SEO bureau in Hoorn inschakelen?

Vanaf €75,- excl. BTW per maand

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

7 + 10 =

Een SEO bureau in Hoorn inschakelen? 

Wanneer je overweegt SEO uit te besteden aan een bureau is het belangrijk om te weten of al jouw huidige inspanningen goed zijn uitgevoerd. Met behulp van een gratis SEO scan en concurrentieanalyse bekijken we welke kansen er zijn en welke aanpassingen er nodig zijn om goed vindbaar te worden in de zoekmachines. 

Onze linkbuilding pakketten

Hoe zien we welke zoekwoorden interessant zijn?

Als voorbeeld nemen we het zoekwoord ‘SEO optimalisatie’. De Zoekwoordplanner geeft aan dat er gemiddeld 1000 maandelijkse zoekopdrachten zijn. Naast dat we het gemiddelde kunnen zien, hebben we ook nog inzicht in het aantal zoekopdrachten per maand. Zo werd er in april tot en met augustus (2018) wat minder gezocht naar SEO optimalisatie dan in oktober. In oktober was er een piek te zien van 1300 zoekopdrachten per maand.

Ook bij diensten of producten in combinatie met de plaatsnaam Hoorn kunnen we precies zien hoe vaak er naar een bepaalde zoekterm wordt gezocht. Er wordt bijvoorbeeld 590 keer per maand gezocht naar ‘Fysiotherapie Hoorn’. Als fysiotherapeut is het erg interessant om in de top 3 te staan, zodat een gedeelte van al die mensen naar de website gaat. Vervolgens zal weer een gedeelte van deze bezoekers een afspraak maken of contact opnemen. Dit is bij elke branche zo, ongeacht om welke dienst of product het gaat. Daarom kunnen we voor diverse ondernemers in Hoorn aan de slag.

Wilt u graag een SEO bureau in Hoorn inschakelen?

Wij werken voor ondernemers door het gehele land. Daarom zijn we geregeld in het westen te vinden. Meer weten over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op via 053 – 7600 906. Ook komen we graag bij u langs om onze werkwijze toe te lichten. 

De mogelijkheden voor uw bedrijf

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons gerust op 053 7600906 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl.

 Local Scope