SEO teksten laten schrijven?

Vanaf €20,- excl. BTW per tekst

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

7 + 10 =

Wat zijn SEO teksten? En hoe verzorgen wij deze voor u? Met SEO vriendelijke teksten zorgen we ervoor dat uw website bij uw doelgroep onder de aandacht komt. Natuurlijk houden wij rekening met de wijze waarop we deze teksten schrijven.

Hoe vaak moet het zoekwoord in de tekst voorkomen? En stoort dit de lezer niet?

Het zoekwoord moet een bepaald aantal keren in de tekst voorkomen. Daar kunnen we helaas niet omheen, maar we kunnen het zoekwoord wel zo onopvallend mogelijk in de SEO teksten verwerken. Wij houden altijd een bepaalde zoekwoorddichtheid aan. Dit is een percentage van het aantal woorden waaruit de SEO tekst bestaat. Hoeveel procent dit precies is, is een klein geheimpje, omdat een chef natuurlijk ook niet alle ingrediënten verklapt.

Eerst overleggen wij wat er precies in de teksten moet worden opgenomen. Doorgaans kunnen wij onze teksten aan de hand van al aanwezige informatie op de website schrijven. Mocht het nodig zijn om brochures of nieuwe teksten aan te leveren, dan mag dit altijd. Bij ongeveer 95% van onze projecten schrijven wij de SEO teksten.

 Local Scope

Duiken in het onderwerp

Wanneer het nodig is verdiepen wij ons goed in het onderwerp, zodat we diepgang in de tekst kunnen aanbrengen. Dit kan soms een bezoek zijn aan de werkplaats van het bedrijf of een diepe duik in het onderwerp op het internet. Het ligt aan de wensen van de klant. Wij passen ons graag aan om ervoor te zorgen dat wij goede SEO teksten aan de website toevoegen.

Over het algemeen zijn onze teksten commercieel en zorgen wij ervoor dat er een duidelijke ‘call to action’ in de tekst is opgenomen. Dit kan een knop zijn naar een vervolgpagina of we zorgen ervoor dat er meteen een contactformulier op de pagina te vinden is. De SEO webteksten worden ter controle toegestuurd. Wij vragen dan om aanpassingen in een andere kleur te doen of om opmerkingen toe te voegen in het document. Vervolgens wijzigen wij de tekst en sturen wij het document nog een keer toe.

Zijn de teksten helemaal goedgekeurd, dan zorgen wij er vaak dezelfde week nog voor dat de teksten worden toegevoegd. We vragen dan altijd nog even om over de nieuwe pagina’s te bekijken.

 

Posities na toevoegen SEO teksten

Wij houden u altijd op de hoogte van de vorderingen. Hierboven kunt u een voorbeeld zien van de beginposities in Google na het toevoegen van de pagina's. De nieuwe URL's voegen we direct toe in Google Search Console, zodat de teksten direct geïndexeerd worden. Handig hè? 

Van Magento, Jimdo tot WordPress

Eigenlijk zijn we van alle markten thuis. Of het nou om een webwinkel in Magento, Mijnwebwinkel.nl of Shoppagina.nl gaat. Ongeveer 75% van onze klanten beschikt over een WordPress website. Enkele klanten hebben een website van JouwWeb, Jimdo, Wix.com of Strato. Ook hiermee kunnen we goed uit de voeten.

Wij voegen de nieuwe SEO pagina’s op de juiste manier toe. Indien gewenst komen de pagina’s niet in het menu voor. De teksten zijn alleen te vinden wanneer de URL direct wordt ingetypt of via de Google zoekmachine (als zoekresultaat).

Inbegrepen bij het toevoegen van SEO teksten

Wanneer u de SEO teksten liever zelf aan uw website toe voegt, dan mag dat natuurlijk ook. Er zijn wel een aantal instellingen die we achter de schermen moeten nalopen. De juiste meta titel en meta beschrijving moet worden toegevoegd of ingevuld. Uw website wordt verbonden met Google Search Console en Google Analytics. Het toevoegen van deze pagina’s is inbegrepen in onze tarieven. We doen het juist graag zelf, omdat het voor ons routine is en weten waar we alles kunnen vinden. Het bespaart u misschien wel een hoop bloed, zweet en tranen.

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op via info@localscope.nl of bel 053 760 0 906. Wij voorzien u graag van SEO teksten, zodat u uw doelgroep én de juiste doelgroep bereikt.

 Local Scope