SEO pakketten: welk pakket past het beste bij jou?

Vanaf €75,- excl. BTW per maand

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

15 + 9 =

Wil je graag investeren de online vindbaarheid van jouw website met een SEO pakket?

Dat is een goed idee, maar welk pakket heb je dan nodig? Goed om te weten is dat investeren in de organische vindbaarheid van jouw website een strategie is voor de middellange termijn, niet voor de korte termijn. Liever heel snel goed vindbaar zijn? Dan past Google Ads beter bij jou. Of kies voor een combinatie tussen SEO en SEA.

Ook om deze reden vinden wij het belangrijk dat onze dienstverlening betaalbaar moet zijn én moet blijven. Wel maken wij hierbij de afweging of het SEO pakket dat je voor ogen hebt (bijvoorbeeld het basispakket) wel volstaat. Hoe bepalen wij welk SEO pakket het beste bij jou past?

 Local Scope
Bij onze SEO pakketten is een uitgebreide SEO/linkbuilding scan, concurrentieonderzoek en een maandelijkse voortgangsrapportage inbegrepen. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is bij ons mogelijk om de voortgang maandelijks met jouw eigen projectmanager te bespreken.

Dat mijn salon zo goed loopt, is voor een groot deel te danken aan jullie fantastische inzet.

Inge Beernink

Schoonheidsspecialiste, Salon Skin Glow

1.     Telefonische kennismaking

Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen nemen we eerst contact op om jouw wensen en doelen te bespreken.

Vaak kunnen we aan de website zien welke diensten of producten belangrijk zijn, maar om een volledige zoekwoordenanalyse te kunnen doen (of juist een minder breed onderzoek indien er bepaalde diensten of producten zijn waar je alleen mee aan de slag wilt) vragen we je eerst het hemd van het lijf 😉

2.     Zoekwoordenonderzoek

Vervolgens gaan wij aan de slag met het zoekwoordenonderzoek. Met behulp van de Zoekwoordplanner van Google zien we precies naar welke zoektermen er gezocht wordt én hoe vaak dit precies is. 

3.     SEO analyse (technische SEO + linkbuilding analyse)

Hebben wij de meest belangrijke zoekwoorden in kaart gebracht? Dan kijken wij eerst welke positie jouw website heeft op al deze zoektermen. Vervolgens brengen we in kaart – met onze SEO scan – of de website voldoet aan diverse (technische) SEO richtlijnen.

Zijn er bijvoorbeeld al landingspagina’s aanwezig of moeten deze nog gemaakt worden? Zijn de juiste meta titels en beschrijvingen wel gebruikt? Daarnaast kijken we of de website wel snel genoeg is en of er andere technische problemen lopen die kunnen voorkomen dat je goed vindbaar wordt.

4.     Concurrentieanalyse

Om te bepalen welk SEO pakket er noodzakelijk is om jouw concurrenten ‘te verslaan’ kijken we naar het opgebouwde linkprofiel van jouw concurrenten. Afhankelijk van jouw huidige positie brengen we het linkprofiel van 10 of 20 concurrenten in kaart. Deze vergelijking krijg je ook direct te zien bij ons eerste voorstel.

Het is namelijk belangrijk om te weten waar er precies naartoe gewerkt moet worden (en welk SEO pakket er gekozen moet worden) om bepaalde resultaten te behalen. Beschik je bijvoorbeeld net over een nieuwe website en verwijzen er nog geen links naar de website terwijl sommige concurrenten al tien jaar (of langer) bezig zijn met linkbuilding?

Dan is het aan ons om hier ook een realistische verwachting bij uit te spreken, natuurlijk met de onderbouwing betreft de SEO analyse, concurrentie- en linkbuildinganalyse.

Onze linkbuilding pakketten

Benieuwd naar onze topresultaten? Bekijk hieronder een greep uit onze projecten!

