SEO bureau Enschede: vanaf €75,- excl. BTW per maand

Hoog in Google met jouw website?
Wij gaan voor die topposities!

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

11 + 12 =

Ben je op zoek naar een ervaren SEO bureau in Enschede?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Sinds 2014 werken wij samen met diverse ondernemers in Enschede en omstreken. Ons doel is om zoekmachine optimalisatie zo betaalbaar mogelijk te houden, zodat ook startende ondernemers of zelfstandigen kunnen beginnen met het verbeteren van hun online vindbaarheid. Daardoor is zo’n investering op de lange termijn veel beter vol te houden. Benieuwd naar onze resultaten? Deze vind je hier

SEO is kortgezegd het aanpassen van de website om deze voor zoekmachines zo leesbaar mogelijk te maken. Dit wordt onder andere gedaan door de technische structuur en de teksten op de website te verbeteren.

Zoekmachine optimalisatie in Enschede zorgt ervoor dat er meer (relevante) bezoekers naar jouw website worden toegetrokken. Belangrijk is dat er onder meer veel aandacht wordt besteed aan het uitkiezen van de juiste zoekwoorden. Met behulp zoekmachine optimalisatie in Enschede helpen wij je graag hoger in Google.

Onze linkbuilding pakketten

Dat mijn salon zo goed loopt, is voor een groot deel te danken aan jullie fantastische inzet.

Inge Beernink

Schoonheidsspecialiste, Salon Skin Glow

Hoger in Google in Enschede met SEO bureau Local Scope

Uit onderzoek blijkt dat 97% van alle internetgebruikers begint naar het zoeken van een product of website via Google. Google verwerkt dagelijks meer dan 50.000.000 zoekopdrachten, dit is alleen nog maar in Nederland. Natuurlijk is het niet haalbaar om bij al deze zoekopdrachten op de eerste pagina te komen, dat is immers ook niet van belang. Belangrijk is dat je dankzij SEO in Enschede op de eerste pagina komt op zoekwoorden die belangrijk zijn voor jou. 

Verkoop je fietsen in Enschede, dan is het keyword ‘Fietsenwinkel Enschede’ zéér interessant om mee op de eerste pagina te komen, omdat men specifiek op zoek is naar een fietsenwinkel in Enschede. Door middel van een geavanceerde tool kunnen wij voor je bekijken wat belangrijke zoekwoorden zijn voor jouw bedrijf om op deze manier interessante bezoekers naar uw website te krijgen die vervolgens aankopen doen in jouw winkel. Dit kan lokaal, regionaal of landelijk afhankelijk van het afzet- of werkgebied.

Waarom is zoekmachine optimalisatie belangrijk?

  • Hoe hoger in Google hoe eerder iemand op de link klikt
  • Hoe meer (relevante) bezoekers op de website komen des te groter de kans op aanvragen
  • Hoe vaker mensen de website voorbij zien komen, des te groter de naamsbekendheid
  • Hoe logischer de website ingedeeld is des te groter de kans op conversie

Als SEO bureau nabij Enschede dragen wij graag bij aan de groei van jouw onderneming

Als SEO bureau in Enschede zorgen wij er met een specialistisch team voor dat je het juiste zoekverkeer krijgt naar jouw website. Meer bezoekers is natuurlijk fijn, maar als deze vervolgens geen klant worden heb je er weinig aan. Door onze keyword tools te gebruiken gaan wij kijken hoe er naar jouw product of dienst wordt gezocht en wat voor benamingen de consument hieraan geeft. Wanneer daar de juiste content, oftewel SEO teksten, voor wordt geschreven, stijgt jouw website in Google. Vervolgens zal ook linkbuilding nodig zijn om uw concullega’s in te halen en een toppositie te bemachtigen. Om ervoor te zorgen dat deze bezoekers ook daadwerkelijk een bestelling of aanvraag doen worden er conversiegerichte landingspagina’s toegevoegd aan de website. 

In Enschede en omstreken bevindt zich een aanzienlijk deel van onze klanten. Hiernaast richten wij ons onder meer op Hengelo, Doetinchem en Almelo.

Onze klanten vertellen

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Met Nuvrachtwagen.nl zijn we in september 2019 een succesvolle samenwerking aangegaan. Inmiddels staan we op de tweede plek in Google met 'Vrachtwagen theorie' en op de eerste plek met onder meer 'Vrachtwagen theorie in 1 dag'. 

Colour Your Closet | SEO

Colour Your Closet | SEO

Al jaren is Local Scope mijn SEO partner op het web. Zij helpen Colour your Closet heel goed met het organische vindbaar zijn. En de rapportages zijn duidelijk en als er vragen zijn van mijn kant, worden deze altijd snel en in begrijpelijke taal beantwoord. Heel fijn...

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Veelgestelde vragen over SEO in Enschede

Met welke bedrijven werken jullie samen in Enschede?

Op dit moment werken wij onder meer samen met Marion Willems Muziek, Schrey & Juffer, Oudeikentafels.nl, Timmerbedrijf Geno en Salon Flow. 

Wat zijn de kosten voor SEO in Enschede?

Bij Local Scope starten wij met een SEO traject vanaf €75,- excl. BTW per maand. Meer informatie over onze tarieven kan je vinden op onze SEO pakkettenpagina

Kan je mij ook helpen met social media?

Nee, op dit moment bieden wij geen dienstverlening aan op het gebied van social media. Wel kunnen wij je in contact brengen met één van onze partners. Zij zijn hier juist weer gespecialiseerd in.

Kan ik ook mijn website door jullie laten maken?

Nee, op dit moment bieden wij geen webdesign aan. Wel kunnen wij je in contact brengen met één van onze vaste partners. Wij werken regelmatig samen met onze webdesign-partners. Dit verloopt over het algemeen erg soepel. 

De mogelijkheden voor jouw bedrijf in Enschede

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Bel ons gerust op 053 7600906 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl.

 Local Scope