Online marketing voor hoveniersbedrijven

Vanaf €125,- excl. BTW per maand

Online marketing laten verzorgen door een expert?

Meer tuinen in jouw regio aanleggen? Wanneer online marketing voor hoveniersbedrijven op een goede manier wordt ingezet, dan zal het je hoogstwaarschijnlijk meer opleveren dan het kost. Hoe zet je online marketing goed in, zodat je zoveel mogelijk potentiële klanten bereikt? Hoe zorg je ervoor dat deze potentiële klanten daadwerkelijk contact met je opnemen? Je kunt jouw diensten op verschillende manieren onder de aandacht brengen. Als internetmarketingbureau maken wij voornamelijk gebruik van pull marketing in plaats van push marketing.

Pull marketing: het opzetten van gerichte campagnes waarbij de producten of diensten zeer gericht naar de doelgroep gecommuniceerd worden, om zo omzet te genereren.
Push marketing: met behulp van push marketing zet je een campagne uit en bereik je een grote doelgroep. Dit gebeurt bijvoorbeeld in bushokjes, een billboard langs de weg of een tv-reclame.

Hoeveel kan je aan online marketing voor jouw hoveniersbedrijf besteden?

Om in kaart te brengen welk budget je aan online marketing kunt en wilt besteden is het erg handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

  1. Hoeveel levert het aanleggen van een tuin je gemiddeld op aan omzet?
  2. Hoe vaak komt het voor dat een klant je vraagt voor tuinonderhoud? Hoeveel omzet levert dit in totaal op per klant?
  3. Hoeveel houd je ongeveer over na aftrek van alle kosten?
  4. Hoeveel zou je willen betalen om deze klant binnen te halen?
  5. Hoe vaak verwijst een klant iemand anders door aan jou?

Reinout Boek
Linkbuilding expert

Linde Rensmaag
Linkbuilding expert

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je weten aan welke Google factoren jouw website momenteel voldoet en waar de verbeterpunten liggen? Vraag een gratis SEO scan bij ons aan! De analyse wordt handmatig voor je uitgevoerd door één van onze internetmarketing specialisten.

Wat kan Local Scope voor jouw hoveniersbedrijf betekenen?

Local Scope werkt al jarenlang samen met bedrijven in uiteenlopende branches – waaronder de hoveniersbranche – om klanten te werven en de vindbaarheid van de website te verbeteren. Door kleine aanpassingen in de marketing en de zoekmachineoptimalisatie (on page optimalisatie) op de website kunnen we binnen korte tijd resultaat laten zien.

Onze focus ligt echter voornamelijk op duurzame resultaten. Een permanente positie op pagina 1 in Google levert je immers veel meer op dan een eenmalige piek. Daarom werken we niet alleen met advertenties, maar kijken we ook naar de manieren waarop we de vindbaarheid van jouw website permanent kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld door het toevoegen van content of het regelmatig plaatsen van afbeelding met beschrijving van onlangs gerealiseerde projecten. Dat is wat de bezoekers én Google willen zien namelijk.

Hoe kunnen we jouw concurrenten te snel af zijn?

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Het is en blijft namelijk jouw hoveniersbedrijf. Door eerst te kijken naar de positie van de concurrentie, kunnen we heldere ideeën aandragen die succesvol zullen zijn voor jouw onderneming. Het idee is niet het kopiëren van de concurrentie, maar het zoeken naar gaten en openingen om de doelgroep in jouw mailbox te krijgen, of in de richting van jouw telefoonnummer. Ben je minder bereikbaar gedurende de werkdag omdat je aan het werk bent, dan is de mail handiger. Je kunt uiteraard ook een telefoonservice inschakelen. Hierbij is het opnieuw belangrijk om de kosten en opbrengsten tegen elkaar af te wegen.

Elk bedrijf is uniek. Je hebt bepaalde wensen en een toekomstvisie voor jouw bedrijf. Daarom werken we graag samen met jou aan de online marketing voor jouw hoveniersbedrijf. Dat biedt betere resultaten en zorgt ervoor dat er gewerkt wordt naar wat je wilt. Onze resultaten lichten wij toe in heldere taal en je ontvangt elke maand een rapportage. Je hebt altijd contact met je eigen contactpersoon. Wij bieden elke maand de mogelijkheid om de voortgang telefonisch te bespreken.

Wij werken onder meer succesvol samen met:

Gratis SEO scan? Vraag ‘m aan!

Onze SEO scan wordt handmatig door één van onze linkbuilding specialisten voor u uitgevoerd.

Hoeveel vraag is er naar hoveniers in Nederland?

Om je meer inzicht te geven in hoeveel vraag er is naar jouw diensten in verschillende steden/dorpen in Nederland kan je hieronder de top 30 vinden van de meest ingevoerde zoekwoorden in Google. Het aantal zoekopdrachten geeft het gemiddelde vraag weer in de afgelopen 12 maanden.

Zoekwoord

Aantal zoekopdrachten per maand

hovenier almere

720

hovenier den haag

590

hovenier rotterdam

590

hovenier utrecht

590

hovenier amsterdam

480

hovenier groningen

480

hovenier zwolle

480

hovenier apeldoorn

390

hovenier eindhoven

390

hovenier hilversum

390

hovenier amersfoort

320

hovenier arnhem

320

hovenier breda

320

hovenier dordrecht

320

hovenier enschede

320

hovenier haarlem

320

hovenier lelystad

320

hovenier tilburg

320

hovenier zoetermeer

320

hovenier ede

260

hovenier leeuwarden

260

hovenier nijmegen

260

hovenier westland

260

hovenier alkmaar

210

hovenier delft

210

hovenier den bosch

210

hovenier deventer

210

hovenier gouda

210

hovenier haarlemmermeer

210

hovenier leiden

210

Staat jouw locatie er niet tussen?

Wij brengen graag de vraag en competitie in jouw regio voor je in kaart.

Onze linkbuilding pakketten voor hoveniersbedrijven

Een greep uit onze succesvolle projecten

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Lees meer
Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Echte aanrader, ze hebben mij enorm geholpen met zowel de SEO als SEA. Mijn website is omhoog geschoten en dankzij Local Scope vinden mensen nu hun weg naar mijn praktijk. Professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Voor Acupunctuur Suwen zijn we in september 2019...

Lees meer
GEvastgoed.nl | SEO & SEA

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Lees meer
TB Travel | SEO

TB Travel | SEO

Sinds maart 2014 werken wij aan de organische vindbaarheid van TB Travel. TB Travel is gespecialiseerd in (groeps)motorreizen en biedt voornamelijk maatwerk. De perfecte organisatie voor motorfanaten die graag met hun geliefde motor op vakantie willen. TB Travel staat...

Lees meer
Dunja Keuken | SEO & SEA

Dunja Keuken | SEO & SEA

Via mijn broertje bij jullie terechtgekomen en geen spijt van. Top service en denkt altijd goed met je mee en ontzettend begripvol. Ben je woonachtig in Haarlem en gek op Surinaams eten, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Met passie voor de Surinaamse keuken...

Lees meer
Weekstartgezond | SEO

Weekstartgezond | SEO

Voor Rita van Weekstartgezond zijn we destijds gestart in september 2018 met het verbeteren van de organische vindbaarheid in Google. In deze periode was de website wel vindbaar op de eerste pagina met 'Dietist Maassluis', maar stond de website nog niet hoog genoeg...

Lees meer
 Local Scope