Online marketing voor hypnotherapeuten

Vanaf €125,- excl. BTW per maand

Wil je meer cliënten aantrekken als hypnotherapeut om jouw bedrijf en inkomsten verder te laten groeien? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden rond online marketing voor hypnotherapeuten. Wanneer online marketing op de juiste manier ingezet wordt, levert dit vaak meer op dan het kost. Wij helpen je graag bij het verkennen van de mogelijkheden, het berekenen van de kosten voor gericht adverteren en het aantrekken van meer cliënten door de online marketing voor hypnotherapeuten op de juiste manier in te zetten.

Push en pull marketing voor hypnotherapeuten

Bij online marketing voor hypnotherapeuten onderscheiden we grofweg twee manieren van marketing. Bij push marketing wordt de content gericht op een grote groep mensen, zonder daarbij te veel aandacht te hebben voor de doelgroep zelf. Bij pull marketing wordt juist volledig ingezet op de doelgroep. Deze kan zo smal afgebakend worden als noodzakelijk is om een succes te maken van de marketing.

Bij Local Scope gebruiken we altijd beide manieren bij online marketing voor hypnotherapeuten, omdat onze ervaring ons leert dat dit de beste resultaten oplevert binnen elk mogelijk budget.

Hoeveel kun je aan online marketing besteden?

Om in kaart te brengen welk budget je aan online marketing kunt en wilt besteden is het handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

  1. Hoeveel levert een behandeling gemiddeld op aan omzet?
  2. Hoe vaak komt een klant gemiddeld terug? Hoeveel omzet levert je dit in totaal op per klant?
  3. Hoeveel houd je ongeveer over na aftrek van alle kosten?
  4. Hoeveel zou je willen betalen om deze klant binnen te halen?
  5. Hoe vaak verwijst een klant iemand anders door aan jou?

Met het antwoord op bovenstaande vragen kun je goed inschatten welk bedrag jij vrij kunt maken voor online marketing voor hypnotherapeuten. Kom je er niet uit of wil je dat wij meekijken naar de mogelijkheden die er zijn binnen jouw budget? Neem dan contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Reinout Boek
Linkbuilding expert

Linde Rensmaag
Linkbuilding expert

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een gratis SEO analyse aan!

Waarom kies je Local Scope voor online marketing voor hypnotherapeuten?

De sleutelfactor voor succes bij online marketing voor hypnotherapeuten is het correct inzetten van de manieren. Bij Local Scope werken we al jarenlang aan online marketing voor uiteenlopende branches. Wij weten waar we moeten kijken om de beste mogelijkheden te vinden. Daarbij zorgen we altijd voor zo breed mogelijke opties. Denk daarbij aan zoekmachineoptimalisatie op jouw website zelf, het plaatsen van links op andere websites om de autoriteit van jouw website te verhogen en uiteraard het opzetten van advertenties om direct bezoekers aan te trekken.

Onze focus ligt op langdurige effecten. Het is grappig wanneer je even op de eerste pagina komt, maar consequent in de topposities staan heeft veel meer effect voor jouw bedrijf. Ruim 95% van de zoekmachinegebruikers komt namelijk nooit verder dan de eerste pagina. Dat is waar jouw website moet staan.

We zorgen elke maand voor een uitgebreide en overzichtelijke rapportage, zodat je de voortgang direct zelf kunt zien. Ook krijg je altijd een vaste contactpersoon, zodat je altijd iemand hebt om je vragen te stellen of de online marketing voor hypnotherapeuten bij te stellen wanneer dit nodig is.

Gratis SEO scan? Vraag ‘m aan!

Onze SEO scan wordt handmatig door één van onze linkbuilding specialisten voor u uitgevoerd.

Hoeveel vraag is er naar hypnotherapie in Nederland?

In het overzicht hieronder kan je zien van waaruit de meeste vraag is naar hynotherapeuten. We tonen hieronder de top 30 van Nederlandse steden met de meeste zoekopdrachten. Het aantal zoekopdrachten per maand geeft een gemiddelde weer uit de afgelopen 12 maanden.

 

Zoekwoord Aantal zoekopdrachten per maand
hypnotherapie amsterdam 480
hypnotherapie den haag 390
hypnotherapie eindhoven 210
hypnotherapie groningen 210
hypnotherapie rotterdam 210
hypnotherapie utrecht 210
hypnotherapie alkmaar 170
hypnotherapie breda 170
hypnotherapie nijmegen 140
hypnotherapie zwolle 140
hypnotherapie almere 110
hypnotherapie amersfoort 110
hypnotherapie arnhem 110
hypnotherapie haarlem 110
hypnotherapie apeldoorn 90
hypnotherapie leeuwarden 90
hypnotherapie tilburg 90
hypnotherapie den bosch 70
hypnotherapie dordrecht 70
hypnotherapie enschede 70
hypnotherapie hilversum 70
hypnotherapie hoorn 70
hypnotherapie leiden 70
hypnotherapie zoetermeer 70
hypnotherapie almelo 50
hypnotherapie lelystad 50
hypnotherapie purmerend 50
hypnotherapie deventer 40
hypnotherapie maastricht 40

 

Staat jouw locatie er niet tussen?

Staat jouw locatie er niet tussen of wil je graag weten hoe vaak er gezocht wordt op een specifieke zoekterm? Neem dan eens contact met ons op. We brengen het geschatte zoekvolume graag voor je in kaart, zodat je direct de mogelijkheden kunt zien.

Onze linkbuilding pakketten voor hypnotherapeuten

Algemene tips rond online marketing voor hypnotherapeuten

  • Voor hypnotherapeuten is het belangrijk dat de drempel zo laag mogelijk wordt; bijvoorbeeld door verhalen van cliënten te plaatsen op de website
  • Foto’s en verhalen van de praktijk zorgen ervoor dat mensen sneller langs willen komen
  • Benoem verschillende problemen die je behandelt; mensen zoeken vaak naar oplossingen voor specifieke problemen. Wanneer je hierop weet te ranken, is de kans groot dat je deze mensen makkelijker binnenhaalt

Een greep uit onze succesvolle projecten

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Met Nuvrachtwagen.nl zijn we in september 2019 een succesvolle samenwerking aangegaan. Inmiddels staan we op de tweede plek in Google met 'Vrachtwagen theorie' en op de eerste plek met onder meer 'Vrachtwagen theorie in 1 dag'. 

Lees meer
Colour Your Closet | SEO

Colour Your Closet | SEO

Al jaren is Local Scope mijn SEO partner op het web. Zij helpen Colour your Closet heel goed met het organische vindbaar zijn. En de rapportages zijn duidelijk en als er vragen zijn van mijn kant, worden deze altijd snel en in begrijpelijke taal beantwoord. Heel fijn...

Lees meer
Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Lees meer
Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Echte aanrader, ze hebben mij enorm geholpen met zowel de SEO als SEA. Mijn website is omhoog geschoten en dankzij Local Scope vinden mensen nu hun weg naar mijn praktijk. Professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Voor Acupunctuur Suwen zijn we in september 2019...

Lees meer
GEvastgoed.nl | SEO & SEA

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Lees meer
TB Travel | SEO in de reisbranche

TB Travel | SEO in de reisbranche

Sinds maart 2014 werken wij aan de organische vindbaarheid van TB Travel. TB Travel is gespecialiseerd in (groeps)motorreizen en biedt voornamelijk maatwerk. De perfecte organisatie voor motorfanaten die graag met hun geliefde motor op vakantie willen. TB Travel staat...

Lees meer
 Local Scope