Professioneel SEO bureau inschakelen?

Vanaf €75,- excl. BTW per maand

Wens je een gespecialiseerd SEO bureau in te schakelen als (online) verlengstuk voor jouw bedrijf? Wil je het verbeteren van jouw online vindbaarheid graag uit handen geven, maar er wel bij betrokken blijven? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Ook wanneer je het liever geheel aan ons overlaat en een maandelijkse voortgangsrapportage volstaat passen we goed bij elkaar. Als SEO bureau passen wij onze werkwijze graag aan naar wens.

Wil je de voortgang telefonisch bespreken, dan is dit elke maand mogelijk. Het bespreken van de resultaten is belangrijk. Hierdoor krijg je een beter gevoel bij wat we precies doen en kunnen we je gelijk laten zien welke links er geplaatst zijn.

Sommige klanten vinden het fijn om een linkrapportage te ontvangen. Dit geeft nog meer inzicht in wat wij als zoekmachine optimalisatie bureau voor je doen. De afgelopen jaren hebben wij ons volledig toegespitst op zoekmachine optimalisatie en linkbuilding.

Elke dag weer anders: SEO bureau voor diverse branches

Ons werk is onder meer zo ontzettend leuk omdat wij voor veel verschillende klanten werken in diverse branches. Het ene moment voegen we SEO teksten toe voor een boekhoudkantoor, terwijl we daarna categorieteksten toevoegen over rotan stoelen en kasten. Deze afwisseling maakt dat we onze kennis van diverse branches goed hebben ontwikkeld en elke dag weer iets nieuws leren.

Als SEO bureau zijn wij op de hoogte van de nieuwste richtlijnen. Onze teksten scoren erg goed in de zoekresultaten en bevatten altijd de meest relevante zoekwoorden voor jou.

Stel dat je een aanvraag bij ons doet voor een SEO scan, dan nemen wij eerst contact met je op om jouw wensen te bespreken. Op deze manier krijgen wij een helder beeld van jouw wensen en werkgebied of afzetgebied.

Gaat het om landelijke of lokale zoekwoorden? We vinden het erg belangrijk om op een heldere wijze uit te leggen hoe zoekmachine optimalisatie en linkbuilding precies werkt.

Dat mijn salon zo goed loopt, is voor een groot deel te danken aan jullie fantastische inzet.

Inge Beernink

Schoonheidsspecialiste, Salon Skin Glow

Benieuwd naar onze topresultaten? Bekijk hieronder een greep uit onze projecten!

Website Zoekwoord Zoekvolume Beginpositie Vandaag
Trimsalonennovy.nl Hondentrimsalon Den Bosch 110 200+ 1
Skinglow.nl Schoonheidssalon Hengelo 260 48
Evenwichtigleven.nl Acupunctuur Nijmegen 480 4
Nuvrachtwagen.nl Vrachtwagen theorie 320 59 2
Ardennenplezier.nl Vakantiepark Ardennen 2400 200+ 3
Reanimerendoejezo.nl Reanimatiecursus 1900 146
Tbtravel.nl Motorreizen 880 83 2
Actinmove.nl Agressietraining 390 137 1
Kaledi.nl Cursus schoonheidsspecialiste 260 74 3
Ongediertemiddelen.nl Rattengif kopen 3600 84 1
Taxidelft.nl Taxi Delft 5400 7 1
Motordempers.nl Akrapovic uitlaat 1900 71 1
Naturehairexperience.nl Kapper Arnhem 3600 46 1
Schoonheidssalontotalcare.nl Schoonheidsspecialiste Apeldoorn 590 38 2
Bagagekoerier.nl Bagage vooruit sturen 90 200+ 1
Debtcapital.nl Vordering verkopen 210 80 2
Larsmak.nl Zangles Arnhem 210 11 1
Kapsalonlina.nl Wimperextensions Utrecht 720 72 1
Massageshilversum.nl Massage Hilversum 1900 16 2
Dietisthetijtje.nl Diëtiste Hilversum 210 66 2
Acupunctuur-suwen.nl Acupunctuur Roermond 210 9 1
Colour Your Closet Personal shopper Amsterdam 90 200+ 1
Gevastgoed.nl Bouwkundige keuring Amstelveen 50 200+ 3
Nicoleheideman.nl Massagesalon Hengelo 90 200+ 2
Dunjakeuken.nl Surinaams eten Haarlem 110 59 2
Velthofmilieutechniek.nl Foliepers 30 22 1
Salonflow.nl Schoonheidssalon Enschede 720 24 2
Rijschoolrobdekker.nl Motorrijbewijs Enschede 90 51 2
Kuler.nl Fotograaf Utrecht 880 200+ 1
Makdo.nl Tandarts Middelburg 1000 15 2
Rijcoach.com Rijschool Heemstede 70 4 1
Moveproductions.nl Videograaf Westland 10 200+ 1
Haarzeepshop.nl Body bars 480 33 2
Drankkoning.nl Drankspellen 9900 20 1
Feelings-band.nl Soul band 90 4 1
Weekstartgezond.nl Diëtist Maassluis 40 6 1
Gyzs.nl Schuifdeurrails 5400 11 1
Uitvaartstore.nl Grafkist 2400 4 1
Joerizwart.nl Personal trainer Leeuwarden 320 200+ 3
Yvonneeikens.nl Loopbaanadvies Almere 10 200+ 1
GMWtrafficassist.nl Verkeersregelaar Amsterdam 70 200+ 1

