SEO specialist in Amsterdam

Wij werken voor uw onderneming in Amsterdam en komen graag naar u toe om onze werkwijze toe te lichten. In eerste instantie zullen wij onze werkwijze hieronder toelichten. Mocht dit u aanspreken, dan sturen wij u een voorstel toe. U kunt een gratis SEO scan aanvragen of contact met ons opnemen. Vervolgens komen wij naar u toe om kennis met u te maken. Zonder verplichtingen!

Hoe werkt SEO voor uw bedrijf in Amsterdam?

Heeft u een onderneming in de omgeving van Amsterdam en heeft u SEO nodig? Dan bent u bij Local Scope aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van online marketing strategieën waarbij het voornaamste doel is om uw bedrijf beter zichtbaar te maken op het internet. SEO is de afkorting van het Engelse woord Search Engine Optimalisation, wat in het Nederlands vertaald kan worden naar zoekmachineoptimalisatie. Bij zoekmachineoptimalisatie worden websites op een specifieke manier aangepast, zodat zoekmachines als Google de website perfect kunnen uitlezen. Als wij voor uw onderneming in Amsterdam een SEO campagne gaan opzetten om de website beter vindbaar te maken op het internet, doen wij dit onder andere door het aanpassen van de technische structuur, het verbeteren of toevoegen van webteksten en het zorgvuldig kiezen van de juiste zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf.

Vraag een gratis SEO scan aan!

11 + 7 =

Hoe gaat SEO in zijn werk?

We gaan proberen u het bovenstaande verhaal uit te leggen aan de hand van een simpel voorbeeld. Stel dat u een hoveniersbedrijf heeft in de omgeving van Amsterdam en u wilt beter gevonden worden op het internet door middel van SEO. Allereerst gaan wij bij Local Scope uitzoeken wat relevante zoekwoorden kunnen zijn en waar mensen op zoeken op Google als ze op zoek zijn naar een geschikt hoveniersbedrijf in de omgeving van Amsterdam. De eerste stap is hiermee al gezet en dat is het aantrekken van relevant publiek voor uw website. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het genereren van meer aanvragen middels de internetpagina en ‘relevantie’ en ‘essentie’ zijn hierin twee belangrijke toverwoorden. Waarschijnlijk zal er door het relevante publiek veel worden gezocht op zoekwoorden als ‘hovenier Amsterdam’, ‘tuinaanleg Amsterdam’ en ‘hoveniersbedrijf Amsterdam’. Als we eenmaal weten wát er door het relevante publiek in de zoekbalk van Google wordt ingetypt, kunnen we ons gaan focussen op deze zoekwoorden.

Relevante zoekwoorden

De zoekwoorden die voor uw bedrijf relevant zijn gaan we vervolgens optimaliseren, zodat u hoog komt te staan in de zoekresultaten van Google. Het is natuurlijk essentieel om te weten wélke zoekwoorden de mensen intypen om bij uw dienst of product uit te komen, maar als een website niet goed geoptimaliseerd is dan zal Google u website niet kunnen traceren in de zoekresultaten. Hoeveel geld, tijd en moeite er ook is gestoken in de grafische vormgeving en andere kwaliteiten van de website, als de website niet gevonden wordt door relevant zoekverkeer heeft u hier vrij weinig aan. Local Scope heeft veel ervaring op het gebied van SEO voor midden-en kleinbedrijven en helpt ook graag uw onderneming in Amsterdam en omgeving.

Onze klanten vertellen

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Google reviews worden tijdelijk verlaat gepubliceerd

8 mei 2020 Sinds vorige week geven klanten aan dat nieuwe reviews in Google Maps/Google Mijn Bedrijf (nog) niet worden toegevoegd. Google bericht hierover dat ze maatregelen hebben genomen om de gezondheid van hun teamleden te waarborgen. Daarbij geven ze prioriteit...

Waarom SEO Amsterdam?

Het is natuurlijk prettig om te horen dat u als ondernemer in Amsterdam en omgeving het erg druk hebt en dat u eigenlijk al meer dan genoeg aanvragen ontvangt. We horen daarom ook vaak kritische noten over het optimaliseren van websites, omdat men het belang ervan niet inziet. We leven op het moment in een maatschappij waarin internet een steeds belangrijkere rol gaat innemen als het gaat om het vergaren en verspreiden van informatie. Daar de bedrijven het vroeger puur en alleen moesten hebben van mond-tot-mond reclame, advertenties in papieren media en grote aanplakbiljetten, wordt dit tegenwoordig allemaal gedaan op het internet.

We willen hiermee niet zeggen dat deze media niet werkten of waardeloos zijn geworden, maar er is wel degelijk een duidelijke verschuiving merkbaar. Een aantal belangrijke voordelen van internetmarketing zijn dat er veel goedkoper en gerichter kan worden geadverteerd, de potentiële afzetmarkt veel groter wordt en het bereik op het internet vele malen groter is. Een ander groot en belangrijk voordeel van SEO Amsterdam is de waarde die het behoudt. Op het moment dat er een advertentie wordt geplaatst in een krant op ander medium, is dit de volgende dag alweer verdwenen. SEO Amsterdam is echter een proces dat altijd blijft bestaan en waar u dus op de lange termijn veel voordelen van geniet.

Voordelig hoog in Google met SEO Amsterdam

Het internet worden tegenwoordig heel veel gebruikt om naamsbekendheid te genereren voor bedrijven en organisaties, die indirect ook tot meer aanvragen moeten leiden. Ook de cijfers over SEO Amsterdam liegen er dan ook niet om; 97% van alle internetgebruikers begint met zoeken naar een product of dienst via Google en dit medium moet dagelijks dan ook meer dan 50 miljoen zoekopdrachten verwerken. U kunt zich bij het horen van deze cijfers dan waarschijnlijk ook wel voorstellen dat u middels SEO Amsterdam veel meer publiek naar uw website kunt trekken.

Vanzelfsprekend is het niet mogelijk om met alle essentiële zoekwoorden op de eerste pagina van Google terecht te komen, maar wél met zoveel mogelijke relevante zoekwoorden voor uw bedrijf. Afhankelijk van uw product of dienst gaan wij voor u een geheel gespecialiseerde SEO campagne opzetten op lokaal, regionaal of landelijk niveau. Local Scope bestaat uit een specialistisch team dat ervoor zorgt dat u het juiste zoekverkeer krijgt naar uw website, wat op de langere termijn moet gaan zorgen voor meer aanvragen. Wij gaan graag met u in gesprek om de voordelen van SEO Amsterdam duidelijk in kaart te brengen en te onderzoeken waar wij voor uw bedrijf iets kunnen betekenen.

Wij hebben daarom op onze website een speciaal onderdeel opgenomen onder de noemer ‘Gratis SEO scan’, waarbij wij een aantal belangrijke factoren van uw website bekijken en beoordelen. Aan de hand van deze factoren kunnen wij zien of uw website op dit moment geoptimaliseerd is en op welke posities uw website staat op het internet bij de relevante zoekwoorden voor het bedrijf. Deze gratis SEO-Scan brengt enkel en alleen in kaart waar de verbeterpunten voor uw website liggen en geeft u een duidelijk beeld van de huidige vindbaarheid van uw website op het internet.

Meer weten over SEO voor uw bedrijf in Amsterdam?

Local Scope komt graag in contact met u en uw bedrijf om te kijken wat we eventueel voor u kunnen betekenen. Bel ons vrijblijvend op 053 – 760 09 06 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl.