Online marketing voor tandartspraktijken

Vanaf €125,- excl. BTW per maand

Ben je op zoek naar manieren om meer klanten binnen te halen voor jouw praktijk? Dan is online marketing voor tandartspraktijken waarschijnlijk de beste strategie. Wanneer online marketing voor tandartspraktijken op de juiste manier ingezet wordt, levert dit altijd meer op dan het kost. Als specialist op het gebied van online marketing voor alle branches, kunnen we je direct gericht advies geven en al het werk overnemen. Bij Local Scope maken we gebruik van push en pull marketing om zo het beste resultaat neer te zetten voor elk budget.

Bij push marketing wordt de marketing gericht op een zeer brede groep mensen, waarbij vaak niet eens echt bekend is wie de ontvanger is. Bij pull marketing wordt de aandacht juist gericht op een zeer kleine en specifieke doelgroep; bijvoorbeeld gezinnen die op zoek zijn naar een tandartspraktijk voor de kinderen en de ouders.

Wordt de marketing op de juiste manier ingezet, dan kun je een aanwas in klanten verwachten. Niet alleen op de korte termijn, maar over een veel langere periode.

Wat mag een klant kosten en wat levert het je op?

  1. Hoeveel levert een nieuwe klant op aan omzet? Voor jouw tandartspraktijk?
  2. Hoeveel houd je ongeveer over na aftrek van alle kosten?
  3. Hoeveel zou je willen betalen om deze klant binnen te halen en hoeveel klanten verwacht je binnen één gezin binnen te kunnen halen?
  4. Hoe vaak verwijst een klant iemand door aan jou?

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je weten aan welke Google factoren uw website momenteel voldoet en waar de verbeterpunten liggen? Vraag een gratis SEO scan bij ons aan! De analyse wordt handmatig voor je uitgevoerd door één van onze internetmarketing specialisten. 

Waarom samenwerken met Local Scope voor de marketing van jouw tandartspraktijk?

Bij Local Scope hebben we bijzonder veel ervaring met online marketing voor uiteenlopende branches. Online marketing voor tandartspraktijken is niets nieuws voor ons; we weten waar we op moeten letten en waar de kansen liggen. Zo werken we niet alleen met advertenties, maar zorgen we ook voor de zoekmachine optimalisatie van jouw website én werken we met linkbuilding vanaf sterke platformen.

Het resultaat is dat jouw website niet voor een dag op de eerste pagina staat, maar veel langer in de topposities blijft staan. Dat is van groot belang, want ruim 95% van de mensen kijkt alleen op de eerste pagina van Google. Daarbij kijkt ook nog eens meer dan de helft alleen op het gedeelte ‘boven de vouw’. Dat zijn de 5 hoogste resultaten. Dat is waar we jouw website willen hebben, omdat dit jou de meeste klanten oplevert.

We streven naar duurzame resultaten, omdat dit de beste optie is bij online marketing voor tandartspraktijken. Jij krijgt elke maand een rapportage met de behaalde resultaten en uiteraard zorgen we ervoor dat je een contactpersoon hebt die altijd bereikbaar is voor vragen of aanpassingen in de structuur van de marketing. Uiteindelijk is het immers wel jouw praktijk.

Gratis SEO scan? Vraag ‘m aan!

Onze SEO scan wordt handmatig door één van onze linkbuilding specialisten voor u uitgevoerd.

Hoeveel vraag is er naar tandartspraktijken in Nederland?

In het overzicht hieronder kan je zien van waaruit de meeste vraag is naar tandartspraktijken. We tonen hieronder de top 30 van Nederlandse steden met de meeste zoekopdrachten. Het aantal zoekopdrachten per maand geeft een gemiddelde weer uit de afgelopen 12 maanden.

Zoekwoord

Aantal zoekopdrachten per maand

tandarts den haag

5400

tandarts amsterdam

4400

tandarts rotterdam

4400

tandarts utrecht

4400

tandarts eindhoven

3600

tandarts groningen

3600

tandarts nijmegen

2900

tandarts apeldoorn

2400

tandarts arnhem

2400

tandarts breda

2400

tandarts den bosch

2400

tandarts haarlem

2400

tandarts leiden

2400

tandarts tilburg

2400

tandarts amersfoort

1900

tandarts deventer

1900

tandarts ede

1900

tandarts enschede

1900

tandarts zoetermeer

1900

tandarts alkmaar

1600

tandarts almelo

1600

tandarts almere

1600

tandarts dordrecht

1600

tandarts emmen

1600

tandarts hilversum

1600

tandarts leeuwarden

1600

tandarts maastricht

1600

tandarts nieuwegein

1600

tandarts oss

1600

tandarts zwolle

1600

Staat jouw locatie er niet tussen?

Staat jouw locatie er niet tussen of wil je weten hoeveel er gezocht wordt naar een specifieke behandeling? Neem dan eens contact met ons op zodat we direct voor je kunnen kijken naar het aantal zoekopdrachten.

Onze linkbuilding pakketten voor tandartsen

Marketingtips voor tandartspraktijken

  • In grotere steden is vaak veel concurrentie. Waar onderscheidt jouw tandartspraktijk zich van de concurrentie en hoe kun je dit het beste vertalen naar een pullfactor?
  • Voor tandartspraktijken worden veel (negatieve) beoordelingen geplaatst. Vraag daarom je klanten actief om positieve reviews achter te laten om je zo te kunnen onderscheiden van het gros
  • Benoem specifieke behandelingen op de website om extra klanten binnen te halen; vaak zijn mensen op zoek naar een behandeling voor een specifiek probleem
  • Wat kun je bieden dat de concurrent niet heeft? Speciale behandelingen voor mensen die bang zijn voor de tandarts bijvoorbeeld? Aangepaste behandelingen voor jonge kinderen? Gecombineerde afspraken voor gezinnen? Kleine dingen maken een groot verschil wanneer er veel concurrentie is.

Een greep uit onze succesvolle projecten

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Met Nuvrachtwagen.nl zijn we in september 2019 een succesvolle samenwerking aangegaan. Inmiddels staan we op de tweede plek in Google met 'Vrachtwagen theorie' en op de eerste plek met onder meer 'Vrachtwagen theorie in 1 dag'. 

Lees meer
Colour Your Closet | SEO

Colour Your Closet | SEO

Al jaren is Local Scope mijn SEO partner op het web. Zij helpen Colour your Closet heel goed met het organische vindbaar zijn. En de rapportages zijn duidelijk en als er vragen zijn van mijn kant, worden deze altijd snel en in begrijpelijke taal beantwoord. Heel fijn...

Lees meer
Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Lees meer
Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Echte aanrader, ze hebben mij enorm geholpen met zowel de SEO als SEA. Mijn website is omhoog geschoten en dankzij Local Scope vinden mensen nu hun weg naar mijn praktijk. Professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Voor Acupunctuur Suwen zijn we in september 2019...

Lees meer
GEvastgoed.nl | SEO & SEA

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Lees meer
TB Travel | SEO in de reisbranche

TB Travel | SEO in de reisbranche

Sinds maart 2014 werken wij aan de organische vindbaarheid van TB Travel. TB Travel is gespecialiseerd in (groeps)motorreizen en biedt voornamelijk maatwerk. De perfecte organisatie voor motorfanaten die graag met hun geliefde motor op vakantie willen. TB Travel staat...

Lees meer
 Local Scope