SEO teksten laten schrijven?

Vanaf €20,- excl. BTW per tekst

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

15 + 8 =

Waarom heb je SEO teksten nodig en hoe verzorgen wij deze teksten voor jou?

Met SEO vriendelijke teksten zorgen we ervoor dat jouw website onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep. Natuurlijk houden wij rekening met de al bestaande teksten op de website en input van jou.

Hoe vaak moet het zoekwoord in de tekst voorkomen? 

SEO vriendelijke teksten voldoen aan een aantal richtlijnen. Het zoekwoord moet bijvoorbeeld een bepaald aantal keren in de tekst voorkomen.

Daar kunnen we helaas niet omheen, maar we kunnen het zoekwoord wel zo onopvallend mogelijk in de SEO teksten verwerken. Wij houden altijd een bepaalde zoekwoorddichtheid aan. Dit is een percentage van het aantal woorden waaruit de SEO tekst bestaat.

Eerst overleggen wij wat er precies in de teksten moet worden opgenomen. Doorgaans kunnen wij onze teksten aan de hand van al aanwezige informatie op de website schrijven, maar goede input is altijd welkom.

Mocht je graag informatie willen aanleveren (bijvoorbeeld in de vorm van een brochure), dan mag dat natuurlijk ook altijd. Inmiddels hebben wij enkele tienduizenden teksten verzorgd voor onze klanten. Voorbeelden kan je vinden tussen onze referenties

 Local Scope

Hoe gaan wij te werk?

Onze SEO tekstschrijver verdiept zich goed in het onderwerp, zodat we diepgang in de tekst kunnen aanbrengen. Dit kan soms een bezoek zijn aan de werkplaats van het bedrijf of een diepe duik in het onderwerp op het internet. Het ligt aan de wensen van de klant. Wij passen ons graag aan om ervoor te zorgen dat wij goede SEO teksten aan de website toevoegen.

Over het algemeen zijn onze teksten commercieel en zorgen wij ervoor dat er een duidelijke ‘call to action’ in de tekst is opgenomen. Dit kan een knop zijn naar een vervolgpagina of we zorgen ervoor dat er meteen een contactformulier op de pagina te vinden is.

De SEO webteksten worden altijd eerst ter controle naar je toegestuurd. Wij vragen je om aanpassingen in een andere kleur te doen of om opmerkingen toe te voegen in het document. Vervolgens wijzigen wij de tekst en sturen wij het document opnieuw toe, zodat je kunt zien welke aanpassingen er zijn verricht. Wij hanteren geen maximum in het aantal aanpassingen dat wij doen, omdat we het belangrijk vinden dat de teksten geheel naar wens worden toegevoegd. 

Zijn de teksten helemaal goedgekeurd, dan zorgen wij er vaak dezelfde week nog voor dat de teksten worden toegevoegd. We vragen dan altijd nog even om over de nieuwe pagina’s te bekijken.

Kan ik alleen SEO vriendelijke teksten bestellen?

Onze SEO teksten combineren wij doorgaans met één van onze SEO abonnementen. Een goedgevulde website met unieke content kan je namelijk zien als een goede fundering.

Het is in sommige branches nog steeds mogelijk om goed vindbaar te worden zonder linkbuilding, maar die kans wordt steeds kleiner. Dit komt omdat de competitie in de zoekresultaten toeneemt.

SEO blogs laten schrijven

Het was al belangrijk om veel relevante content aan de website toe te voegen, maar de noodzaak hiervan neemt ook toe om dezelfde reden (competitie).  Steeds meer mensen starten met het schrijven van SEO vriendelijke blogs om hun autoriteit op het internet te vergroten. Dit kan Google enorm waarderen.

Wil je graag aan de slag met ons? Bij wat grotere projecten laten we je eerst één proeftekst of een aantal proefteksten zien. Zo kunnen we eerst kijken of de teksten naar wens zijn en/of aanpassingen doen zodat alle teksten voldoen aan jouw wensen. 

 

Posities na toevoegen SEO teksten

Wij houden je altijd op de hoogte van de vorderingen. Hierboven kan je een voorbeeld zien van de beginposities in Google na het toevoegen van de SEO pagina's. De nieuwe URL's voegen we direct toe in Google Search Console, zodat de teksten direct geïndexeerd worden. Handig hè? Update op 6-1-2022: momenteel duurt het langer voordat nieuwe pagina's geïndexeerd worden en opgenomen worden in de zoekresultaten. 

Van Magento, Jimdo tot WordPress

Eigenlijk zijn we van alle markten thuis. Of het nou om een webwinkel in Magento, Mijnwebwinkel.nl of Shoppagina.nl gaat. Ongeveer 75% van onze klanten beschikt over een WordPress website. Enkele klanten hebben een website van JouwWeb, Jimdo, Wix.com of Strato. Ook hiermee kunnen we goed uit de voeten.

Wij voegen de nieuwe SEO pagina’s op de juiste manier toe (als landingspagina’s). Indien gewenst komen de pagina’s niet in het menu voor. De teksten zijn alleen te vinden wanneer de URL direct wordt ingetypt of via de Google zoekmachine (als zoekresultaat). Sommige klanten willen de teksten juist aan de menustructuur toevoegen om hun website een betere uitstraling te geven. 

Inbegrepen bij het toevoegen van SEO teksten

Wanneer je de SEO teksten liever zelf aan jouw website toe voegt, dan is dat natuurlijk ook goed. Er zijn wel een aantal instellingen die we achter de schermen moeten nalopen. De juiste meta titel en meta beschrijving moet worden aangepast of ingevuld. Vervolgens wordt de website verbonden met Google Search Console en Google Analytics. Het toevoegen van deze pagina’s is inbegrepen in onze SEO pakketten. We doen het juist graag zelf, omdat het voor ons routine is en weten waar we alles kunnen vinden. Het bespaart jou misschien wel een hoop bloed, zweet en tranen. 

Vraag & antwoord: SEO teksten

Wat zijn de kosten voor SEO teksten?

Voor het schrijven van SEO teksten hanteren wij een vaste prijs van €20,- excl. BTW per 600 woorden. Deze teksten worden eenmalig apart gefactureerd (niet inbegrepen in onze SEO pakketten).

Wanneer kan ik de teksten verwachten?

Wanneer wij onze opdracht doorgeven aan één van onze tekstschrijvers is de aanlevertermijn ongeveer twee weken. 

Plaatsen jullie de teksten ook voor mij?

Ja, dat is inbegrepen bij een SEO abonnement of linkbuilding abonnement. De teksten worden toegevoegd als landingspagina’s, welke geheel in jouw huidige huisstijl worden vormgegeven. 

Kunnen wij je helpen?

Neem gerust contact met ons op via info@localscope.nl of bel 053 760 0 906. Wij voorzien je graag van SEO vriendelijke teksten of blogs, zodat je de juiste doelgroep bereikt én ook nog eens beter vindbaar wordt in Google. 

 Local Scope