Over ons

Destijds is Local Scope ontstaan uit een eigen project van Reinout waarvoor hij een SEO bureau in de arm had genomen. Toen hij na enkele maanden een linkrapportage wilde ontvangen om inzicht te krijgen in het gedane werk werd er door het desbetreffende bureau aangegeven daar flinke kosten voor in rekening te moeten brengen. 

Vervolgens bleek uit de rapportage dat er maar een kleine hoeveelheid links van lage kwaliteit was geplaatst, terwijl er duizenden euro’s geïnvesteerd waren. Dat moest toch anders kunnen?

Voordelig, maar ook onderscheidend in service!

Vanuit een diepgewortelde interesse en het willen bieden van een voordelig, maar zeker ook een kwalitatief goed alternatief is Local Scope ontstaan. Inmiddels kan je ons een specialistisch internet marketing bureau noemen. Wij richten ons voornamelijk op de zoekresultaten in Google en zijn erg gedreven én bedreven.

Er is wel een kanttekening: we willen niet alleen maar ‘die goedkope’ zijn in onze branche. Als team willen graag het verschil maken op het gebied van internetmarketing. Voor klanten met weinig financiële middelen kunnen we namelijk óók uitzonderlijke resultaten behalen en een aanzienlijke groei in omzet realiseren. Dit doen wij door zo efficiënt mogelijk voor onze klanten te linkbuilden en voorafgaand een zo’n compleet mogelijke analyse te uit te voeren. Een goed begin is meer dan het halve werk.

Kunnen wij u ergens bij helpen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Ons team 

Reinout Boek

SEO & SEA specialist/Eigenaar

Linde Rensmaag

SEO projectmanager

Khesraw Osmani

Online marketeer

Robbin ten Vregelaar

Online marketeer

Jop Zwaferink

Stagiair Marketing & Communicatie

Skye

Skye

Knuffelmaatje

Schrijversteam op afstand

Momenteel werken wij samen met ruim 20 tekstschrijvers op afstand. Zij zorgen er dagelijks voor dat onze klanten constant van nieuwe (linkbuilding)artikelen worden voorzien. Voor het schrijven van onze SEO teksten werken wij al jaren samen met een aantal vaste tekstschrijvers. Wij hebben gekozen voor deze strategie, omdat het voor onze tekstschrijvers prettig is om in alle rust te kunnen werken. 

Samen aan de slag? 

Wij werken graag (samen) met..

MTMO logo

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u weten aan welke Google factoren uw website momenteel voldoet en waar de verbeterpunten liggen? Vraag een gratis SEO scan bij ons aan!

 Local Scope