Online marketing voor uitvaartverzorgers

Vanaf €75,- excl. BTW per maand

Online marketing laten verzorgen door een expert?

Wens je meer uitvaarten in jouw regio te verzorgen? Wanneer online marketing voor uitvaartondernemers goed wordt ingezet zal het je zeer waarschijnlijk meer opleveren dan het kost. Er zijn verschillende manieren om dit correct aan te pakken. Bijvoorbeeld door push en pull marketing op de juiste manier in te zetten. Online marketing voor uitvaartverzorgers speelt een grote rol bij het aantrekken van meer klanten. Hierbij is het wel van belang dat de marketing op de juiste manier ingezet wordt, bijvoorbeeld door je te richten op de lokale doelgroep.

Wel is het goed om eerst een aantal zaken in kaart te brengen:

  1. Hoeveel levert één uitvaart je gemiddeld op aan omzet?
  2. Hoeveel houd je ongeveer over na aftrek van alle kosten?
  3. Hoeveel zou je willen betalen om deze klant binnen te halen?
  4. Hoe vaak verwijst een klant iemand anders door aan jou?

Hoe kan jij je als uitvaartverzorger onderscheiden?

Waarschijnlijk heb je een duidelijk usp (unique selling point) binnen jouw uitvaartonderneming, maar hoe communiceer je dit naar de doelgroep? En waar bevindt jouw website zich eigenlijk ten opzichte van de concurrentie die zich op exact dezelfde doelgroep richt? De kans is groot er meer kansen liggen dan je denkt. Een concurrentieonderzoek is een goede eerste stap. Daarmee brengen we namelijk direct in beeld wat de mogelijkheden zijn. Kleine aanpassingen in de marketing en gericht adverteren kunnen samen zorgen voor een flinke omzetgroei.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je weten aan welke Google factoren uw website momenteel voldoet en waar de verbeterpunten liggen? Vraag een gratis SEO scan bij ons aan! De analyse wordt handmatig voor je uitgevoerd door één van onze internetmarketing specialisten. 

Wat kan Local Scope voor jouw uitvaartonderneming betekenen?

Local Scope werkt al jaren aan online marketing voor bedrijven in uiteenlopende branches. Daarbij kijken we altijd eerst naar de positie ten opzichte van de concurrenten in dezelfde branche en identificeren we mogelijkheden om resultaten te boeken. Wij gaan altijd voor duurzaamheid. Je schiet er op de lange termijn niets mee op wanneer jouw website maar een dag op pagina 1 in Google staat. Je wilt dat jouw website goed rankt én in de topposities blijft staan. Daarom werken we aan de marketing voor uitvaartverzorgers, regelen we zoekmachine-adverteren en optimalisatie op de website zelf om zo maximaal en langdurig succes te laten zien.

Bij Local Scope weten we dat elk bedrijf uniek is. Daarom werken we graag samen mét jou aan de naamsbekendheid van jouw uitvaartonderneming en de vindbaarheid van de website. Dat biedt de beste resultaten, want uiteindelijk is en blijft het wel jouw onderneming. Onze resultaten lichten wij toe in heldere taal en je ontvangt elke maand een rapportage.

Wij werken onder meer succesvol samen met:

Gratis SEO scan? Vraag ‘m aan!

Onze SEO scan wordt handmatig door één van onze linkbuilding specialisten voor u uitgevoerd.

Onze linkbuilding pakketten voor uitvaartverzorgers

Een greep uit onze succesvolle projecten

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Met Nuvrachtwagen.nl zijn we in september 2019 een succesvolle samenwerking aangegaan. Inmiddels staan we op de tweede plek in Google met 'Vrachtwagen theorie' en op de eerste plek met onder meer 'Vrachtwagen theorie in 1 dag'. 

Lees meer
Colour Your Closet | SEO

Colour Your Closet | SEO

Al jaren is Local Scope mijn SEO partner op het web. Zij helpen Colour your Closet heel goed met het organische vindbaar zijn. En de rapportages zijn duidelijk en als er vragen zijn van mijn kant, worden deze altijd snel en in begrijpelijke taal beantwoord. Heel fijn...

Lees meer
Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Lees meer
Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Echte aanrader, ze hebben mij enorm geholpen met zowel de SEO als SEA. Mijn website is omhoog geschoten en dankzij Local Scope vinden mensen nu hun weg naar mijn praktijk. Professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Voor Acupunctuur Suwen zijn we in september 2019...

Lees meer
GEvastgoed.nl | SEO & SEA

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Lees meer
TB Travel | SEO in de reisbranche

TB Travel | SEO in de reisbranche

Sinds maart 2014 werken wij aan de organische vindbaarheid van TB Travel. TB Travel is gespecialiseerd in (groeps)motorreizen en biedt voornamelijk maatwerk. De perfecte organisatie voor motorfanaten die graag met hun geliefde motor op vakantie willen. TB Travel staat...

Lees meer

Hoeveel vraag is er naar uitvaart(verzorgers) in Nederland?

Hieronder kan je de top 30 locaties/steden vinden met de meeste zoekopdrachten. Met het aantal zoekopdrachten per maand geven we de vraag weer in de afgelopen 12 maanden. Dit is een gemiddelde.

Zoekwoord Aantal zoekopdrachten per maand
uitvaart amsterdam 880
uitvaart rotterdam 590
uitvaart den haag 390
uitvaart dordrecht 320
uitvaart haarlem 260
uitvaart nijmegen 260
uitvaart utrecht 260
uitvaart zoetermeer 260
uitvaart gouda 210
uitvaart venlo 210
uitvaart voorburg 210
uitvaart almere 170
uitvaart amstelveen 170
uitvaart ede 140
uitvaart groningen 140
uitvaart schiedam 140
uitvaart apeldoorn 110
uitvaart enschede 110
uitvaart zwolle 110
uitvaart alkmaar 90
uitvaart amersfoort 90
uitvaart arnhem 90
uitvaart breda 90
uitvaart delft 90
uitvaart deventer 90
uitvaart eindhoven 90
uitvaart hilversum 90
uitvaart hoorn 90
uitvaart leeuwarden 90
uitvaart leiden 90
uitvaart lelystad 90
uitvaart tilburg 90

Extra marketingtip voor uitvaartondernemers:

Uiteraard wil je graag jouw producten en diensten aan de man brengen, maar hoe veel weet de gemiddelde consument van uitvaarten, de kosten en de mogelijkheden? Extra informatie aanbieden kan jouw volgende unique selling point worden; het laatste beetje om de consument voor jouw uitvaartonderneming te laten kiezen. Hoe zit het bijvoorbeeld met de verzekeringen rond uitvaarten, zoals begrafenissen en crematies?

Staat jouw locatie er niet tussen?

Wij brengen graag de vraag en competitie in jouw regio voor je in kaart.

 Local Scope