Website Zoekwoord Zoekvolume Beginpositie Vandaag
Trimsalonennovy.nl Hondentrimsalon Den Bosch 110 200+ 1
Skinglow.nl Schoonheidssalon Hengelo 260 48
Evenwichtigleven.nl Acupunctuur Nijmegen 480 4
Nuvrachtwagen.nl Vrachtwagen theorie 320 59 2
Ardennenplezier.nl Vakantiepark Ardennen 2400 200+ 3
Reanimerendoejezo.nl Reanimatiecursus 1900 146
Tbtravel.nl Motorreizen 880 83 2
Actinmove.nl Agressietraining 390 137 1
Kaledi.nl Cursus schoonheidsspecialiste 260 74 3
Ongediertemiddelen.nl Rattengif kopen 3600 84 1
Taxidelft.nl Taxi Delft 5400 7 1
Motordempers.nl Akrapovic uitlaat 1900 71 1
Naturehairexperience.nl Kapper Arnhem 3600 46 1
Schoonheidssalontotalcare.nl Schoonheidsspecialiste Apeldoorn 590 38 2
Bagagekoerier.nl Bagage vooruit sturen 90 200+ 1
Debtcapital.nl Vordering verkopen 210 80 2
Larsmak.nl Zangles Arnhem 210 11 1
Kapsalonlina.nl Wimperextensions Utrecht 720 72 1
Massageshilversum.nl Massage Hilversum 1900 16 2
Dietisthetijtje.nl Diëtiste Hilversum 210 66 2
Acupunctuur-suwen.nl Acupunctuur Roermond 210 9 1
Colour Your Closet Personal shopper Amsterdam 90 200+ 1
Gevastgoed.nl Bouwkundige keuring Amstelveen 50 200+ 3
Nicoleheideman.nl Massagesalon Hengelo 90 200+ 2
Dunjakeuken.nl Surinaams eten Haarlem 110 59 2
Velthofmilieutechniek.nl Foliepers 30 22 1
Salonflow.nl Schoonheidssalon Enschede 720 24 2
Rijschoolrobdekker.nl Motorrijbewijs Enschede 90 51 2
Kuler.nl Fotograaf Utrecht 880 200+ 1
Makdo.nl Tandarts Middelburg 1000 15 2
Rijcoach.com Rijschool Heemstede 70 4 1
Moveproductions.nl Videograaf Westland 10 200+ 1
Haarzeepshop.nl Body bars 480 33 2
Drankkoning.nl Drankspellen 9900 20 1
Feelings-band.nl Soul band 90 4 1
Weekstartgezond.nl Diëtist Maassluis 40 6 1
Gyzs.nl Schuifdeurrails 5400 11 1
Uitvaartstore.nl Grafkist 2400 4 1
Joerizwart.nl Personal trainer Leeuwarden 320 200+ 3
Yvonneeikens.nl Loopbaanadvies Almere 10 200+ 1
GMWtrafficassist.nl Verkeersregelaar Amsterdam 70 200+ 1

Samen aan de slag?

Vraag een (uitgebreide) linkbuilding/SEO scan bij ons aan. Onze specialisten voorzien je graag van een helder advies. Zo weet je ook dat de links die we plaatsen geplaatst worden voor de meest interessante en revelante zoektermen. 

Een greep uit onze succesvolle projecten

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Met Nuvrachtwagen.nl zijn we in september 2019 een succesvolle samenwerking aangegaan. Inmiddels staan we op de tweede plek in Google met 'Vrachtwagen theorie' en op de eerste plek met onder meer 'Vrachtwagen theorie in 1 dag'. 

Lees meer
Colour Your Closet | SEO

Colour Your Closet | SEO

Al jaren is Local Scope mijn SEO partner op het web. Zij helpen Colour your Closet heel goed met het organische vindbaar zijn. En de rapportages zijn duidelijk en als er vragen zijn van mijn kant, worden deze altijd snel en in begrijpelijke taal beantwoord. Heel fijn...

Lees meer
Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Lees meer
Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Echte aanrader, ze hebben mij enorm geholpen met zowel de SEO als SEA. Mijn website is omhoog geschoten en dankzij Local Scope vinden mensen nu hun weg naar mijn praktijk. Professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Voor Acupunctuur Suwen zijn we in september 2019...

Lees meer
GEvastgoed.nl | SEO & SEA

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Lees meer
TB Travel | SEO in de reisbranche

TB Travel | SEO in de reisbranche

Sinds maart 2014 werken wij aan de organische vindbaarheid van TB Travel. TB Travel is gespecialiseerd in (groeps)motorreizen en biedt voornamelijk maatwerk. De perfecte organisatie voor motorfanaten die graag met hun geliefde motor op vakantie willen. TB Travel staat...

