In december 2017 zijn we gestart met een SEO campagne voor PartyKoning. Gaandeweg optimaliseren we steeds meer zoekwoorden, waarbij we ons richten op allerlei interessante plaatsen in Zuid-Holland.

PartyKoning is in 2018 benoemd tot het beste verhuurbedrijf van Nissewaard. Hoera!

Voor PartyKoning richten we ons in eerste instantie op de verhuur van springkussens. We zien een mooie stijgende lijn in Google, inmiddels staan we met ‘springkussen Rotterdam’ op de tweede positie. Met zoekwoorden zoals ‘Springkussen Westland’, ‘Springkussen Vlaardingen’ en ‘Springkussen Papendrecht’ staat PartyKoning op die eerste felbegeerde plek in de zoekmachine gepositioneerd. We worden erg blij van dit project!

Beoordeling van PartyKoning:

Gregory: ‘Local Scope heeft er voor gezorgd dat we met PartyKoning met heel veel zoektermen in de top 10 zijn gekomen op Google en behoorlijk veel pagina`s zelf in de top 3 met zeer veel concurrentie!!
We hebben momenteel meer dan 20 zoektermen lopen bij Localscope
Local Scope geeft deskundig advies mijn aanspreekpunt is Linde ik bel heel vaak naar Local Scope voor advies en mijn vragen kunnen ze allemaal beantwoorden. Voordat ik begon met Local Scope had ik weinig leads (weinig verkoop) maar op heden zijn de leads verdubbeld door de marketing strategieën van Local Scope. Super bedankt en jullie zijn nog lang niet van mij af’

Contact

Ben je na het lezen van deze referentie enthousiast geworden over onze dienstverlening? Neem contact met ons op via 053 – 7600 906 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl.

Localscope heeft er voor gezorgd dat we met PartyKoning met heel veel zoektermen in de top 10 zijn gekomen op Google en behoorlijk veel pagina`s zelf in de top 3 met zeer veel concurrentie!!
We hebben momenteel meer dan 20 zoektermen lopen bij Localscope.
Localscope geeft deskundig advies mijn aanspreekpunt is Linde ik bel heel vaak naar Localscope voor advies en mijn vragen kunnen ze allemaal beantwoorden. Voordat ik begon met Localscope had ik weinig leads ( weinig verkoop) maar op heden zijn de leads verdubbeld door de marketing strategieën van Localscope. Super bedankt en jullie zijn nog lang niet van mij af.

Gregory

Partykoning

 Local Scope