SEO specialist inschakelen?

Vanaf €75,- excl. BTW per maand

De juiste SEO specialist voor jouw bedrijf

Je wilt meer klanten aantrekken, maar waarschijnlijk wil je daar eigenlijk zo weinig mogelijk voor betalen. Uiteindelijk gaat het erom dat je meer extra omzet binnenhaalt dan je betaalt. En die prijs wordt niet alleen uitgedrukt in geld; de tijd die je investeert in marketing en je website horen daar ook bij.

Als SEO specialist helpen we je graag met het opzetten van een goede strategie voor jouw zoekmachine optimalisatie. We zijn niet alleen erg laag geprijsd, we zorgen er vooral voor dat jij jouw tijd weer kunt investeren in je bedrijf. En met alle extra klanten is dat echt geen overbodige luxe.

Wat kun je van ons verwachten als zoekmachine optimalisatie specialist en wat zijn de voordelen van het inschakelen van een allround SEO specialist?

Wat kun je van Local Scope verwachten als SEO specialist?

Als SEO specialist zijn we actief voor bedrijven in uiteenlopende branches. We weten dat elke branche specifieke punten heeft die meegenomen moeten worden bij de optimalisatie van de website. Hierbij kun je denken aan de zoektermen die gebruikt worden, maar ook eisen die de doelgroep stelt.

Wij verliezen de doelgroep namelijk niet uit het oog als zoekmachine optimalisatie specialist. Het uiteindelijke doel is zoveel mogelijk klanten binnenhalen en Google is géén klant.

Toch hebben we de zoekmachine nodig om bezoekers binnen te halen. Bij Local Scope zorgen we er altijd voor dat de klant én Google bediend worden door onze optimalisatie. Bijvoorbeeld door logische linkbuilding. Google hecht hier waarde aan en voor de bezoeker is het bijzonder praktisch omdat alle informatie gemakkelijk bereikbaar is.

Dat mijn salon zo goed loopt, is voor een groot deel te danken aan jullie fantastische inzet.

Inge Beernink

Schoonheidsspecialiste, Salon Skin Glow

Benieuwd naar onze topresultaten? Bekijk hieronder een greep uit onze projecten!

Website Zoekwoord Zoekvolume Beginpositie Vandaag
Trimsalonennovy.nl Hondentrimsalon Den Bosch 110 200+ 1
Skinglow.nl Schoonheidssalon Hengelo 260 48
Evenwichtigleven.nl Acupunctuur Nijmegen 480 4
Nuvrachtwagen.nl Vrachtwagen theorie 320 59 2
Ardennenplezier.nl Vakantiepark Ardennen 2400 200+ 3
Reanimerendoejezo.nl Reanimatiecursus 1900 146
Tbtravel.nl Motorreizen 880 83 2
Actinmove.nl Agressietraining 390 137 1
Kaledi.nl Cursus schoonheidsspecialiste 260 74 3
Ongediertemiddelen.nl Rattengif kopen 3600 84 1
Taxidelft.nl Taxi Delft 5400 7 1
Motordempers.nl Akrapovic uitlaat 1900 71 1
Naturehairexperience.nl Kapper Arnhem 3600 46 1
Schoonheidssalontotalcare.nl Schoonheidsspecialiste Apeldoorn 590 38 2
Bagagekoerier.nl Bagage vooruit sturen 90 200+ 1
Debtcapital.nl Vordering verkopen 210 80 2
Larsmak.nl Zangles Arnhem 210 11 1
Kapsalonlina.nl Wimperextensions Utrecht 720 72 1
Massageshilversum.nl Massage Hilversum 1900 16 2
Dietisthetijtje.nl Diëtiste Hilversum 210 66 2
Acupunctuur-suwen.nl Acupunctuur Roermond 210 9 1
Colour Your Closet Personal shopper Amsterdam 90 200+ 1
Gevastgoed.nl Bouwkundige keuring Amstelveen 50 200+ 3
Nicoleheideman.nl Massagesalon Hengelo 90 200+ 2
Dunjakeuken.nl Surinaams eten Haarlem 110 59 2
Velthofmilieutechniek.nl Foliepers 30 22 1
Salonflow.nl Schoonheidssalon Enschede 720 24 2
Rijschoolrobdekker.nl Motorrijbewijs Enschede 90 51 2
Kuler.nl Fotograaf Utrecht 880 200+ 1
Makdo.nl Tandarts Middelburg 1000 15 2
Rijcoach.com Rijschool Heemstede 70 4 1
Moveproductions.nl Videograaf Westland 10 200+ 1
Haarzeepshop.nl Body bars 480 33 2
Drankkoning.nl Drankspellen 9900 20 1
Feelings-band.nl Soul band 90 4 1
Weekstartgezond.nl Diëtist Maassluis 40 6 1
Gyzs.nl Schuifdeurrails 5400 11 1
Uitvaartstore.nl Grafkist 2400 4 1
Joerizwart.nl Personal trainer Leeuwarden 320 200+ 3
Yvonneeikens.nl Loopbaanadvies Almere 10 200+ 1
GMWtrafficassist.nl Verkeersregelaar Amsterdam 70 200+ 1

