Online marketing voor dierenartsen

Vanaf €125,- excl. BTW per maand

Ben jij op zoek naar meer klanten om tot dienst te zijn als dierenarts? Dan is het vooral belangrijk dat deze mensen jou kunnen vinden. Online marketing voor dierenartsen is daarbij van groot belang, omdat de meeste mensen online een specialist zoeken. Wordt de online marketing op de juiste manier ingezet, dan levert dit meer op dan dat het je kost. Wil jij aan de slag met online marketing voor dierenartsen, dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor advies op maat.

Push en pull marketing voor dierenartsen

Bij online marketing voor dierenartsen maken we grofweg onderscheid tussen twee methodes. De eerste methode is push marketing. Hierbij wordt een boodschap naar een zeer brede groep mensen verstuurd, waarbij niet noodzakelijk rekening gehouden wordt met de doelgroep. Pull marketing werkt compleet anders.

Hierbij wordt de boodschap juist gericht op een kleine groep mensen, waarbij de doelgroep afgebakend wordt. Dit kan zo klein worden als je wilt. Je kunt de pull marketing richten op mensen die buitendieren hebben, maar je kunt het ook smaller maken door je te richten op mensen die rijpaarden hebben.

Door beide manieren correct te combineren, kun je het beste resultaat behalen binnen elk gewenst budget bij de online marketing voor dierenartsen.

Hoeveel kun je aan online marketing besteden?

Om in kaart te brengen welk budget je aan online marketing kunt en wilt besteden is het handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

  1. Hoeveel levert een behandeling gemiddeld op aan omzet?
  2. Hoe vaak komt een klant gemiddeld terug? Hoeveel omzet levert je dit in totaal op per klant?
  3. Hoeveel houd je ongeveer over na aftrek van alle kosten?
  4. Hoeveel zou je willen betalen om deze klant binnen te halen?
  5. Hoe vaak verwijst een klant iemand anders door aan jou?

Wanneer je het antwoord op bovenstaande vragen gevonden hebt, is het makkelijk om te bepalen welk budget je vrij kunt maken voor online marketing voor dierenartsen. Kom je er niet uit of wil je dat wij met je meekijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op zodat we je direct persoonlijk kunnen helpen.

Reinout Boek
Linkbuilding expert

Linde Rensmaag
Linkbuilding expert

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een gratis SEO analyse aan!

Waarom kies je voor Local Scope voor de online marketing voor dierenartsen?

De sleutelfactor bij online marketing voor dierenartsen is het correct inzetten van de beschikbare methodes. Bij Local Scope hebben we eindeloze ervaring met online marketing voor uiteenlopende branches en beroepen. We weten welke middelen we in kunnen zetten om het beste resultaat te behalen. We kijken altijd eerst naar de concurrentie, jouw positie en de wensen die je hebt. Grote kans dat je zelf een aantal termen hebt waar je op gevonden wilt worden, omdat dit jouw specialisatie is.

Wij zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor Google, plaatsen backlinks op externe website en zorgen ervoor dat ons vaste team van schrijvers de juiste artikelen aan kan leveren om jouw website een boost te geven. Uiteraard zorgen we voor een maandelijkse rapportage, zodat je altijd weet wat er gebeurt. Ook krijg je een vaste contactpersoon, zodat je altijd alle vragen kunt stellen.

Gratis SEO scan? Vraag ‘m aan!

Onze SEO scan wordt handmatig door één van onze linkbuilding specialisten voor u uitgevoerd.

Hoeveel vraag is er naar dierenartsen in Nederland?

In het overzicht hieronder kan je zien van waaruit de meeste vraag is naar hynotherapeuten. We tonen hieronder de top 30 van Nederlandse steden met de meeste zoekopdrachten. Het aantal zoekopdrachten per maand geeft een gemiddelde weer uit de afgelopen 12 maanden.

 

Zoekwoord Aantal zoekopdrachten per maand
dierenarts purmerend 2900
dierenarts amsterdam 2400
dierenarts den haag 2400
dierenarts rotterdam 2400
dierenarts apeldoorn 1900
dierenarts arnhem 1900
dierenarts breda 1900
dierenarts enschede 1900
dierenarts groningen 1900
dierenarts tilburg 1900
dierenarts deventer 1600
dierenarts dordrecht 1600
dierenarts eindhoven 1600
dierenarts hilversum 1600
dierenarts leeuwarden 1600
dierenarts nijmegen 1600
dierenarts utrecht 1600
dierenarts zoetermeer 1600
dierenarts alkmaar 1300
dierenarts almere 1300
dierenarts assen 1300
dierenarts barendrecht 1300
dierenarts den bosch 1300
dierenarts ede 1300
dierenarts gouda 1300
dierenarts haarlem 1300
dierenarts heerlen 1300
dierenarts lelystad 1300
dierenarts spijkenisse 1300
dierenarts almelo 1000

 

Staat jouw locatie er niet tussen?

Staat jouw locatie er niet tussen of wil je weten hoe vaak er gezocht wordt op een specifieke term? Neem dan contact met ons op, zodat we direct het zoekvolume voor je in kaart kunnen brengen.

Onze linkbuilding pakketten voor dierenartspraktijken

 Algemene tips voor de online marketing voor dierenartsen

  • Dierenartsen hebben vaak veel online beoordelingen. Begin je net, dan is het verstandig om daar aandacht aan te besteden
  • Benoem vooral welke dieren je helpt en welke behandelingen je doet, omdat dit direct verkeer oplevert
  • Transparantie is belangrijk voor veel mensen; een goed inzicht geven in de kosten levert eerder klanten op dan dat dit afschrikt

Een greep uit onze succesvolle projecten

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Met Nuvrachtwagen.nl zijn we in september 2019 een succesvolle samenwerking aangegaan. Inmiddels staan we op de tweede plek in Google met 'Vrachtwagen theorie' en op de eerste plek met onder meer 'Vrachtwagen theorie in 1 dag'. 

Lees meer
Colour Your Closet | SEO

Colour Your Closet | SEO

Al jaren is Local Scope mijn SEO partner op het web. Zij helpen Colour your Closet heel goed met het organische vindbaar zijn. En de rapportages zijn duidelijk en als er vragen zijn van mijn kant, worden deze altijd snel en in begrijpelijke taal beantwoord. Heel fijn...

Lees meer
Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Lees meer
Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Echte aanrader, ze hebben mij enorm geholpen met zowel de SEO als SEA. Mijn website is omhoog geschoten en dankzij Local Scope vinden mensen nu hun weg naar mijn praktijk. Professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Voor Acupunctuur Suwen zijn we in september 2019...

Lees meer
GEvastgoed.nl | SEO & SEA

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Lees meer
TB Travel | SEO in de reisbranche

TB Travel | SEO in de reisbranche

Sinds maart 2014 werken wij aan de organische vindbaarheid van TB Travel. TB Travel is gespecialiseerd in (groeps)motorreizen en biedt voornamelijk maatwerk. De perfecte organisatie voor motorfanaten die graag met hun geliefde motor op vakantie willen. TB Travel staat...

Lees meer
 Local Scope