SEO expert in Leeuwarden en omgeving

Vanaf €75,- excl. BTW per maand

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

9 + 3 =

Hoger in Google in Leeuwarden

Een SEO specialist in Leeuwarden verbetert de vindbaarheid van uw website. Als SEO bureau werken wij voor ondernemingen door het gehele land. Wij zorgen er graag voor dat uw vindbaarheid in Leeuwarden (en wellicht ook in de omgeving) aanzienlijk zal verbeteren.

Middels een grondig SEO onderzoek brengen we voor u in kaart waar uw potentiële klanten naar zoeken. Vervolgens kunnen we met behulp van onze rankingstool wat uw posities in Google zijn.

Onze linkbuilding pakketten

Hoe gaat SEO in Leeuwarden in zijn werk?

Als voorbeeld nemen we een schoonheidssalon in Leeuwarden. De eigenaresse merkt dat ze vrijwel geen nieuwe klanten via internet krijgt. Wel zijn haar huidige klanten altijd erg blij en lovend over de salon. Daarom krijgt ze af en toe wel een nieuwe klant die via een kennis of vriendin heeft gehoord dat ze zulke fijne behandelingen geeft.

Ze wil graag meer klanten via internet, echter ziet ze dat ze helemaal niet in de zoekresultaten te vinden is. Pas bij de vijfde pagina ziet ze haar salon ertussen staan. Hoe kan dat nu? Ze biedt behandelingen aan van hoge kwaliteit, hoe kan het dat ze niet op die eerste pagina staat?

Google kijkt naar verluidt helaas niet naar de kwaliteit van iemands diensten of producten. Wel kijkt Google naar meer dan 200 andere factoren om de positie van een website te bepalen. Zo is het erg belangrijk dat diverse (relevante) websites naar een website verwijzen. Bij SEO in Leeuwarden zorgen wij ervoor dat er steeds meer relevante links naar de website worden aangemaakt. Dit wordt ook wel ‘linkbuilding’ genoemd. Er zijn veel factoren waar de website aan moet voldoen om dat felbegeerde plekje in de top 3 te verkrijgen.

Zou u willen weten welke verbeterpunten we zien als we naar uw website kijken?

Vraag gerust een SEO scan aan. Deze is vrijblijvend en bovendien kosteloos. Wij gaan al voor u aan de slag vanaf €50,- excl. BTW (actiemaand €25,- excl. BTW). Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 053 – 7600 906. Wij helpen u graag!

De mogelijkheden voor uw bedrijf

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons gerust op 053 7600906 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl.

 Local Scope