SEO specialist Amsterdam 

Hoog in Google met uw website? 

Wij gaan voor die topposities!

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

15 + 11 =

Hoe werkt SEO voor uw bedrijf in Amsterdam?

Wilt u een SEO bureau in Amsterdam inschakelen? Wij werken voor diverse klanten in of rond Amsterdam. Als online marketingbureau werken wij voornamelijk voor MKB’ers en ZZP’ers. Wanneer je onze prijzen vergelijkt met een gemiddeld ander bureau zul je zien dat wij één van de voordeligste bureaus zijn. Dit komt omdat wij zo effectief mogelijk werken aan de vindbaarheid van onze klanten. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om een eerlijke prijs voor onze diensten te vragen, zodat we ook starters kunnen helpen. Wel zullen wij vooraf onderzoek doen om de haalbaarheid te bekijken van de zoekwoorden waar je graag op gevonden wilt worden. Bent u benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 053 – 7600906 of vraag hieronder een gratis SEO scan aan! 

Onze SEO pakketten

Heeft u een onderneming in de omgeving van Amsterdam en heeft u SEO nodig? Dan bent u bij Local Scope aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van online marketing strategieën waarbij het voornaamste doel is om uw bedrijf beter zichtbaar te maken op het internet. SEO is de afkorting van het Engelse woord Search Engine Optimalisation, wat in het Nederlands vertaald kan worden naar zoekmachineoptimalisatie. Bij zoekmachineoptimalisatie worden websites op een specifieke manier aangepast, zodat zoekmachines als Google de website perfect kunnen uitlezen. Als wij voor uw onderneming in Amsterdam een SEO campagne gaan opzetten om de website beter vindbaar te maken op het internet, doen wij dit onder andere door het aanpassen van de technische structuur, het verbeteren of toevoegen van webteksten en het zorgvuldig kiezen van de juiste zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf.

Hoe gaat SEO in zijn werk?

We gaan proberen u het bovenstaande verhaal uit te leggen aan de hand van een simpel voorbeeld. Stel dat u een hoveniersbedrijf heeft in de omgeving van Amsterdam en u wilt beter gevonden worden op het internet door middel van SEO. Allereerst gaan wij bij Local Scope uitzoeken wat relevante zoekwoorden kunnen zijn en waar mensen op zoeken op Google als ze op zoek zijn naar een geschikt hoveniersbedrijf in de omgeving van Amsterdam. De eerste stap is hiermee al gezet en dat is het aantrekken van relevant publiek voor uw website. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het genereren van meer aanvragen middels de internetpagina en ‘relevantie’ en ‘essentie’ zijn hierin twee belangrijke toverwoorden. Waarschijnlijk zal er door het relevante publiek veel worden gezocht op zoekwoorden als ‘hovenier Amsterdam’, ‘tuinaanleg Amsterdam’ en ‘hoveniersbedrijf Amsterdam’. Als we eenmaal weten wát er door het relevante publiek in de zoekbalk van Google wordt ingetypt, kunnen we ons gaan focussen op deze zoekwoorden.

Relevante zoekwoorden

De zoekwoorden die voor uw bedrijf relevant zijn gaan we vervolgens optimaliseren, zodat u hoog komt te staan in de zoekresultaten van Google. Het is natuurlijk essentieel om te weten wélke zoekwoorden de mensen intypen om bij uw dienst of product uit te komen, maar als een website niet goed geoptimaliseerd is dan zal Google u website niet kunnen traceren in de zoekresultaten. Hoeveel geld, tijd en moeite er ook is gestoken in de grafische vormgeving en andere kwaliteiten van de website, als de website niet gevonden wordt door relevant zoekverkeer heeft u hier vrij weinig aan. Local Scope heeft veel ervaring op het gebied van SEO voor midden-en kleinbedrijven en helpt ook graag uw onderneming in Amsterdam en omgeving.

Onze klanten vertellen

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Met Nuvrachtwagen.nl zijn we in september 2019 een succesvolle samenwerking aangegaan. Inmiddels staan we op de tweede plek in Google met 'Vrachtwagen theorie' en op de eerste plek met onder meer 'Vrachtwagen theorie in 1 dag'. 

