Een goede SEO strategie bepalen valt of staat met het doen van uitgebreid onderzoek. Gelukkig zijn wij hier gek op (lees hier waarom).

Wellicht ben je al enige tijd bezig met de online vindbaarheid van jouw website. Of wil je er juist voor het eerst mee beginnen. Ongeacht op welk punt je momenteel bent, een goed uitgedachte SEO strategie is in beide gevallen noodzakelijk. Met behulp van onze gratis SEO scan en concurrentievergelijking bekijken we waar jouw kansen en de verbeterpunten liggen.

Bij Local Scope bedenken wij een SEO strategie voor de middellange termijn. Zoekmachine optimalisatie heeft immers tijd nodig.

Vooral wanneer je langdurig profijt wilt hebben van jouw verbeterde online vindbaarheid is het belangrijk dat we het linkprofiel geleidelijk uitbouwen. Eerst pakken we de gehele on-page en technische optimalisatie van jouw website aan.

Door de jaren heen hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de competitie in diverse branches. Hierdoor weten wij wat er nodig is om ervoor te zorgen dat je online goed vindbaar wordt.

Wil je graag weten hoe onze klanten onze samenwerking ervaren? Of wil je liever eerst resultaten zien? Lees dan onze beoordelingen of bekijk onze resultaten.

Backlinks kopen

Hoe bepalen we mijn SEO strategie?

We analyseren het linkprofiel van de eerste tien of twintig zoekresultaten, zodat we goed kunnen zien hoe hoog de competitie is. Op deze manier kunnen wij de juiste SEO strategie bepalen. Een essentieel onderdeel van de juiste strategie is ons zoekwoordenonderzoek (onderdeel van de SEO scan). Met welke zoekwoorden kunnen we jouw potentiële klanten het beste bereiken? Welke zoekwoorden leveren je het meeste rendement op?

Wordt de manier van werken wel eens bijgesteld?

 Ja, dat komt wel eens voor. Zo is het belangrijk dat er regelmatig opnieuw wordt gekeken naar het linkprofiel van concurrenten. Hiermee kan je op voorhand voorkomen dat je in de zoekresultaten wordt ingehaald.

Gebeurt dit helaas toch, dan is het noodzakelijk om direct een wijziging aan te brengen in onze werkwijze. Uit onderzoek kan bijvoorbeeld blijken dat concurrenten veel meer budget hebben gereserveerd voor hun linkbuilding. Of ze plaatsen sinds kort hoogwaardige artikelen op nieuwssites, waardoor hun domeinrating en URL rating omhoog schieten.

Kom ik dan niet voor onverwachte hoge kosten te staan?

Een goede SEO strategie denken we van tevoren uit en passen deze waar nodig bij. We willen voorkomen dat je onverwachts veel hogere kosten moet maken, maar soms komen we hier niet onderuit als we ons opgebouwde linkprofiel voor jou vergelijken met anderen.

Is dit het geval, dan zullen we dit zo helder mogelijk onderbouwen. Er is een hoop informatie beschikbaar en wij delen dit graag met je, juist omdat we je bewust willen maken van de noodzaak.

Aantal verwijzende domeinen 2022

Hoeveel kost een SEO strategie?

Dankzij onze effectieve en efficiënte werkwijze zijn wij in staat om de tarieven voor onze SEO abonnementen (vanaf €75,- excl. BTW per maand) al jaren op hetzelfde niveau te houden. Wel hebben we sinds het begin van 2021 onze BOOST pakketten uitgewerkt.

Steeds vaker is het nodig om extra aandacht te besteden aan linkbuilding. Dit komt omdat steeds meer bedrijven aan hun online vindbaarheid werken. De competitie neemt hierdoor toe. Afhankelijk van hoe ver je bij jouw concurrenten vandaan bent, kan het direct al nodig zijn om één of meerdere BOOST pakketten te laten plaatsen.

Wil je weten welke strategie het best bij jouw bedrijf of organisatie past?

Vraag dan een gratis SEO scan met concurrentievergelijking aan. Op basis van onze bevindingen brengen wij gelijk een advies (maatwerk) uit. Op onze gratis SEO scan pagina lichten we toe waarom wij hier geen kosten voor in rekening brengen.  

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

 Local Scope