Uw zoekmachine optimalisatie specialist in Eindhoven 

Hoog in Google met uw website? 

Wij gaan voor die topposities!

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

4 + 3 =

Wilt u een SEO specialist in Eindhoven inschakelen om uw website beter vindbaar te maken op het internet?

Bij Local Scope kunt u terecht voor SEO op lokaal, regionaal of landelijk niveau. Om ervoor te zorgen dat u meer aanvragen, bestellingen of reserveringen via het internet ontvangt, is het van belang dat u te vinden bent. Wij helpen u hier graag mee door uw website interessanter en waardevoller te maken voor de zoekmachine van Google. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit drie onderdelen. Deze onderdelen kan je hieronder vinden.

Onze SEO pakketten

1. On page optimalisatie (30%)

On page optimalisatie is het aanpassen van uw website naar de maatstaven van Google, zoals het schrijven van een SEO vriendelijke tekst en het invullen van de Google titel en de Google beschrijving (meta titel/meta beschrijving).

2. Linkbuilding (60%)

Ongeveer 60 procent van onze werkzaamheden bestaat uit linkbuilding. Linkbuilding wordt ook wel off page optimalisatie genoemd. Bij SEO in Eindhoven is linkbuilding de manier om relevante websites naar uw website te laten verwijzen. Het is aan ons besteed om een zo geleidelijk en sterk mogelijk linkprofiel op te bouwen.

3. Rapportage (10%)

Maandelijks sturen wij een voortgangsrapportage met de positierapportage en een begeleidende e-mail. Daarin geven wij aan welke zoekwoorden zijn gestegen en welke zoekwoorden er extra aandacht nodig hebben. Dit zijn voor ons ook direct de aandachtspunten waaraan we de komende periode tijd aan besteden.

Door deze drie onderdelen zo goed mogelijk uit te voeren hebben wij inmiddels een groot aantal mooie eerste pagina posities weten te behalen. Zowel op landelijk als op lokaal niveau. Een aantal behaalde top 10 posities kunt u hier vinden. Wij vinden het belangrijk, dat wanneer u voor een SEO specialist in Eindhoven kiest, dat u op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen.

Voorafgaand aan de start van onze werkzaamheden ontvangt u een ‘Opstart document’ waarin wij toelichten hoe wij precies te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten. Een maandelijkse rapportage is hier een essentieel onderdeel van en wordt rond elke 10e van de maand toegezonden via de e-mail.

We zorgen ervoor dat u vaak dezelfde werkdag nog een complete SEO scan van ons ontvangt. Het zoekwoordenonderzoek en de actiepunten zijn de meest belangrijke onderdelen van de scan. Ook maken we voor u inzichtelijk hoe u momenteel gepositioneerd staat in de zoekmachine van Google en kijken wij of uw website voldoet aan een aantal belangrijke SEO factoren. 

Hoog in Google in Eindhoven

Als voorbeeld, om uit te leggen hoe we precies te werk gaan, neem ik een sushi restaurant in Eindhoven. Ik heb gekozen voor Coco Sushi & Noodles, omdat zij op de tweede pagina in Google staan en goede beoordelingen hebben (8/10 op Eet.nu), (8,1/10 op Tafelreserveren.nl) en (4,4/5 via Google recensies). Eerst beginnen we met het zoekwoordenonderzoek.
Alle interessante zoekwoorden voor Coco Sushi & Noodles zijn:

De zoekwoordenlijst leggen wij altijd eerst even voor, zodat er een keuze uit de zoekwoorden gemaakt kan worden en dat men zich bewust wordt van hoeveel er eigenlijk naar een product of dienst wordt gezocht. 8100 mensen die per maand naar een sushi restaurant zoeken. Dat zijn erg veel mensen, die waarschijnlijk ook nog eens met meerdere personen willen reserveren. Wanneer Coco Sushi & Noodles op de eerste pagina in Google komt, kunnen ze ontzettend veel mensen bereiken. SEO in Eindhoven kan op die manier erg renderend zijn.
Zoekwoord ZO*
sushi eindhoven 8100
sushi restaurant eindhoven 480
eindhoven sushi 480
sushi afhalen eindhoven 260
beste sushi eindhoven 260
sushi bestellen eindhoven 210
sushi eindhoven afhalen 170
sushi eten eindhoven 170
sushi eindhoven centrum 170
sushi lunch eindhoven 110
sushi thuis eindhoven 110
sushi bezorgen eindhoven 90
sushi in eindhoven 90
sushi eindhoven bezorgen 70
sushi bar eindhoven 70
sushi eten in eindhoven 50
sushi aanbieding eindhoven 40
afhaal sushi eindhoven 30
beste sushi restaurant eindhoven 30
eindhoven sushi restaurant 30
beste sushi in eindhoven 20
lekkerste sushi eindhoven 10
*Aantal zoekopdrachten per maand (gemiddelde van juli 2016 t/m juni 2017)

Zoekmachine optimalisatie in Eindhoven: de opstart

Wanneer wij beginnen met een project sturen wij eerst alle informatie over het begin van onze werkzaamheden toe. Vervolgens gaan we aan de slag met het schrijven van landingspagina’s. Voor Coco Sushi & Noodles is het in dit geval een tekst die ‘Sushi Eindhoven’ heet. Dit is een geoptimaliseerde tekst voor Google en zal daarom niet op de voorpagina of in het menu van de website te zien zijn. De pagina wordt conversiegericht opgemaakt, zodat men direct kan reserveren en de menukaart kan bekijken bij het bezoeken van deze ‘Sushi Eindhoven’ pagina.

 

SEO teksten in overleg

De tekst wordt natuurlijk eerst aan de restauranteigenaar toegezonden om te kijken of alles inhoudelijk in orde is. Wanneer de eventuele aanpassingen zijn doorgevoerd, voegen wij de tekst toe aan de website. Hierna kunnen wij beginnen met de linkbuilding werkzaamheden en zult u merken dat u stijgt in de zoekresultaten van Google.

Long tail keywords

Een zoekwoordenonderzoek voeren wij zo compleet mogelijk uit, waarbij we allerlei opties en mogelijkheden bekijken. Soms is het goed om niet alleen de ‘top’ van de zoekwoorden te nemen, zoals in dit geval ‘Sushi Eindhoven’, maar ook specifieke of langere zoektermen (long tail keywords). Daarmee kan je vaak snel (en hoog) op de eerste pagina terecht komen. Voorbeeld: ‘All you can eat sushi Eindhoven’ (dit is geen zoekwoord voor Coco Sushi & Noodles, want zij doen – ten tijde van het schrijven van deze pagina ‘SEO Eindhoven’ – geen all you can eat). Een zoekterm kan in dit geval uit zes woorden bestaan.

Naast Eindhoven en omgeving werken wij onder meer samen met diverse bedrijven in Uden, Breda, Etten-Leur, Tilburg en Den Bosch.

Benieuwd of SEO in Eindhoven interessant voor u is?

Vraag een gratis SEO scan bij ons aan! Wij gaan graag voor u aan de slag om te kijken of u zoekmachine optimalisatie in Eindhoven kunt inzetten om meer aanvragen, reserveringen of bestellingen te ontvangen. Heeft u vragen over SEO voor uw bedrijf in Eindhoven? Neem gerust contact met ons op via 053 760 09 06 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl.

 Local Scope