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

2 + 5 =

Onze linkbuilding pakketten

Een greep uit onze succesvolle projecten

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Nuvrachtwagen.nl | SEO

Met Nuvrachtwagen.nl zijn we in september 2019 een succesvolle samenwerking aangegaan. Inmiddels staan we op de tweede plek in Google met 'Vrachtwagen theorie' en op de eerste plek met onder meer 'Vrachtwagen theorie in 1 dag'. 

Lees meer
Colour Your Closet | SEO

Colour Your Closet | SEO

Al jaren is Local Scope mijn SEO partner op het web. Zij helpen Colour your Closet heel goed met het organische vindbaar zijn. En de rapportages zijn duidelijk en als er vragen zijn van mijn kant, worden deze altijd snel en in begrijpelijke taal beantwoord. Heel fijn...

Lees meer
Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Lees meer
Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Echte aanrader, ze hebben mij enorm geholpen met zowel de SEO als SEA. Mijn website is omhoog geschoten en dankzij Local Scope vinden mensen nu hun weg naar mijn praktijk. Professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Voor Acupunctuur Suwen zijn we in september 2019...

Lees meer
GEvastgoed.nl | SEO & SEA

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Lees meer
TB Travel | SEO in de reisbranche

TB Travel | SEO in de reisbranche

Sinds maart 2014 werken wij aan de organische vindbaarheid van TB Travel. TB Travel is gespecialiseerd in (groeps)motorreizen en biedt voornamelijk maatwerk. De perfecte organisatie voor motorfanaten die graag met hun geliefde motor op vakantie willen. TB Travel staat...

Lees meer

Gratis SEO scan? Vraag ‘m aan!

Onze SEO scan wordt handmatig door één van onze linkbuilding specialisten voor u uitgevoerd.

Meer over ons weten? Bekijk onze bedrijfsvideo!

Wat doen wij eigenlijk als zoekmachineoptimalisatie specialist?

Wij verzorgen onder andere:

Elke website en elk bedrijf is anders. De samenstelling van onze diensten en de aanpak die we als SEO specialist hanteren, is afhankelijk van jouw bedrijf, de wensen die je hebt en het beschikbare budget voor zoekmachineoptimalisatie. Op die manier kunnen we je altijd een passend aanbod doen.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een SEO specialist?

Als SEO specialist richten we ons op langdurige resultaten voor jouw website. Dat betekent dat je niet eventjes op de eerste pagina van Google komt te staan; we willen jouw website daar permanent hebben. Het grootste voordeel aan een professionele zoekmachineoptimalisatie expert is volgens veel van onze klanten dat zij veel meer rust ervaren.

Zij hoeven niet meer de avonden op het internet te zoeken naar manieren om bezoekers binnen te halen, constant meldingen te verwerken van de website of actief zoeken naar backlink mogelijkheden. Wij kunnen namelijk alles van je overnemen wat te maken heeft met de zoekmachineoptimalisatie én de online marketing.

Dat betekent dat jij weer ondernemer wordt en echt aan het werk kunt met jouw bedrijf. Laat de zoekmachine maar aan ons over, dat is namelijk wat wij graag elke dag doen.