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

13 + 12 =

Onze linkbuilding pakketten

Een greep uit onze succesvolle projecten

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Met Nuvrachtwagen.nl zijn we in september 2019 een succesvolle samenwerking aangegaan. Inmiddels staan we op de tweede plek in Google met 'Vrachtwagen theorie' en op de eerste plek met onder meer 'Vrachtwagen theorie in 1 dag'. 

Lees meer
Colour Your Closet | SEO

Colour Your Closet | SEO

Al jaren is Local Scope mijn SEO partner op het web. Zij helpen Colour your Closet heel goed met het organische vindbaar zijn. En de rapportages zijn duidelijk en als er vragen zijn van mijn kant, worden deze altijd snel en in begrijpelijke taal beantwoord. Heel fijn...

Lees meer
Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Lees meer
Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Echte aanrader, ze hebben mij enorm geholpen met zowel de SEO als SEA. Mijn website is omhoog geschoten en dankzij Local Scope vinden mensen nu hun weg naar mijn praktijk. Professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Voor Acupunctuur Suwen zijn we in september 2019...

Lees meer
GEvastgoed.nl | SEO & SEA

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Lees meer
TB Travel | SEO in de reisbranche

TB Travel | SEO in de reisbranche

Sinds maart 2014 werken wij aan de organische vindbaarheid van TB Travel. TB Travel is gespecialiseerd in (groeps)motorreizen en biedt voornamelijk maatwerk. De perfecte organisatie voor motorfanaten die graag met hun geliefde motor op vakantie willen. TB Travel staat...

Lees meer

Gratis SEO scan? Vraag ‘m aan!

Onze SEO scan wordt handmatig door één van onze linkbuilding specialisten voor u uitgevoerd.

Conversieoptimalisatie: meer aanvragen genereren

Als SEO marketing bureau adviseren we ook gelijk of er nog aanpassingen op de website nodig zijn om ervoor te zorgen dat er meer aanvragen binnenkomen. Soms doen we ook een prijsvergelijking of maken we de website iets conversiegerichter door een knop toe te voegen met ‘Last minute? Bel direct’. Dit kan bijvoorbeeld heel goed bij escaperooms.

Waar moet je op letten bij het inschakelen van een zoekmachine optimalisatie bureau?

In eerste instantie raden we aan om eerst naar de prijzen te kijken en deze met elkaar te vergelijken. Je kunt een offerte opvragen bij verschillende SEO bureaus. Deze prijzen kunnen nogal uiteenlopen omdat de werkwijze kan verschillen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar kijk welke werkwijze het beste bij jou of je bedrijf past.

Als je naast goede resultaten ook uitgebreid marketingadvies wilt, dan kan het verstandig zijn om een freelance SEO specialist of een SEO consultant in te schakelen. Zij komen bijvoorbeeld bij jou op locatie om aan de vindbaarheid te werken en je van advies(rapporten) te voorzien.

Verder is het heel belangrijk om naar de reviews te kijken. Zijn deze uitgebreid, bestaan deze ondernemers echt en zijn er in het verleden mooie resultaten geboekt? Wil je alles onder één dak of werkt het ook goed voor jou als de website bij de webdesigner/webbouwer blijft en er een SEO bureau werkt aan de vindbaarheid, naast elkaar?

