Over ons

Local Scope heeft zich de afgelopen jaren als internetmarketingbureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) voor midden- en kleinbedrijf. Hieronder valt on page optimalisatie en linkbuilding. Daarnaast zijn wij bedreven in zoekmachine adveteren (SEA) en geven wij met  liefde een kundig advies over diverse marketingzaken.  

Local Scope is destijds ontstaan uit een eigen project van Reinout waarvoor hij een SEO bureau in de arm had genomen. Toen Reinout na enkele maanden een linkrapportage wilde ontvangen om inzicht te krijgen in het gedane werk werd er door het desbetreffende bureau aangegeven daar flinke kosten voor in rekening te brengen. Vervolgens bleek uit de rapportage dat er maar een kleine hoeveelheid links was geplaatst, terwijl er duizenden euro’s geïnvesteerd waren. Dat moest toch anders kunnen? Vanuit een diepgewortelde interesse en het willen bieden van een voordelig alternatief is Local Scope ontstaan.

Er is wel een kanttekening: we willen niet alleen maar ‘die goedkope’ zijn in deze branche. Als team willen graag het verschil maken op het gebied van internetmarketing. Met weinig financiële middelen kun je namelijk uitzonderlijke resultaten behalen. Dit doen wij door zo efficiënt mogelijk voor onze klanten te linkbuilden en voorafgaand een zo’n compleet mogelijke analyse te uit te voeren. Een goed begin is meer dan het halve werk.

Ons team

Linde Rensmaag

SEO specialist
Projectmanager

Reinout Boek

Oprichter
SEO specialist

Khesraw Osmani

Linkbuilder

Robbin ten Vregelaar

Linkbuilder

Scopie

Eindbaas

Samenwerking

Met veel plezier werken wij al enkele jaren samen met een aantal vaste freelancers en zzp’ers. Het gaat hierbij om:

  • Het schrijven van diverse web- en SEO teksten
  • Webdesign, webonderhoud en techniek
  • Facebook en Instagram (plaatsen van berichten, adverteren)

Software & programma’s

Ter ondersteuning en voor het inzichtelijk maken van de resultaten maken wij gebruik van diverse platforms en programma’s. Hierdoor kunnen wij onze service continu verbeteren en blijven wij op de hoogte van de nieuwste ‘SEO trends’.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u weten aan welke Google factoren uw website momenteel voldoet en waar de verbeterpunten liggen? Vraag een gratis SEO scan bij ons aan!