SEO bureau in Hengelo inschakelen?

Vanaf €75,- excl. BTW per maand

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

11 + 4 =

Meer aanvragen dankzij zoekmachine optimalisatie

Wilt u SEO in Hengelo voor uw website? Merkt u dat u weinig tot geen aanvragen krijgt via uw website, dan is zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimalisation (SEO), de perfecte oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren voor midden- en kleinbedrijf. SEO in Hengelo maakt u zichtbaar op het internet, waarna u zult merken dat u wordt opgemerkt. Er wordt meer gebeld, het contactformulier wordt vaker ingevuld of u merkt dat er meer bestellingen in uw webwinkel worden gedaan. Hoe SEO precies werkt leggen wij u graag uit in een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag naar u toe om kennis met u te maken. Wilt u eerst meer weten over SEO in Hengelo? Geen probleem, wij lichten het in een eenvoudig stappenplan voor u toe.

Onze linkbuilding pakketten

Dat mijn salon zo goed loopt, is voor een groot deel te danken aan jullie fantastische inzet.

Inge Beernink

Schoonheidsspecialiste, Salon Skin Glow

Onze klanten beoordelen ons met een..

 Local Scope

Stap 1: Waar bent u goed in en waar ligt de focus?

U geeft aan dat u SEO wilt en welke diensten of producten het meest van belang zijn voor uw organisatie. Hierin kunnen wij u direct adviseren, mocht er niet precies duidelijk zijn waar de focus op ligt.

Stap 2: Werkgebied

Beoefent u een beroep waarbij u naar de klant toe gaat? Dan kunnen we ervoor zorgen dat u ook in nabijgelegen dorpen of steden zichtbaar wordt in Google. Een voorbeeld: als hoveniersbedrijf bent u gevestigd in Hengelo. U geeft aan dat u naast Hengelo graag meer klandizie in Enschede, Borne, Haaksbergen, Almelo en Bornerbroek wilt.

Wij kunnen precies zien hoeveel mensen bijvoorbeeld maandelijks ‘Hovenier Hengelo’ intypen in Google. Andere variaties zoals ‘Hoveniersbedrijf Hengelo’, ‘Tuinaanleg Hengelo’ en ‘Tuinontwerp Hengelo’ onderzoeken wij voor u.Bent u voornamelijk werkzaam vanaf uw eigen bedrijfslocatie, dan is het belangrijk dat u het ‘klein houdt’. U houdt hiermee rekening met de afstand die uw klanten ongeveer willen afleggen.

Stap 3: Kies welke zoekwoorden belangrijk voor u zijn

Uit ons zoekwoordenonderzoek (dat wij bij stap 2 voor u hebben uitgevoerd) blijkt of SEO in Hengelo interessant is voor uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat u een zo compleet mogelijke lijst met relevante zoekwoorden krijgt. U kunt aangeven met welke zoekwoorden u graag gevonden wilt worden. Advies van onze kant is hierin erg belangrijk, zodat u de juiste doelgroep zult bereiken.

Stap 4: U heeft gekozen, we gaan starten!

Heeft u akkoord gegeven voor SEO in Hengelo? Dan gaan wij aan de slag om uw website waar nodig aan te passen en de teksten op uw website te verbeteren. Bij een akkoord ontvangt u uitgebreide informatie over onze werkwijze en wat u van ons kunt verwachten.

De mogelijkheden voor uw bedrijf

Heeft u vragen over SEO in Hengelo of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

 Local Scope