdam 170 36
Reanimerendoejezo.nl Reanimatiecursus 1900 146
Tbtravel.nl Motorvakantie 880 83 3
Actinmove.nl Agressietraining 390 137 2
Kaledi.nl Cursus schoonheidsspecialiste 260 74 3
Ongediertemiddelen.nl Rattengif 3600 84 2
Routevision.nl Kilometerregistratie 2400 12 1
Motordempers.nl Akrapovic uitlaat 1900 71 2
Naturehairexperience.nl Kapper Arnhem 3600 46 2
Salonflow.nl Schoonheidssalon Enschede 720 32 1

Onze linkbuilding pakketten

Wil je meer informatie ontvangen? Wij helpen je graag!

4 + 12 =

Wat zeggen onze klanten

Train2Release | SEO & SEA

Wauw! Hier worden wij enorm blij van. Sinds juli 2018 verzorgen wij zowel SEO als SEA voor Train2Release, met bijbehorend advies en onderzoek. Mooi bedrijf, mooie mensen. Meer over Train2Release Train2Release onderscheidt zich in de regio Haarlem door zich te richten...

Lees meer

Motordempers | SEO & SEA

Ben je motorfanaat? Dan kan het zijn dat je Motordempers.nl kent of wel eens voorbij hebt zien komen. In februari 2017 zijn wij gestart met het verbeteren van de vindbaarheid in Google. Zowel de organische vindbaarheid als Google Ads verzorgen wij voor...

Lees meer

Ballonvertier | SEO

Met Ballonvertier hebben we een vliegende start gemaakt. Tijd voor een feestje. Ballonvertier is onderdeel van Catering Noord en maakt balloncreaties voor diverse feestelijke aangelegenheden. Sinds november 2017 werken aan de vindbaarheid van Catering Noord. Deze...

Lees meer

PartyKoning | SEO & SEA

In december 2017 zijn we gestart met een SEO campagne voor PartyKoning. Gaandeweg optimaliseren we steeds meer zoekwoorden, waarbij we ons richten op allerlei interessante plaatsen in Zuid-Holland. PartyKoning is in 2018 benoemd tot het beste verhuurbedrijf van...

Lees meer

Vandaag concept store | SEO

Begin deze maand zijn we van start gegaan met het verbeteren van de online vindbaarheid van Vandaag concept store in Hengelo. Bij Vandaag vind je gave meubels, cadeaus en hebbedingetjes. We zijn gestart met 15 zoekwoorden waarmee de website een gemiddelde...

Lees meer

abc bijles | SEO & SEA

Local Scope heeft onze verwachtingen overtroffen. Onze vindbaarheid in Google was na 1 maand al zichtbaar verbeterd. Dit heeft geresulteerd in flink meer leads. Onze SEO specialist en contactpersoon Linde, is erg vakbekwaam en houdt ons goed op de hoogte van de...

Lees meer

Curious Project | SEO

Als ondernemer is er niks zo belangrijk als een goede website. Local Scope heeft me geholpen om mijn website vindbaar te maken in Google. Ik wist dat ik het een half jaar de tijd moest geven tot dat je verschil kon merken in de aanvragen via de website. Ik ben nu 11...

Lees meer

Crystal Yoga | SEO

‘Er wordt meer contact gezocht met Crystal Yoga dan voordat jullie met zoekmachine optimalisatie begonnen. Bedankt en ga zo door!'

Lees meer

Meer over ons weten? Bekijk onze bedrijfsvideo!

Wanneer je naar ‘linkbuilding uitbesteden’ of ‘linkbuilding bureau’ zoekt heb je als ondernemer al enige kennis van zaken. Je bent waarschijnlijk bekend met de noodzaak van linkbuilding. Wat we niet weten is wat je precies wel en niet weet. Om een zo’n compleet mogelijk beeld te geven van wat het ‘bouwen van linkjes’ precies inhoudt, kan je op deze pagina alle informatie vinden. 

Wellicht heb je gemerkt dat jouw website niet vooruit komt in de zoekresultaten. Die concullega’s, die misschien wel minder goede service bieden of die veel minder goed beoordeeld zijn, staan toch boven jou in de zoekresultaten. Hoe kan het nou dat jouw website op die tweede, derde of vierde pagina blijft hangen? Een antwoord kan zijn: linkbuilding. 

Wat is linkbuilding?

Hiermee zorg je ervoor dat een natuurlijk proces van linkearning (het krijgen van een verwijzing vanaf bijvoorbeeld een blog of nieuwsbericht) wordt nagebootst. Je kunt dit zelf doen, maar wat als je niet beschikt over de kanalen, contacten en simpelweg tijd? Dan kan je linkbuilding uitbesteden. De mogelijkheden in marketingland zijn eindeloos. Hoe bepaal je voor welk linkbuilding bureau bij jou past? Hieronder leggen wij je het een en ander uit over onze werkwijze. 

Als linkbuilding bureau zijn wij als vanzelfsprekend gespecialiseerd in linkbuilding. Wij beschikken over een groot netwerk waarmee wij linkearning zo natuurlijk mogelijk nabootsen. Kenmerkend aan ons zijn onze lage tarieven. Je kunt bij ons terecht voor een linkbuilding pakket vanaf 75 euro excl. BTW per maand. Deze pakketten zijn voornamelijk gebaseerd op welke zoekwoorden je kiest. 

Wat houdt zo’n linkbuilding pakket in?

