SEO Arnhem

Denkt u eraan om SEO in Arnhem in te zetten? Door zoekmachine optimalisatie in Arnhem in te zetten trekt u precies de juiste mensen naar uw website. Stel dat u eigena(a)r(esse) bent van een kapsalon in Arnhem. U merkt dat de kapsalon goed loopt, maar dat momenteel ongeveer 60% van alle stoelen bezet zijn. U zou dit het liefst willen uitbouwen naar 90% bezetting, maar hoe u dit precies gaat doen weet u nog niet.

Gelukkig blijken er ruim 2900 mensen per maand naar een kapper in Arnhem te zoeken. Sinds januari 2017 zijn dit er zelfs 3600 per maand. Wanneer ook maar één procent van deze mensen een afspraak maakt doordat we zoekmachine optimalisatie in Arnhem hebben ingezet, heeft u al 29 tot 36 extra klanten in de kapsalon. Dit is één tot twee kleur/knip behandelingen per dag extra.

Hoge kans op meer afspraken dankzij SEO in Arnhem

Natuurlijk is het inzetten van SEO in Arnhem voor de kapsalon geen garantie tot meer afspraken. Er zijn namelijk veel factoren die meespelen, zoals het uiterlijk van de website, hoe gemakkelijk er een afspraak gemaakt kan worden en hoe u zich presenteert op het internet.

Om ervoor te zorgen dat u lokaal gevonden wordt op het internet schrijven wij SEO vriendelijke teksten voor op uw website. Deze teksten worden aan uw website toegevoegd als landingspagina’s, zodat deze alleen via Google te bereiken zijn. Onze pagina’s zijn niet terug te vinden in de menustructuur.

Benieuwd naar beoordelingen van onze klanten? U kunt hier een aantal referenties vinden. 

 

Vraag een gratis SEO scan aan!

8 + 14 =

Conversiegerichte zoekmachine optimalisatie in Arnhem

Om ervoor te zorgen dat SEO in Arnhem zijn vruchten daadwerkelijk afwerpt, is het belangrijk dat deze landingspagina’s gericht zijn op conversie. Wij voegen daarom vaak een knop toe aan de pagina, zodat men direct contact op kan nemen. Ook voegen wij regelmatig een formulier in de zijbalk van de website (of onderaan de pagina) zodat geïnteresseerden niet meer op zoek hoeven naar het contactformulier. Dit kunt u aan ons toevertrouwen, zodat u zoveel mogelijk profijt heeft van onze dienstverlening.

Lijst uitbreiden met specifieke zoekwoorden

Resultaat is bij zoekmachine optimalisatie in Arnhem van groot belang. Om ervoor te zorgen dat specifieke behandelingen meer geboekt worden kan SEO in Arnhem worden ingezet voor specifieke termen zoals ‘Herenkapper Arnhem’, wanneer de kapsalon graag meer heren wil knippen. Of is één van uw medewerkers gek op kinderen en zou zij wel meer kinderen willen knippen, dan kan het zoekwoord ‘Kinderkapper Arnhem’ worden toegevoegd aan het lijstje. De conversie voor deze specifieke zoekwoorden is vaak hoger, omdat we nog meer voldoen aan de zoekvraag.

 

SEO in Arnhem? Zet in op de juiste zoekwoorden

Wanneer u geïnteresseerd bent in zoekmachine optimalisatie in Arnhem, dan zullen wij eerst een gratis SEO scan voor u uitvoeren. Hierbij hoort een zoekwoordenonderzoek, zodat we precies in kaart brengen welke termen interessant zijn voor uw onderneming. Bent u gespecialiseerd in het maken van houten kozijnen, dan heeft u waarschijnlijk minder profijt van onze SEO in Arnhem wanneer wij het algemene zoekwoord ‘kozijnen Arnhem’ optimaliseren. De kans dat mensen op zoek zijn naar kunststof kozijnen is groot, daarom is het zoekwoord ‘Houten kozijnen Arnhem’ interessanter om precies de juiste mensen te bereiken.

 

Nog meer interessante zoekwoorden voor SEO in Arnhem

Om SEO in Arnhem duidelijk uit te leggen hebben we in het bovenstaande voorbeeld voor een kapper gekozen. Om nog kort inzicht te geven in hoeveel mensen er naar bepaalde diensten of producten zoeken hebben we een kort lijstje opgesteld:

– Makelaar Arnhem – 1600 zoekopdrachten per maand
– Huis kopen Arnhem – 320 zoekopdrachten per maand
– Zangles Arnhem – 210 zoekopdrachten per maand
– Kunststof kozijnen Arnhem – 70 zoekopdrachten per maand
– Snoepwinkel Arnhem – 40 zoekopdrachten per maand
– SEO Arnhem – 30 zoekopdrachten per maand
– Zoekmachine optimalisatie Arnhem – 10 zoekopdrachten per maand

Zoekmachine optimalisatie in Arnhem iets voor u?

Wilt u weten hoeveel er naar uw product of dienst wordt gezocht? Laat uw gegevens bij ons achter, dan gaan wij aan de slag met een gratis SEO analyse. Deze sturen wij u vaak dezelfde werkdag nog toe.