Over ons

Local Scope heeft zich als full service internetmarketingbureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) voor midden- en kleinbedrijf. Hieronder valt on page optimalisatie en linkbuilding.

Daarnaast zijn wij bedreven in zoekmachine adverteren (SEA) en geven wij met alle liefde een helder advies over diverse marketingzaken.

Wie zijn wij?  

Local Scope is ontstaan uit een eigen project van Reinout waarvoor hij een SEO bureau in de arm had genomen. Toen Reinout na enkele maanden een linkrapportage wilde ontvangen om inzicht te krijgen in het gedane werk werd er door het desbetreffende bureau aangegeven daar flinke kosten voor in rekening te brengen. Vervolgens bleek uit de rapportage dat er maar een kleine hoeveelheid links was geplaatst, terwijl er duizenden euro’s geïnvesteerd waren. Dat moest toch anders kunnen? Vanuit een diepgewortelde interesse en het willen bieden van een voordelig, maar zeker ook een kwalitatief goed alternatief is Local Scope ontstaan.

Er is wel een kanttekening: we willen niet alleen maar ‘die goedkope’ zijn in deze branche. Als team willen graag het verschil maken op het gebied van internetmarketing. Voor klanten met weinig financiële middelen kun je namelijk óók uitzonderlijke resultaten behalen. Dit doen wij door zo efficiënt mogelijk voor onze klanten te linkbuilden en voorafgaand een zo’n compleet mogelijke analyse te uit te voeren. Een goed begin is meer dan het halve werk.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u weten aan welke Google factoren uw website momenteel voldoet en waar de verbeterpunten liggen? Vraag een gratis SEO scan bij ons aan!

 Local Scope