Kosten en baten bij het inschakelen van een zoekmachineoptimalisatie specialist

Specialisten kosten geld. Maar bij de SEO specialist ligt het net even iets anders. Hoewel we uiteraard ook onze prijs in rekening brengen, merken onze klanten altijd dat het geld relatief snel terugverdiend kan worden. Goede SEO-strategieën en de inzet van gedreven experts zorgen er samen voor dat het aantal bezoekers binnen korte tijd omhoog kan schieten.

Kies je voor Local Scope? Neem vandaag eens contact met ons op zodat we al je vragen kunnen beantwoorden. Bij ons kun je altijd rekenen op:

  • Een vriendelijke contactpersoon die tijd voor je heeft
  • Gedreven, betrouwbare en nuchtere SEO-experts die beloftes waarmaken
  • Zoekmachine optimalisatie specialisten met aandacht voor langdurige resultaten

Contact

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Bel ons gerust op 053 – 760 0906 of stuur een berichtje via ons contactformulier. Een van onze linkbuilding specialisten neemt dan contact met je op. Wij bekijken de mogelijkheden graag vrijblijvend voor jou.

Wanneer je besluit om een SEO specialist in te schakelen, dan is het goed om bij meerdere SEO bureaus of freelance SEO specialisten een offerte op te vragen en deze met elkaar te vergelijken. Er kan namelijk nogal een verschil zijn in werkwijze. Ook is het belangrijk dat een specialist over verschillende tools beschikt, zoals SEranking en Ahrefs om ervoor te zorgen dat de huidige posities goed gemonitord worden. Ahrefs wordt hoofdzakelijk gebruikt als linkbuildingtool. Hiermee kan je linkprofielen van concurrenten analyseren en vergelijken met het linkprofiel van jou.

Kan een SEO specialist een concurrentieanalyse maken?

Dit kan een SEO specialist voor jou doen. In onze branche komen wij op het gebied van SEO onderzoek (zoekwoordenonderzoeken/concurrentieonderzoek) helaas nog steeds woekerprijzen tegen. In onze ogen is het niet helemaal reëel om voor een zoekwoordenonderzoek, ook al is deze uitgebreid, €800,- te betalen.

Je betaalt natuurlijk voor de kennis van een SEO specialist, dat is begrijpelijk, maar dit staat niet in verhouding met de tijd die het kost om een onderzoek te doen. Ook zijn dit erg hoge bedragen voor (kleine) ondernemers. Het is vooral zo’n groot contrast omdat wij niets in rekening brengen voor een zoekwoordenonderzoek.

Hoe meer je op de hoogte bent van waar jouw doelgroep precies naar zoekt en waarom zoekmachine optimalisatie en linkbuilding noodzakelijk zijn om met deze relevante zoekwoorden uit het onderzoek goede posities te behalen, hoe beter dit voor jou is.

Als je gelijk al in het beginstadium een groot bedrag moet neerleggen en dit schikt jou af, dan maak je misschien wel niet de juiste keuze en besluit je om er geen aandacht aan te besteden. Hoe kan het dan dat de één dit gratis doet en de ander niet? Veel SEO specialisten hanteren een uurtarief. Zij sturen een factuur voor de uren die zij aan jouw project besteed hebben. Dit is zeker ook goed.

Waarom werken jullie niet op uurbasis?

Wij werken op een andere manier en factureren niet per uur, maar kijken meer naar de hoeveelheid links die er nodig zijn om een bepaald resultaat te behalen en te behouden. Het klinkt misschien wel iets minder interessant, maar wij hebben heel veel werkprocessen geautomatiseerd en beschikken over een aantal tools waarmee wij heel belangrijke informatie snel en efficiënt kunnen verwerken in een plan. Andere keren werken wij samen met anderen, die weer specialist zijn in hun gebied of op het gebied van tekst schrijven.

Ook doen we bepaalde onderzoeken zo vaak dat het een soort van tweede natuur is geworden. Een kwartiertje later is het complete onderzoek klaar. Waarom zouden we daar dan €800,- excl. BTW voor vragen? We hebben de mogelijkheid, maar als SEO specialist houden wij onze tarieven voor zoekmachine optimalisatie en linkbuilding graag zo toegankelijk mogelijk voor iedereen.

