LINKBUILDING UITBESTEDEN?

Vanaf €75,- excl. BTW per maand

Linkbuilding uitbesteden aan een expert?

Wil je een expert inschakelen voor linkbuilding? Bij Local Scope kan je al instappen vanaf €75,- excl. BTW per maand. Wij werken op maandelijkse basis, zodat je geleidelijk juiste hoeveelheid links van goede kwaliteit krijgt voor een gevarieerd linkprofiel. Hierdoor stijg je aanzienlijk in de zoekresultaten met zoekwoorden die belangrijk voor jou zijn. Linkbuilding is een terugkerend proces, waarmee jouw website structureel stijgt in Google én hoog in Google blijft staan. Wil je samen met ons aan de slag? Vraag een gratis SEO/linkbuilding scan aan. 

Inbegrepen bij onze dienstverlening is een uitgebreide SEO/linkbuilding scan, concurrentieonderzoek en een maandelijkse voortgangsrapportage. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is bij ons mogelijk om de voortgang maandelijks met jouw eigen projectmanager te bespreken.

Dat mijn salon zo goed loopt, is voor een groot deel te danken aan jullie fantastische inzet.

Inge Beernink

Schoonheidsspecialiste, Salon Skin Glow

Wij gaan aan de slag met de zoekwoorden die je graag wilt!

Om een helder beeld te geven van de mogelijkheden bij Local Scope hebben we hieronder een aantal linkbuildingpakketten weergegeven. Welke zoekwoorden interessant voor je zijn geven wij graag weer in onze SEO scan, welke een zoekwoordenonderzoek bevat. Het plaatsen van relevante links is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Reinout Boek
Linkbuilding expert

Linde Rensmaag
Linkbuilding expert

Benieuwd naar onze topresultaten? Bekijk hieronder een greep uit onze projecten!

Website Zoekwoord Zoekvolume Beginpositie Vandaag
Trimsalonennovy.nl Hondentrimsalon Den Bosch 110 200+ 1
Skinglow.nl Schoonheidssalon Hengelo 260 48
Evenwichtigleven.nl Acupunctuur Nijmegen 480 4
Partykoning.nl Springkussen Rotterdam 170 36 2
Ardennenplezier.nl Vakantiepark Ardennen 2400 200+ 3
Reanimerendoejezo.nl Reanimatiecursus 1900 146
Tbtravel.nl Motorreizen 880 83 2
Actinmove.nl Agressietraining 390 137 1
Kaledi.nl Cursus schoonheidsspecialiste 260 74 3
Ongediertemiddelen.nl Rattengif kopen 3600 84 1
Taxidelft.nl Taxi Delft 5400 7 1
Motordempers.nl Akrapovic uitlaat 1900 71 1
Naturehairexperience.nl Kapper Arnhem 3600 46 1
Schoonheidssalontotalcare.nl Schoonheidsspecialiste Apeldoorn 590 38 2
Bagagekoerier.nl Bagage vooruit sturen 90 200+ 1
Debtcapital.nl Vordering verkopen 210 80 3
Larsmak.nl Zangles Arnhem 210 11 1
Kapsalonlina.nl Wimperextensions Utrecht 720 72 1
Massageshilversum.nl Massage Hilversum 1900 16 2
Dietisthetijtje.nl Diëtiste Hilversum 210 66 3
Acupunctuur-suwen.nl Acupunctuur Roermond 210 9 1
Colour Your Closet Personal shopper Amsterdam 90 200+ 1
Gevastgoed.nl Bouwkundige keuring Amstelveen 50 200+ 3
Nicoleheideman.nl Massagesalon Hengelo 90 200+ 2
Dunjakeuken.nl Surinaams eten Haarlem 110 59 2
Velthofmilieutechniek.nl Foliepers 30 22 1
Salonflow.nl Schoonheidssalon Enschede 720 24 2
Rijschoolrobdekker.nl Motorrijbewijs Enschede 90 51 2
Slagerijbroekhuis.nl Catering Enschede 480 200+ 1

Onze linkbuilding pakketten

Wil je meer informatie ontvangen? Wij helpen je graag!