Lees meer

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

9 + 11 =

Blijven de kosten voor een SEO pakket altijd hetzelfde?

Nog steeds is de competitie in de zoekresultaten in sommige branches vrij laag, maar dit neemt wel steeds verder toe. Het kan daarom wel voorkomen dat we op dit moment een bepaald SEO pakket adviseren, maar dat we in een later stadium toch iets extra’s moeten doen om alsnog de behaalde resultaten te bereiken.

Voor ons is het net zo belangrijk als voor jou dat we zo snel mogelijk de beoogde resultaten halen, maar als dit er met dit huidige besproken budget duidelijk niet inzit moeten we het over een andere boeg gooien.

Wil je liever niet een half jaar vastzitten aan een Super SEO pakket?

Dat begrijpen we, dan kan je eventueel ook lager starten. Wel is de beginfase (eerste 6 maanden tot een jaar) erg intensief en zou er dan ook zoveel mogelijk moeten gebeuren om het linkprofiel verder uit te bouwen.

Waarom kies je voor onze SEO pakketten?

Onze SEO tarieven zijn vrij laag, maar hoe kan dat dan? Wij werken op een zeer efficiënte manier samen met onze klanten om een zo’n mooi mogelijk resultaat neer te zetten én te behouden.

Naast dat wij zoveel mogelijk werkprocessen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk hebben ingericht hebben we ook een hoop werkzaamheden geautomatiseerd. Echter gebeurt het plaatsen van alle links wel handmatig. Dit is geen geautomatiseerd proces en dat zal waarschijnlijk ook nooit gebeuren.

Wel hebben wij er een soort van sport van gemaakt om bepaalde linkbuilding werkzaamheden zo goed én snel mogelijk uit te voeren. Stiekem is linkbuilding enorm eentonig en is het daardoor leuk om hier een wedstrijdje van te maken.

Echter vinden we het wel erg belangrijk dat we persoonlijk contact hebben met onze klanten. Het bespreken van de maandelijkse voortgang is dan ook iets wat we actief stimuleren. Niet iedereen heeft hier behoefte aan, maar als hier behoefte aan is dan is dit altijd mogelijk.

Daarnaast sturen we steeds vaker een linkrapportage mee. Hierdoor weet je precies welke links er zijn geplaatst. Beide rapportages ontvang je maandelijks van ons.

Wil je graag weten wat onze klanten van onze dienstverlening vinden? Bekijk onze beoordelingen. Liever eerst nog resultaten bekijken? Op deze pagina hebben wij een greep uit onze resultaten uitgelicht.

Welke vragen worden het meest gesteld over onze SEO pakketten? 

Welke tarieven hanteren wij voor onze SEO pakketten?

De prijs voor onze SEO pakketten begint vanaf €75,- excl. BTW per maand. Hiermee zijn we één van de voordeligste SEO bureaus van Nederland. We willen zoekmachine optimalisatie en linkbuilding zo toegankelijk maken voor zelfstandige ondernemers en MKB. Wanneer wij onze tarieven hoger zouden inzetten zouden wij een hoop leuke projecten mislopen.

Waarom doen jullie geen eenmalige werkzaamheden?

Op dit moment doen wij geen eenmalige werkzaamheden voor onze klanten. Dit komt omdat het verbeteren van de vindbaarheid geen eenmalig iets is. Het aanmaken van linkjes (linkbuilding) moet structureel gebeuren om de bereikte posities in Google goed te houden. Wel doen wij diverse eenmalige werkzaamheden wanneer wij eenmaal samenwerken, zoals het schrijven van extra teksten, het maken van een nieuwe concurrentievergelijking of het incidenteel schrijven van blogs.

Brancegerelateerde zoekmachine optimalisatie pakketten

Naast onze reguliere SEO pakketten hebben wij vanwege onze ruime ervaring in diverse andere branches specifieke pakketten opgesteld voor hoveniersbedrijven, mondzorgpraktijken, financieel adviseurs of accountants, schildersbedrijven, haptoherapeuten, weddingplanners, verloskundigenpraktijken, sportscholen en personal trainers, psychologen, makelaars, hypnotherapeuten, muziekonderwijzers, relatietherapeuten, osteopaten, uitvaartondernemers en kinderdagverblijven.

 Local Scope