Hoe ziet de gemiddelde werkdag van een SEO specialist bij Local Scope eruit?

’s Morgens beginnen we eerst met het lezen en beantwoorden van alle e-mails. Tegelijkertijd bekijken we elke morgen gelijk hoe het gaat met alle projecten. Onze tool heeft een handig totaaloverzicht van alle projecten, waardoor we gelijk alle opvallende stijgingen en dalingen kunnen zien. Hier kunnen we waar nodig direct op inspelen.

Nadat alle e-mails afgehandeld zijn beginnen we met de taken die open staan voor deze dag. Dit kan zijn: het plaatsen van links, het toevoegen van landingspagina’s, toepassen van de SEO richtlijnen door onze technische SEO specialisten of het maken van tussentijdse voortgangsrapportages.

Ook behoort het maken van concurrentieanalyses, aanvullende zoekwoordenonderzoeken of kleine websiteaanpassingen tot het takenpakket van onze SEO specialisten. Regelmatig gaan we aan de slag met het updaten van Google Mijn Bedrijfsvermeldingen. Soms passen we ook een pop-up of een menu aan op de website van onze klanten.

De middagen gebruiken we doorgaans voor onze belafspraken. Veel klanten vinden het prettig om de voortgang of een concurrentieanalyse telefonisch te bespreken. Op bepaalde momenten in de maand versturen we de voortgangsrapportages en linkrapportages. Ook is er elke maand een vast moment waarop we onze facturen versturen.

Onderzoek naar linkprofielen

Naast deze werkzaamheden doen we veel (zelf)onderzoek. Als zoekmachine optimalisatie specialisten willen we namelijk de beste resultaten behalen. Op het moment we in SEranking zien dat de posities achterblijven ten opzichte van de verwachting onderzoeken we waardoor dit komt. Vervolgens maken we een plan van aanpak of besluiten om extra links te plaatsen voor bepaalde zoekwoorden. Soms komt het voor dat we een bepaalde strategie hebben bedacht, maar dat er bij nader inzien toch meer of krachtigere links geplaatst moeten worden om de posities verder te verbeteren.

Heel vaak kunnen onze SEO specialisten wel uit de voeten met onze linkbuilding pakketten. Sinds kort hebben we naast deze pakketten ook boostpakketten in het leven geroepen. Wanneer je jouw linkprofiel uitbreidt met Boost M, Boost L of Boost XL pakket kom je versneld in de buurt van jouw concurrenten.

Hoe kies je de juiste zoekmachine optimalisatie specialist?

Wat zou je graag willen dat een zoekmachine optimalisatie specialist voor jou doet? Waarom wil je een specialist inschakelen? Wat wil je weten? Hoe vaak wil je op de hoogte worden gehouden van de voortgang? Wil je deze telefonisch bespreken of liever niet? Wil je graag weten wat er precies gedaan wordt? Wil een SEO specialist een overzicht sturen van de geplaatste links? Wordt er rekening gehouden met jouw wensen betreft facturatie? In welke mate zou je contact willen met diegene die aan jouw online vindbaarheid werkt? Hoe wordt de SEO specialist beoordeeld? Zijn dit goede, uitgebreide beoordelingen? Zijn er ook negatieve reviews? Zo ja, hoe is hiermee omgegaan? Hoe snel wil je resultaten zien?

Dit zijn veel vragen om over na te denken, maar ze zijn wel heel belangrijk. Vooral omdat iedereen anders is en je misschien wel op de hoogte wil worden gehouden van waar de links zijn geplaatst, maar vind je een maandelijkse bespreking van de voortgang onnodig. Dan is het wel fijn dat een SEO specialist zich hierop aan kan passen.

Wil je onze SEO specialisten inschakelen als verlengstuk van jouw bedrijf? Wij kijken graag naar jouw kansen en brengen de mogelijkheden in kaart. Neem contact met ons op via 053 – 7600906 of vraag onze gratis SEO analyse aan.

Contact

Liever gelijk contact? Bel ons gerust op 053 – 760 0906 of stuur een berichtje via ons contactformulier. Een van onze SEO specialisten neemt dan contact met je op. Wij bekijken de mogelijkheden graag vrijblijvend voor jou.

 Local Scope