9 + 4 =

Een greep uit onze succesvolle projecten

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Lees meer

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Echte aanrader, ze hebben mij enorm geholpen met zowel de SEO als SEA. Mijn website is omhoog geschoten en dankzij Local Scope vinden mensen nu hun weg naar mijn praktijk. Professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Voor Acupunctuur Suwen zijn we in september 2019...

Lees meer

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Lees meer

TB Travel | SEO

Sinds maart 2014 werken wij aan de organische vindbaarheid van TB Travel. TB Travel is gespecialiseerd in (groeps)motorreizen en biedt voornamelijk maatwerk. De perfecte organisatie voor motorfanaten die graag met hun geliefde motor op vakantie willen. TB Travel staat...

Lees meer

Dunja Keuken | SEO & SEA

Via mijn broertje bij jullie terechtgekomen en geen spijt van. Top service en denkt altijd goed met je mee en ontzettend begripvol. Ben je woonachtig in Haarlem en gek op Surinaams eten, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Met passie voor de Surinaamse keuken...

Lees meer

Weekstartgezond | SEO

Voor Rita van Weekstartgezond zijn we destijds gestart in september 2018 met het verbeteren van de organische vindbaarheid in Google. In deze periode was de website wel vindbaar op de eerste pagina met 'Dietist Maassluis', maar stond de website nog niet hoog genoeg...

Lees meer

Gratis SEO scan? Vraag ‘m aan!

Onze SEO scan wordt handmatig door één van onze linkbuilding specialisten voor u uitgevoerd.

Meer over ons weten? Bekijk onze bedrijfsvideo!

Waarom linkbuilding uitbesteden aan een marketingbureau?

Wanneer je naar ‘linkbuilding uitbesteden’ of ‘backlinks kopen’ zoekt heb je als ondernemer al enige kennis van zaken. Je bent waarschijnlijk bekend met de noodzaak van het plaatsen van links naar jouw website. Om een zo’n compleet mogelijk beeld te geven van wat het ‘bouwen van linkjes’ precies inhoudt, kan je op deze pagina alle informatie vinden. 

Wellicht heb je gemerkt dat jouw website niet vooruit komt in de zoekresultaten. Die concullega’s, die misschien wel minder goede service bieden of die veel minder goed beoordeeld zijn, staan toch boven jou in de zoekresultaten. Hoe kan het nou dat jouw website op die tweede, derde of vierde pagina blijft hangen? Een antwoord kan zijn: linkbuilding. 

Wat is het precies?

Met het geleidelijk plaatsen van links zorg je ervoor dat een natuurlijk proces van linkearning (het krijgen van een verwijzing vanaf bijvoorbeeld een blog of nieuwsbericht) wordt nagebootst. Je kunt dit zelf doen, maar wat als je niet beschikt over de kanalen, contacten en simpelweg tijd? Dan kan je linkbuilding uitbesteden. De mogelijkheden in marketingland zijn eindeloos. Hoe bepaal je voor welk online marketingbureau bij jou past? Hieronder leggen wij je het een en ander uit over onze werkwijze. 

Als online marketingbureau zijn wij als vanzelfsprekend gespecialiseerd in het plaatsen van links. Wij beschikken over een groot netwerk waarmee wij linkearning zo natuurlijk mogelijk nabootsen. Kenmerkend aan ons zijn onze lage tarieven. Je kunt bij ons terecht voor een linkbuilding pakket vanaf 75 euro excl. BTW per maand (eerste 3 maanden 50% korting). Deze pakketten zijn voornamelijk gebaseerd op welke zoekwoorden je kiest. 

Wat houdt zo’n linkbuilding pakket in?

Hoeveel linkjes je krijgt voor dit startbedrag is puur afhankelijk van jouw huidige positie bij de start van het project. Daarnaast gaan we niet alleen aan de slag met het aanmaken van verwijzingen naar jouw website. Waarom zou je gelijk beginnen met zaaien op het land, terwijl de grond er zelf nog niet klaar voor is? Het land moet eerst nog omgeploegd worden.. 😉 daarom zullen we samen aan de hand van een aantal stappen bekijken welke strategie het beste is voor jou. 

