SEO specialist in Gouda nodig?

Vanaf €75,- excl. BTW per maand

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

7 + 12 =

Staat uw website op de tweede pagina of lager als u relevante zoekwoorden invoert bij Google? Dan kunt u Local Scope inschakelen om u te helpen met de SEO in Gouda. Zo’n 97% van de gebruikers kijkt enkel naar pagina 1 van de zoekresultaten.

Als u niet op de eerste pagina staat, dan zult u veel minder aanvragen en bestellingen krijgen. Gelukkig kunnen onze specialisten uw website verbeteren zodat u wel op de eerste pagina verschijnt.

 

Dat mijn salon zo goed loopt, is voor een groot deel te danken aan jullie fantastische inzet.

Inge Beernink

Schoonheidsspecialiste, Salon Skin Glow

Onze linkbuilding pakketten

Waarom zou u moeten beginnen met SEO in Gouda?

Door te werken aan de SEO in Gouda kunnen wij uw website een hoge positie in de zoekresultaten geven als mensen relevante zoekwoorden invoeren. Deze zoekwoorden zijn afgestemd op uw bedrijf. Een schoonheidssalon in Gouda wil bijvoorbeeld op de eerste pagina verschijnen als iemand ‘schoonheidssalon Gouda’ of ‘gezichtsbehandeling Gouda’ invoert. Heeft u een hoveniersbedrijf? Dan zijn andere zoekwoorden, zoals ‘hovenier Gouda’ of ‘tuin aanleggen Gouda’ relevante zoekwoorden voor uw bedrijf. Samen kijken we welke zoekwoorden bij uw bedrijf passen. Op de eerste pagina verschijnen heeft meerdere voordelen. Hoe hoger uw positie is, hoe meer mensen uw website en bedrijfsnaam zullen zien. Dit draagt bij aan een goede naamsbekendheid en de kans is groot dat mensen uw website gaan bezoeken. Het is dan zeer waarschijnlijk dat meer mensen een product bestellen of een dienst aanvragen. Door SEO in Gouda in te zetten zal uw bedrijf meer klanten krijgen.

Beginnen met SEO in Gouda

Als u wilt weten hoe uw website er nu voor staat, dan kunt u een gratis SEO scan aanvragen. Uiterlijk de volgende werkdag sturen wij u een document toe met verbeteringen. Bent u benieuwd hoe wij uw website kunnen verbeteren? Neemt u gerust contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij staan klaar om u te helpen!

De mogelijkheden voor uw bedrijf

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons gerust op 053 7600906 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl.

 Local Scope