Naast de prijzen en de werkwijze kunnen er nog meer verschillen zijn tussen SEO bureaus. Vraag goed na welke inzichten je krijgt (welke rapportages je ontvangt) en hoe vaak. Hoe vaak wil je op de hoogte worden gehouden van de voortgang en wat wil je precies weten? Wat ook een goed referentiekader kan zijn is dat je een aantal referenties opvraagt en vraagt of je contact op mag nemen met deze mensen.

Dit geeft een realistisch beeld over de ervaringen van andere klanten. Daarnaast is het verstandig om te kijken hoe het SEO marketing bureau zelf vindbaar is in Google. Wanneer je bij ons kijkt naar ‘linkbuilding pakket’, dan vind je ons in de top 3. Ook met diverse andere zoekwoorden zoals ‘SEO Amsterdam’ en ‘SEO Zwolle’ zijn wij goed vindbaar in Google.

Welke garanties kan een SEO bureau bieden?

In onze branche hebben wij helaas te maken met een aantal bureaus die bepaalde resultaten beloven, maar dat kan helaas helemaal niet. Vooraf kan je wel goed inschatten of een top 3 positie haalbaar is, maar niemand kan precies voorspellen of dit daadwerkelijk te realiseren is.

Vooral omdat het een (middel)lange termijnstrategie is kan je niet in een glazen bol kijken om te zien wanneer je precies die eerste plek in Google zult bemachtigen. Er zijn bureaus die op basis van no cure no pay werken. Een strategie waar wij ook wel eens over hebben nagedacht, maar wat er dan vaak gebeurt is dat er zoveel mogelijk werk wordt verricht (lees: links worden geplaatst) om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk stijgt.

Dit heeft wellicht op de kortere termijn een goed effect, maar het is juist de bedoeling dat een linkprofiel geleidelijk wordt opgebouwd. Kijk daarom goed welke werkwijze het SEO bureau hanteert. Er is namelijk verschil in kwaliteit.

Zo maken sommige bureaus met deze beloften gebruik van Black Hat SEO strategieën. Dit houdt in dat er duplicate content wordt toegevoegd, er onzichtbare tekst wordt geplaatst of er wordt aan keyword stuffing gedaan.

Kies je voor het juiste bureau, dan wordt er gebruik gemaakt van relevante content, afbeeldingen met de juiste benaming en ALT teksten, relevante links, teksten zonder (grammatica)fouten en relevante paginatitels.

Welke resultaten kan je verwachten van een SEO marketing bureau?

Wanneer er je wordt voorgeschoteld dat je binnen een kort tijdsbestek van bijvoorbeeld een maand op de eerste pagina in Google zult staan, dan is dat geen eerlijk antwoord. Hoe snel en welke resultaten je zult zien hangt af van verschillende dingen. Eerst moet namelijk alles op jouw website in orde zijn. Het toevoegen van de juiste content, aanpassen van de website volgens de nieuwste richtlijnen.

Ook moet er worden gekeken naar de snelheid van de website en technische SEO. Vooral bij klanten die eerst haast nog geen posities hadden in Google is het realistisch om te zeggen dat het vaak 6 maanden tot een jaar duurt voordat je op de eerste pagina in Google kunt komen.

In veel gevallen lukt het ook om in de top 5 of top 3 te komen met één of meerdere zoekwoorden, maar dat zal ook in ongeveer hetzelfde tijdsbestek gebeuren. Wanneer het gaat om competitieve landelijke zoekwoorden kan het zelfs nog langer duren. Dit is vooral het geval wanneer er nog geen goede basis staat of als er nog weinig links en verwijzende domeinen zijn. Vooraf is het belangrijk om de competitie zo goed mogelijk in kaart te (laten) brengen.

Wat gebeurt er als ik voor jullie kies?

Wanneer je voor ons kiest als SEO bureau voor jou, dan dragen wij hier zeker zorg voor. Het gaat niet alleen om het plaatsen van links, maar ook om waar je naartoe wilt. In de tussentijd is het goed om de competitie in de gaten te blijven houden, zodat je waar nodig extra kunt bijspringen om de resultaten verder te verbeteren.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op via 053 – 7600906 of vraag onze gratis SEO scan aan.

Contact

Liever gelijk contact? Bel ons gerust op 053 – 760 0906 of stuur een berichtje via ons contactformulier. Een van onze SEO specialisten neemt dan contact met je op. Wij bekijken de mogelijkheden graag vrijblijvend voor jou.

 Local Scope