Over ons: Local Scope sinds 2014

Onze klanten geven aan dat ze onze tarieven in combinatie met de resultaten en onze persoonlijke service waarderen met een 9,4. Waarom is dat?

Dagelijks zetten wij ons met ontzettend veel plezier in voor ons vak. Zoekmachine optimalisatie is namelijk echt een vak apart. Wij kunnen gelukkig zeggen dat we van onze hobby ons werk hebben kunnen maken. Wat een succes!

We vinden het écht fantastisch dat we het verschil kunnen maken voor onze klanten en partners. Dat drijft ons.

Daar komt ook nog eens bij dat we heel blij zijn met ons team en de sfeer bij ons op kantoor. Wij bieden een plek waar je jezelf kunt en mag zijn, een soort van familie.

Hoe zijn we begonnen?

Destijds is Local Scope ontstaan uit een eigen project van Reinout waarvoor hij een SEO bureau in de arm had genomen. Na een paar maanden wilde Reinout graag een linkrapportage om te bekijken welke links er geplaatst waren. Het is wel fijn om te zien welke werkzaamheden er precies zijn verricht. Helaas bracht het desbetreffende bureau flinke kosten in rekening om het rapport alleen al op te stellen.

Vervolgens bleek uit de rapportage dat er maar een kleine hoeveelheid links van lage kwaliteit was geplaatst, terwijl er duizenden euro’s geïnvesteerd waren. Dat moest toch anders kunnen?

Voordelig, maar ook onderscheidend in service!

Vanuit een diepgewortelde interesse en het willen bieden van een kwalitatief goede én voordelige SEO & SEA dienstverlening is Local Scope ontstaan. Daarnaast is het fantastisch om te zien wat er bereikt kan worden met behulp van ons werk.

Inmiddels kan je ons een ervaren (SEO) internetmarketing bureau noemen. Wij richten ons voornamelijk op de zoekresultaten in Google vanwege hun enorme marktaandeel. Als team zijn we hecht, gedreven én bedreven. Hoe fijn is het als je van je hobby je werk hebt kunnen maken? Dat dit fijn is kunnen wij beamen.

Er is wel een kanttekening: we willen niet alleen maar ‘dat goedkope SEO bureau‘ zijn in onze branche. Als team willen graag het verschil maken op het gebied van internetmarketing, maar ook op het gebied van service. Voor klanten met weinig financiële middelen kunnen we namelijk óók uitzonderlijke resultaten behalen en een aanzienlijke groei in omzet realiseren. Dit doen wij door zo efficiënt mogelijk voor onze klanten te linkbuilden en voorafgaand een zo’n compleet mogelijke analyse te uit te voeren. Een goed begin is meer dan het halve werk.

SEO scan + concurrentieanalyse aanvragen? Neem contact met ons op!

Ons team 

Khesraw Osmani

Khesraw Osmani

SEO specialist

Local Scope

Robbin ten Vregelaar

Linkbuilding

Reinout Boek

Reinout Boek

SEO & SEA specialist/Eigenaar

Joël van Dijk

Joel van Dijk

Stagiair ROC van Twente
Junior Accountmanager

Team Local Scope

Schrijversteam op afstand

Momenteel werken wij samen met ruim 20 tekstschrijvers op afstand. Zij zorgen er dagelijks voor dat onze klanten constant van nieuwe (linkbuilding)artikelen worden voorzien. Voor het schrijven van onze SEO teksten werken wij al jaren samen met een aantal vaste tekstschrijvers. Wij hebben gekozen voor deze strategie, omdat het voor onze tekstschrijvers prettig is om in alle rust te kunnen werken. 

Samen aan de slag?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een SEO scan met concurrentievergelijking aan of neem direct contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Wij kijken graag voor jou naar de verbeterpunten en kansen als het gaat om jouw online vindbaarheid. Vraag een gratis SEO scan met concurrentievergelijking bij ons aan. Deze SEO analyse wordt niet geautomatiseerd uitgevoerd, net als dat we een handmatig zoekwoordenonderzoek en concurrentieonderzoek doen. Wij helpen je graag verder. 

 Local Scope