Colour Your Closet | SEO

Colour Your Closet | SEO

Al jaren is Local Scope mijn SEO partner op het web. Zij helpen Colour your Closet heel goed met het organische vindbaar zijn. En de rapportages zijn duidelijk en als er vragen zijn van mijn kant, worden deze altijd snel en in begrijpelijke taal beantwoord. Heel fijn...

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Waarom SEO Amsterdam?

Het is natuurlijk prettig om te horen dat u als ondernemer in Amsterdam en omgeving het erg druk hebt en dat u eigenlijk al meer dan genoeg aanvragen ontvangt. We horen daarom ook vaak kritische noten over het optimaliseren van websites, omdat men het belang ervan niet inziet. We leven op het moment in een maatschappij waarin internet een steeds belangrijkere rol gaat innemen als het gaat om het vergaren en verspreiden van informatie. Daar de bedrijven het vroeger puur en alleen moesten hebben van mond-tot-mond reclame, advertenties in papieren media en grote aanplakbiljetten, wordt dit tegenwoordig allemaal gedaan op het internet.

We willen hiermee niet zeggen dat deze media niet werkten of waardeloos zijn geworden, maar er is wel degelijk een duidelijke verschuiving merkbaar. Een aantal belangrijke voordelen van internetmarketing zijn dat er veel goedkoper en gerichter kan worden geadverteerd, de potentiële afzetmarkt veel groter wordt en het bereik op het internet vele malen groter is. Een ander groot en belangrijk voordeel van SEO Amsterdam is de waarde die het behoudt. Op het moment dat er een advertentie wordt geplaatst in een krant op ander medium, is dit de volgende dag alweer verdwenen. SEO Amsterdam is echter een proces dat altijd blijft bestaan en waar u dus op de lange termijn veel voordelen van geniet.

Voordelig hoog in Google met SEO Amsterdam

Het internet worden tegenwoordig heel veel gebruikt om naamsbekendheid te genereren voor bedrijven en organisaties, die indirect ook tot meer aanvragen moeten leiden. Ook de cijfers over SEO Amsterdam liegen er dan ook niet om; 97% van alle internetgebruikers begint met zoeken naar een product of dienst via Google en dit medium moet dagelijks dan ook meer dan 50 miljoen zoekopdrachten verwerken. U kunt zich bij het horen van deze cijfers dan waarschijnlijk ook wel voorstellen dat u middels SEO Amsterdam veel meer publiek naar uw website kunt trekken.

Vanzelfsprekend is het niet mogelijk om met alle essentiële zoekwoorden op de eerste pagina van Google terecht te komen, maar wél met zoveel mogelijke relevante zoekwoorden voor uw bedrijf. Afhankelijk van uw product of dienst gaan wij voor u een geheel gespecialiseerde SEO campagne opzetten op lokaal, regionaal of landelijk niveau. Local Scope bestaat uit een specialistisch team dat ervoor zorgt dat u het juiste zoekverkeer krijgt naar uw website, wat op de langere termijn moet gaan zorgen voor meer aanvragen. Wij gaan graag met u in gesprek om de voordelen van SEO Amsterdam duidelijk in kaart te brengen en te onderzoeken waar wij voor uw bedrijf iets kunnen betekenen.

Wij hebben daarom op onze website een speciaal onderdeel opgenomen onder de noemer ‘Gratis SEO scan’, waarbij wij een aantal belangrijke factoren van uw website bekijken en beoordelen. Aan de hand van deze factoren kunnen wij zien of uw website op dit moment geoptimaliseerd is en op welke posities uw website staat op het internet bij de relevante zoekwoorden voor het bedrijf. Deze gratis SEO-Scan brengt enkel en alleen in kaart waar de verbeterpunten voor uw website liggen en geeft u een duidelijk beeld van de huidige vindbaarheid van uw website op het internet.

Naast Amsterdam werken wij samen met diverse klanten in Haarlem, Hoorn, Alkmaar en Leiden.

Meer weten over SEO voor uw bedrijf in Amsterdam?

Local Scope komt graag in contact met u en uw bedrijf om te kijken wat we eventueel voor u kunnen betekenen. Bel ons vrijblijvend op 053 – 760 09 06 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl.

 Local Scope