SEO bureau Rotterdam

Hoog in Google met uw website?
Wij gaan voor die topposities!

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

12 + 8 =

Vanuit Haaksbergen helpen wij de vindbaarheid van meerdere Rotterdamse ondernemers te verbeteren. Voor ons is het absoluut geen probleem om op afstand te werken aan de vindbaarheid van een website. Wij komen naar u toe om kennis te maken en onze werkwijze aan u toe te lichten. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen en als u een afspraak in wilt plannen, dan komen wij graag naar u toe. Persoonlijk contact vinden wij erg fijn.

Wat kunt u verwachten van een SEO specialist in Rotterdam?

Wanneer u wilt dat uw website beter gevonden wordt op het internet, is het belangrijk dat u een betrouwbare en transparante SEO specialist in Rotterdam inschakelt. Die u, naast facturen stuurt, ook maandelijks een overzicht van uw posities in Google stuurt en u op de hoogte houdt van de vorderingen. Daarnaast is het ook belangrijk dat u altijd bij uw SEO specialist terecht kunt, zonder dat er direct een tijdklok gaat lopen. Bij ons bent u verzekerd van een goede serviceverlening.

 

Onze linkbuilding pakketten

Hoe gaat zoekmachine optimalisatie in Rotterdam in zijn werk?

Bij Local Scope werken wij met een maandelijks SEO abonnement voor een duur van een jaar, waardoor het voor ons geen probleem is om af en toe iets meer werkzaamheden voor u te verrichten. Zo lang het binnen de perken blijft is het verrichten van extra service werkzaamheden natuurlijk prima. Om goede resultaten te kunnen behalen is het van belang dat we een geruime tijd aan uw SEO project in Rotterdam werken.

 

Stap 1: Het zoekwoordenonderzoek

Om erachter te komen welke zoekwoorden het meest van belang zijn voor uw onderneming raadplegen wij de Zoekwoordplanner van Google Adwords. Dit noemen we ook wel een zoekwoordenonderzoek. In het zoekwoordenonderzoek komt naar voren welke termen uw doelgroep intypt om uw product of dienst op te roepen. Dit kan zijn ‘Autobedrijf Rotterdam’, maar ook ‘Autogarage Rotterdam’ en ‘APK Rotterdam’.

De Zoekwoordplanner geeft precies aan hoe vaak er naar een term wordt gezocht in Google. Dit wordt vaak afgerond naar ronde getallen zoals 170 personen per maand of 240 personen per maand. Het aantal personen wordt weergegeven over het afgelopen jaar. Het is dus geen voorspelling, maar het gaat om werkelijke cijfers. Aan elk zoekwoord koppelen wij een prijs, zodat u precies kunt zien waar de kosten precies in gaan zitten. U mag de zoekwoorden kiezen die voor u het meest belangrijk zijn. Hierin hebben wij een adviserende rol.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Tijd voor een kennismaking! Hebben wij de offerte en analyse met SEO scan naar u toegestuurd? Dan maken wij graag een afspraak voor een kennismaking. Hierin lichten wij onze werkwijze toe en kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen. Een enkele keer vindt er geen afspraak plaats en mogen wij direct starten met onze werkzaamheden. Toch prefereren wij een persoonlijke kennismaking en doen wij doorgaans niet aan telefonische verkoop.

Stap 3: Stof tot nadenken

Wanneer u tijdens het kennismakingsgesprek tot de conclusie bent gekomen dat wij SEO werkzaamheden voor uw onderneming in Rotterdam mogen verrichten, kunnen wij direct van start gaan met de werkzaamheden. Natuurlijk begrijpen wij ook dat u even de tijd wil nemen om erover na te denken. Soms kan het ook voorkomen dat er besloten wordt om nog even verder te kijken of er later op terug te komen.

Stap 4: Na akkoord

Mogen wij beginnen? Dan zal onze SEO specialist eerst een opstartdocument toesturen. In dit document staat omschreven wat wij precies gaan doen en wat u van ons kunt verwachten. Het schrijven van landingspagina’s op uw website is een essentieel onderdeel van de start van het project. In de eerste maand gaan onze SEO tekstschrijvers hiermee aan de slag. Zij zullen met u afstemmen of de teksten geschreven kunnen worden naar aanleiding van bestaande informatie op uw website, of dat er wellicht nog meer informatie nodig is.

Stap 5: Pagina’s toegevoegd?

De geschreven SEO teksten worden ter controle naar u toegezonden. U bent vrij om aanpassingen te doen, waarna wij de teksten aan de website toevoegen. Deze teksten worden vaak als losse pagina toegevoegd. Dit houdt in dat de pagina alleen via Google te bereiken is en niet in de menustructuur voorkomt. De bezoekers van uw website zullen dus geen lijst met pagina’s tegenkomen die allemaal op elkaar lijken. Bij het toevoegen van de teksten letten wij erop dat de opmaak en de uitstraling van uw website wordt aangehouden. In dit beginstadium kijken wij ook naar een aantal andere SEO factoren, zodat uw website er helemaal klaar voor is.

Stap 6: Beginposities

Na het toevoegen van de pagina’s gebruiken wij Google Search Console om uw website te laten crawlen. Normaliter duurt dit enkele weken voordat de nieuwe pagina’s worden opgepikt door Google. In het begin schommelen de posities in Google behoorlijk, wat daarom niet direct een positieve stijging laat zien. De beginposities zullen wij u laten zien in een positierapportage (een Excel bestand). Dit sturen wij u toe nadat de pagina’s geïndexeerd/gecrawld zijn.

Stap 7: Linkbuilding

Door middel van linkbuilding, dat een essentieel (en het grootste) onderdeel is van onze werkzaamheden, zorgen wij ervoor dat u gestaag in de zoekmachine van Google stijgt. Linkbuilding is iets een proces waar we altijd mee bezig zijn. Wij vergaren hoogwaardige links van relevante websites om verwijzingen naar uw website te creëren. Omdat wij over een groot linknetwerk beschikken kunnen wij een zeer breed linkprofiel opzetten.

Er zijn in de loop der tijd verschillende berichten op het internet gepubliceerd dat websites het alleen redden met goede content. Zo gemakkelijk is het tegenwoordig helaas niet om een hoge positie in Google te verkrijgen. Het is net als mond tot mond reclame. Wanneer een aantal goede vrienden van u tegen u zeggen dat die nieuwe kapper in Rotterdam echt de bom is, dan gaat u hier vast sneller naartoe dan wanneer hetzelfde aantal vage kennissen dit tegen u zegt. De kapper kan dan nog zulke goede teksten op zijn website hebben staan, maar wanneer blijkt dat niemand doorvertelt dat de kapper zulke goede kapsels knipt zal hij bijna geen nieuwe klanten kunnen bedienen.

Stap 8: Voortgang

Maandelijks houden wij u op de hoogte van de voortgang in een positierapportage, zodat u weet welke zoekwoorden er gestegen zijn en welke aandacht behoevend zijn.

SEO scan aanvragen?

Bent u overtuigd en wilt u graag een gratis SEO scan aanvragen voor SEO in Rotterdam? Vul uw gegevens in via het formulier aan de bovenkant van deze pagina. U ontvangt uw SEO scan binnen één of twee werkdagen. Hierna nemen wij contact met u op om uw bevindingen met u te bespreken en wellicht een afspraak in te plannen.

 Local Scope