Online marketing voor haptotherapeuten

Vanaf €125,- excl. BTW per maand

Ben jij als haptotherapeut op zoek naar meer klanten voor jouw behandelingen? Dan is het inzetten van online marketing voor haptotherapeuten een goede zet. Allereerst omdat de concurrentie op de meeste zoekwoorden erg meevalt en de kosten per klik ook nog eens laag zijn. Wordt de online marketing voor haptotherapeuten op de juiste manier ingezet, dan is het mogelijk om redelijk snel door te stoten naar de topposities in Google, zodat veel meer mensen jouw website kunnen vinden.

Wij hebben jarenlange ervaring met het implementeren van online marketing voor haptotherapeuten. Dit doen we voor bestaande en startende bedrijven. We maken hierbij vooral gebruik van push en pull marketing om zo de beste resultaten neer te zetten voor elk mogelijk budget.

Push en pull marketing voor haptotherapeuten

Bij push marketing wordt de content gericht op een zeer brede groep mensen waarbij niet noodzakelijk in de richting van een doelgroep gecommuniceerd wordt. Je kunt hierbij denken aan een spotje op televisie, het plaatsen van advertenties in nationale dagbladen of andere algemene kanalen. Bij pull marketing wordt de content juist gericht op een smalle groep mensen; zoals een specifieke groep mensen binnen jouw doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld denken aan mensen die haptotherapie willen proberen omdat zij ’s nachts niet of zeer onrustig slapen.

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een gratis SEO analyse aan!

Hoeveel kun je aan online marketing besteden?

Om in kaart te brengen welk budget je aan online marketing kunt en wilt besteden is het handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

  1. Hoeveel levert een behandeling gemiddeld op aan omzet?
  2. Hoe vaak komt een klant gemiddeld terug? Hoeveel omzet levert je dit in totaal op per klant?
  3. Hoeveel houd je ongeveer over na aftrek van alle kosten?
  4. Hoeveel zou je willen betalen om deze klant binnen te halen?
  5. Hoe vaak verwijst een klant iemand anders door aan jou?

Met het antwoord op bovenstaande vragen kun je exact bepalen wat jij uit wilt geven aan online marketing voor haptotherapeuten. Kom je er niet uit of wil je dat wij eens met je meekijken naar de mogelijkheden? Neem dan gewoon eens contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder.

Waarom kies je voor Local Scope voor de online marketing voor haptotherapeuten?

De belangrijkste factor voor het succes van de online marketing is de manier waarop het ingezet wordt. Dat geldt niet alleen voor haptotherapeuten, het geldt voor elke branche. Bij Local Scope kijken we altijd eerst naar het budget, jouw wensen en de positie die je op dit moment hebt. Aan de hand daarvan maken we een plan op maat, dat speciaal afgestemd is op jouw bedrijf. Uit ervaring weten we dat dit de beste resultaten biedt voor nu én voor de toekomst.

We gebruiken hierbij indien mogelijk alle facetten van online marketing voor haptotherapeuten. Je kunt hierbij denken aan zoekmachineoptimalisatie op de website zelf, het plaatsen van backlinks op andere website en het verzorgen van advertenties, zoals SEA (advertenties in Google zelf). Uiteraard zorgen we ervoor dat je elke maand een overzichtelijke rapportage krijgt met de stand van zaken. Ook krijg je direct een eigen contactpersoon, zodat je altijd iemand hebt om vragen te stellen of te overleggen over toekomstmogelijkheden.

Gratis SEO scan? Vraag ‘m aan!

Onze SEO scan wordt handmatig door één van onze linkbuilding specialisten voor u uitgevoerd.

Hoeveel vraag is er naar haptotherapeuten in Nederland?

In het overzicht hieronder kan je zien van waaruit de meeste vraag is naar haptotherapeuten. We tonen hieronder de top 30 van Nederlandse steden met de meeste zoekopdrachten. Het aantal zoekopdrachten per maand geeft een gemiddelde weer uit de afgelopen 12 maanden.

 

Zoekwoord Aantal zoekopdrachten per maand
haptotherapie amsterdam 320
haptotherapie rotterdam 320
haptotherapie utrecht 260
haptotherapie nijmegen 210
haptotherapie alkmaar 140
haptotherapie arnhem 140
haptotherapie amersfoort 110
haptotherapie groningen 110
haptotherapie zwolle 110
haptotherapie den haag 90
haptotherapie haarlem 90
haptotherapie leiden 90
haptotherapie breda 70
haptotherapie dordrecht 70
haptotherapie eindhoven 70
haptotherapie apeldoorn 50
haptotherapie deventer 50
haptotherapie tilburg 50
haptotherapie veenendaal 50
haptotherapie zeist 50
haptotherapie den bosch 40
haptotherapie enschede 40
haptotherapie hilversum 40
haptotherapie almere 30
haptotherapie ede 30
haptotherapie leeuwarden 30
haptotherapie maastricht 30
haptotherapie bergen op zoom 20
haptotherapie gouda 20
haptotherapie hoorn 20

Staat jouw locatie er niet tussen?

Staat jouw locatie er niet bij of wil je weten hoe vaak er gezocht wordt naar een specifieke zoekterm? Neem dan contact met ons op zodat we het zoekvolume direct voor je in kaart kunnen brengen.

Onze linkbuilding pakketten voor haptotherapeuten

Algemene tips rond online marketing voor haptotherapeuten

  • De concurrentie is redelijk laag; er zijn veel kansen met kleine aanpassingen op kortere termijn
  • De lage kosten per klik maken adverteren in Google interessant
  • Foto’s van de praktijk en verhalen van cliënten maken de drempel lager; een goede zet voor jouw online marketing, omdat mensen het vaak wat eng vinden om zich volledig open te stellen bij haptotherapeuten

Een greep uit onze succesvolle projecten

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Met Nuvrachtwagen.nl zijn we in september 2019 een succesvolle samenwerking aangegaan. Inmiddels staan we op de tweede plek in Google met 'Vrachtwagen theorie' en op de eerste plek met onder meer 'Vrachtwagen theorie in 1 dag'. 

Lees meer
Colour Your Closet | SEO

Colour Your Closet | SEO

Al jaren is Local Scope mijn SEO partner op het web. Zij helpen Colour your Closet heel goed met het organische vindbaar zijn. En de rapportages zijn duidelijk en als er vragen zijn van mijn kant, worden deze altijd snel en in begrijpelijke taal beantwoord. Heel fijn...

Lees meer
Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Lees meer
Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Echte aanrader, ze hebben mij enorm geholpen met zowel de SEO als SEA. Mijn website is omhoog geschoten en dankzij Local Scope vinden mensen nu hun weg naar mijn praktijk. Professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Voor Acupunctuur Suwen zijn we in september 2019...

Lees meer
GEvastgoed.nl | SEO & SEA

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Lees meer
TB Travel | SEO in de reisbranche

TB Travel | SEO in de reisbranche

Sinds maart 2014 werken wij aan de organische vindbaarheid van TB Travel. TB Travel is gespecialiseerd in (groeps)motorreizen en biedt voornamelijk maatwerk. De perfecte organisatie voor motorfanaten die graag met hun geliefde motor op vakantie willen. TB Travel staat...

Lees meer
 Local Scope