Stap 1: onze SEO scan met nulmeting

Belangrijk is dat jouw website geoptimaliseerd wordt en voldoet aan zoveel mogelijk SEO factoren. Welke punten precies moeten worden aangepakt blijkt uit onze SEO/linkbuilding scan. De scan kan je ook wel zien als nulmeting. Het bijzondere is dat er heel vaak dezelfde punten moeten worden aangepakt. Heb je interesse in onze diensten, dan gaan wij eerst aan de slag met zo’n SEO scan. 

Wat bijna altijd terugkomt is dat er nog geen specifieke pagina’s aanwezig zijn waarbij de focus op een zoekwoord of zoekwoordengroep ligt. Linkbuilding is een stuk effectiever wanneer een linkje leidt naar een speciaal ingerichte pagina voor het desbetreffende onderwerp. Dit doen wij met behulp van landingspagina’s: pagina’s waarop de bezoeker straks binnenkomt bij het intoetsen van de gekozen zoekwoorden. Deze pagina’s worden landingspagina’s genoemd, omdat ze niet voorkomen in de menustructuur van de website. 

Stap 2: on page optimalisatie

Dit eerste gedeelte van ons werk vindt doorgaans altijd plaats in de eerste maand en wordt ook wel ‘on page optimalisatie’  genoemd. Zonder het aanpassen (sommige klanten beschikken bij de start van een project al over landingspagina’s) of toevoegen van deze pagina’s is het project bij voorbaat al gedoemd om te mislukken. 

Soms komt het voor dat andere technische aspecten moeten worden aangepakt voordat we beginnen met on page optimalisatie. Een enkele keer blijkt de website van een klant op ‘no index’ te staan. Dan kan Google de website niet indexeren. Een andere keer komt een website bij wijze van spreken uit de oertijd en moet er eerst een nieuwe website gebouwd worden. Ook is het vaak noodzakelijk om de afbeeldingen te comprimeren, omdat een website erg langzaam kan zijn door die grote hoeveelheid data. 

Huh? Het ging toch over het uitbesteden van linkbuilding? Ja, uiteraard! Alleen zou het erg jammer zijn als je begint met het plaatsen van links zonder eerst te kijken naar verbeteringen. Het is namelijk erg belangrijk dat jouw website goed genoeg is om de eerste pagina te bereiken. Moet ik dan extra opstartkosten betalen? Nee, bij ons hoeft dat niet. 

Wij kunnen een groot gedeelte van de benodigde aanpassingen zelf doen. Soms kunnen er wel kosten bij komen als er bijvoorbeeld een SSL certificaat moet worden aangeschaft. Een gelukje: veel hostingpartijen bieden dit certificaat gratis of voor een relatief klein bedrag aan. 

Leuk om nog even op te sommen. Bij een linkbuilding pakket is dus inbegrepen:

  • Schrijven van SEO teksten voor gekozen zoekwoorden
  • Toevoegen van pagina’s met bijbehorende meta titels, beschrijvingen en afbeeldingen met alt teksten
  • Zoveel links als nodig is om geleidelijk te stijgen in Google
  • Maandelijkse voortgang per e-mail met bijgewerkte posities in een positierapportage 

3. Linkbuilding

In het begin hebben we al uitgelegd wat het plaatsen van links precies inhoudt  (nabootsen van linkearning), maar we hebben nog niet verteld wat er allemaal bij komt kijken. Er zijn namelijk heel veel verschillende type websites waar je een linkje kan plaatsen, bijvoorbeeld een startpagina, een blog of een website die verwijst vanaf een pagina met linkpartners. 

Daarnaast is er ook erg veel verschil in kwaliteit en waarde van een website en dus ook van een link. De waarde van een website wordt tegenwoordig uitgedrukt in DA (domain authority), PA (page authority), CF (citation flow) en TF (trust flow). Daarnaast is het belangrijk hoeveel links naar een website verwijzen en vanaf hoeveel domeinen deze links komen. En ook gegevens zoals spam score, het aantal ‘no follow’  en ‘follow’ links zijn belangrijk.

We zullen je niet verder met al die termen vermoeien, behalve als je hier graag meer uitleg over wilt. Dan mag je altijd contact met ons opnemen. 

4. Rapportage

Om voor jou als klant inzichtelijk te maken wat het resultaat is van ons werk sturen wij jou maandelijks een overzicht van jouw posities in Google. Belangrijk is dat er een stijgende lijn te zien is en dat er successen worden behaald. 