Hoeveel linkjes je krijgt voor dit startbedrag is puur afhankelijk van jouw huidige positie bij de start van het project. Daarnaast gaan we niet alleen aan de slag met het aanmaken van verwijzingen naar jouw website. Waarom zou je gelijk beginnen met zaaien op het land, terwijl de grond er zelf nog niet klaar voor is? Het land moet eerst nog omgeploegd worden.. 😉

Stap 1: onze SEO scan met nulmeting

Belangrijk is dat jouw website geoptimaliseerd wordt en voldoet aan zoveel mogelijk SEO factoren. Welke punten precies moeten worden aangepakt blijkt uit onze SEO/linkbuilding scan. De scan kan je ook wel zien als nulmeting. Het bijzondere is dat er heel vaak dezelfde punten moeten worden aangepakt. Heb je interesse in onze diensten, dan gaan wij eerst aan de slag met zo’n SEO scan. 

Wat bijna altijd terugkomt is dat er nog geen specifieke pagina’s aanwezig zijn waarbij de focus op een zoekwoord of zoekwoordengroep ligt. Linkbuilding is een stuk effectiever wanneer een linkje leidt naar een speciaal ingerichte pagina voor het desbetreffende onderwerp. Dit doen wij met behulp van landingspagina’s: pagina’s waarop de bezoeker straks binnenkomt bij het intoetsen van de gekozen zoekwoorden. Deze pagina’s worden landingspagina’s genoemd, omdat ze niet voorkomen in de menustructuur van de website. 

Stap 2: on page optimalisatie

Dit eerste gedeelte van ons werk vindt doorgaans altijd plaats in de eerste maand en wordt ook wel ‘on page optimalisatie’  genoemd. Zonder het aanpassen (sommige klanten beschikken bij de start van een project al over landingspagina’s) of toevoegen van deze pagina’s is het project bij voorbaat al gedoemd om te mislukken. 

Soms komt het voor dat andere technische aspecten moeten worden aangepakt voordat we beginnen met on page optimalisatie. Een enkele keer blijkt de website van een klant op ‘no index’ te staan. Dan kan Google de website niet indexeren. Een andere keer komt een website bij wijze van spreken uit de oertijd en moet er eerst een nieuwe website gebouwd worden. Ook is het vaak noodzakelijk om de afbeeldingen te comprimeren, omdat een website erg langzaam kan zijn door die grote hoeveelheid data. 

Huh? Het ging toch over het uitbesteden van linkbuilding? Ja, uiteraard! Alleen zou het erg jammer zijn als je begint met linkbuilding zonder eerst te kijken naar verbeteringen. Het is namelijk erg belangrijk dat jouw website goed genoeg is om de eerste pagina te bereiken. Moet ik dan extra opstartkosten betalen? Nee, bij ons hoeft dat niet. 

Wij kunnen een groot gedeelte van de benodigde aanpassingen zelf doen. Soms kunnen er wel kosten bij komen als er bijvoorbeeld een SSL certificaat moet worden aangeschaft. Een gelukje: veel hostingpartijen bieden dit certificaat gratis of voor een relatief klein bedrag aan. 

Leuk om nog even op te sommen. Bij een linkbuilding pakket is dus inbegrepen:

  • Schrijven van SEO teksten voor gekozen zoekwoorden
  • Toevoegen van pagina’s met bijbehorende meta titels, beschrijvingen en afbeeldingen met alt teksten
  • Linkbuilding, zoveel als nodig is om geleidelijk te stijgen in Google
  • Maandelijkse voortgang per e-mail met bijgewerkte posities in een positierapportage 

3. Linkbuilding

In het begin hebben we al uitgelegd wat linkbuilding is (nabootsen van linkearning), maar we hebben nog niet verteld wat er allemaal bij komt kijken. Er zijn namelijk heel veel verschillende type websites waar je een linkje kan plaatsen, bijvoorbeeld een startpagina, een blog of een website die verwijst vanaf een pagina met linkpartners. 

Daarnaast is er ook erg veel verschil in kwaliteit en waarde van een website en dus ook van een link. De waarde van een website wordt tegenwoordig uitgedrukt in DA (domain authority), PA (page authority), CF (citation flow) en TF (trust flow). Daarnaast is het belangrijk hoeveel links naar een website verwijzen en vanaf hoeveel domeinen deze links komen. En ook gegevens zoals spam score, het aantal ‘no follow’  en ‘follow’ links zijn belangrijk.

We zullen je niet verder met al die termen vermoeien, behalve als je hier graag meer uitleg over wilt. Dan mag je altijd contact met ons opnemen. 

4. Rapportage

Om voor jou als klant inzichtelijk te maken wat het resultaat van linkbuilding is sturen wij jou maandelijks een overzicht van jouw posities in Google. Belangrijk is dat er een stijgende lijn te zien is en dat er successen worden behaald. 

Garanties kunnen wij echter nooit geven. Wel zetten wij ons volledig in voor een project. Het is namelijk niet alleen maar belangrijk dat je meer links krijgt en stijgt in Google. Meer klanten, dat is toch het doel? Linkbuilding uitbesteden is iets voor jou als je op de lange termijn structureel meer bezoekers en klanten wilt. 

5. Advies

Liever op de korte termijn al meer klanten? Dan kan je starten met adverteren in Google. Wij adviseren je graag alles over de mogelijkheden.

Meer weten of een SEO/linkbuilding scan aanvragen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Bel ons gerust op 053 – 760 0906 of stuur een berichtje via ons contactformulier. Een van onze linkbuilding specialisten neemt dan contact met je op. Wij bekijken de mogelijkheden graag voor jou!