Local Scope: de zoekmachine specialist voor SEO in Nieuwegein

Het is van groot belang dat uw website op de eerste pagina van de zoekresultaten van Google staat. Potentiële klanten kijken namelijk niet verder dan deze pagina. Als u hier nog niet staat, dan helpt Local Scope u graag om een hoge positie te realiseren. Voor de SEO in Nieuwegein voeren onze SEO specialisten diverse werkzaamheden uit zodat uw website goed vindbaar is.

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

1 + 1 =

De verdeling van onze werkzaamheden voor de SEO in Nieuwegein

Wij besteden meer tijd aan de belangrijkste onderdelen van de SEO in Nieuwegein. Door onze tijd goed te verdelen zorgen wij ervoor dat uw website zo optimaal mogelijk geholpen wordt. Het grootste deel van de tijd zijn we bezig met de linkbuilding (60%). Linkbuilding is noodzakelijk voor een hoge positie in Google. Linkbuilding houdt in dat andere websites naar uw website verwijzen. Google ziet uw website daardoor als relevant. Daarnaast besteden we tijd aan de on page optimalisatie (30%). We gaan onder andere SEO teksten schrijven, de meta titel optimaliseren en de alt teksten voor de afbeeldingen aanpassen. De rapportage is het laatste onderdeel. U ontvangt elke maand een rapportage met uw huidige posities ten opzichte van de posities van de voorgaande maanden. Door elke maand met alle onderdelen van de SEO in Nieuwegein aan de slag te gaan, zal uw website hoogstwaarschijnlijk binnen enkele maanden op de eerste pagina van de zoekresultaten verschijnen.

Onze linkbuilding pakketten

Wilt u SEO in Nieuwegein aanvragen?

U vraagt SEO in Nieuwegein aan door het contactformulier in te vullen. Wij gaan dan direct aan de slag met een gratis SEO scan voor uw website. Dit houdt in dat wij diverse verbeterpunten opstellen voor uw website. U kunt de feedback gebruiken om uw website te verbeteren. Het is tevens mogelijk om Local Scope in te schakelen voor het verbeteren van de website.

De mogelijkheden voor uw bedrijf

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons gerust op 053 7600906 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl.

 Local Scope