Garanties kunnen wij echter nooit geven. Wel zetten wij ons volledig in voor een project. Het is namelijk niet alleen maar belangrijk dat je meer links krijgt en stijgt in Google. Meer klanten, dat is toch het doel? Linkbuilding uitbesteden is iets voor jou als je op de lange termijn structureel meer bezoekers en klanten wilt. 

5. Advies

Liever op de korte termijn al meer klanten? Dan kan je starten met adverteren in Google. Wij adviseren je graag alles over de mogelijkheden.

Hoe lang is linkbuilding nodig?

Als team streven wij te allen tijde naar een langdurige samenwerking. Ondanks dat we geen beloftes of garanties bieden op topposities, zetten wij ons volledig (en soms zelfs een beetje meer) in voor mooie resultaten. Onze dienstverlening kan jou structureel klanten opleveren, maar alleen als je zichtbaar bent op de eerste pagina in Google. En dan natuurlijk zo hoog mogelijk en zo gauw mogelijk als lukt en zo snel als verstandig is. Teveel links willen we namelijk ook niet plaatsen, omdat een linkprofiel geleidelijk moet worden uitgebouwd. Daarnaast letten wij ook op de kwaliteit van de links.

Wist je dat wij nog steeds samenwerken met onze eerste vijf klanten? Daar zijn we trots op!

Wat kan je verwachten van de resultaten en waar zijn deze van afhankelijk? 

Wil je weten wat je kan verwachten van onze samenwerking? Heel begrijpelijk. Hoe snel bereik ik de gewenste posities? Hoe snel dit gaat is afhankelijk van onder andere de volgende factoren: 

1. Met welke posities we gestart zijn

Heb je bij de start nog geen positie met enkele of alle zoekwoorden, dan moet het gehele project in principe vanaf het nulpunt worden opgestart. Dit geldt ook bij een lage domeinrating. Heb je een vrij nieuwe website (2 jaar geleden of recenter) geregistreerd en heb je nog niet actief aan linkbuilding gedaan, dan zullen we die topresultaten (positie 1, 2 of 3) hoogstwaarschijnlijk minder gauw bereiken dan dat je domein 10 jaar oud is en je enige posities hebt. Daarom kijken we ook heel eerst, met behulp van een SEO scan, waar je momenteel gepositioneerd bent. Vervolgens adviseren wij je wat er nodig is om het beoogde resultaat te behalen. 

2. De competitie in de zoekresultaten

Hoe snel het gaat is ook erg afhankelijk van hoe het linkprofiel van jouw concullega’s eruit ziet. Voorafgaand bij de opstart (bij het starten van onze samenwerking) sturen wij je een vergelijking toe van de top vijf zoekresultaten in Google, zodat we weten waar we ongeveer naartoe moeten werken. In sommige steden of branches is de competitie laag, in andere branches juist hoog.

3. Op welke positie we binnenkwamen na het toevoegen van de landingspagina’s

Na het toevoegen van de nieuwe teksten en landingspagina’s zien we – na het indienen van de pagina’s in Google Search Console – de nieuwe posities bij binnenkomst. Dit is vaak een gigantisch verschil ten opzichte van de beginposities bij de nulmeting. Bind ons hier echter niet op vast, want dit is ook afhankelijk van hoe goed dit van tevoren al is en of Google stiekem ook nog andere pagina’s als relevant beschouwt. Bij een lage competitie komt het wel eens voor dat we gelijk op de eerste pagina binnenkomen, maar dat is niet vaak het geval. 

Kan ik ook zien waar jullie mijn links plaatsen?

In eerste instantie hoort dit niet bij een standaard voortgangsrapportage, maar de lijst met links is op aanvraag beschikbaar. Onze voorkeur gaat wel uit naar het telefonisch toelichten van de linkrapportage. Vooraf is natuurlijk wel altijd bekend wat voor soort(en) links wij voor jou plaatsen. 

Contact

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Bel ons gerust op 053 – 760 0906 of stuur een berichtje via ons contactformulier. Een van onze linkbuilding specialisten neemt dan contact met je op. Wij bekijken de mogelijkheden graag vrijblijvend voor jou.

 Local Scope