SEO bureau Utrecht: wij staan voor je klaar!

Hoog in Google met uw website?
Wij gaan voor die topposities!

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of vraag onze gratis SEO scan + concurrentieanalyse aan via het formulier hiernaast.

Vraag een gratis SEO scan aan!

7 + 12 =

Wilt u SEO in Utrecht inzetten om uw product of dienst te promoten? Wij zorgen er graag voor dat u hoger in Google komt te staan en dat u meer uit uw website haalt. Gaat u ook voor die A-locatie in de zoekmachine van Google? Vraag via het formulier hiernaast een gratis SEO scan aan of lees hieronder verder over onze werkwijze. De gratis SEO scan kunt u vaak op dezelfde werkdag nog in uw mailbox verwachten. Wij gaan graag voor u aan de slag met onpage optimalisatie en linkbuilding!

SEO Utrecht -> meer aanvragen

Met behulp van zoekmachine optimalisatie in Utrecht zorgt u – of zorgen wij,  wanneer u SEO in Utrecht graag aan ons uit wilt besteden – ervoor dat u stijgt in de zoekmachine van Google. Een hoge positie in de zoekmachine heeft als resultaat dat meer mensen uw website bezoeken. Dit resulteert hoogstwaarschijnlijk in meer aanvragen. Wanneer u uw zoekmachine optimalisatie campagne richt op de juiste zoekwoorden, dan zult u relevante aanvragen ontvangen. Het is namelijk essentieel dat u op de juiste zoekwoorden gevonden wordt. Door SEO in Utrecht in te zetten haalt u veel meer uit uw website!

Onze linkbuilding pakketten

Hoe kiest u de juiste zoekwoorden voor SEO in Utrecht?

Om een antwoord te kunnen geven op deze vraag kijken we voor u naar de ‘essentie’ van uw product of dienst. Welke woorden typen mensen exact in de zoekbalk in de zoekmachine van Google in om uw product of dienst te vinden? Wat is uw eigen specialisatie en wat vindt u het prettigst om te doen? Verderop op deze pagina hebben wij een aantal voorbeelden voor u uitgetypt om toe te lichten hoe wij sommige zoekwoorden uitkiezen. U kunt dit volledig aan ons toevertrouwen.

Voorbeeld 1 – Fotograaf in Utrecht

Een fotograaf in Utrecht die het liefst fotografeert tijdens bruiloften en trouwerijen heeft het meest aan een gericht zoekwoord zoals ‘Bruiloft fotograaf Utrecht’ in plaats van het algemene zoekwoord ‘Fotograaf Utrecht’. Wenst de fotograaf echter wel andere opdrachten te krijgen, dan kan er naast het gerichte bruiloft-woord ook gekozen worden voor ‘Fotograaf Utrecht’. De fotograaf wil ook graag in de regio van Amersfoort fotograferen op bruiloften, waardoor ‘Bruiloft fotograaf Amersfoort’ ook interessant is om in te zetten.

Voorbeeld 2 – Hovenier in Utrecht

Wanneer een hovenier gespecialiseerd is in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, dan wenst het hoveniersbedrijf natuurlijk gevonden te worden op ‘Tuinaanleg Utrecht’, ‘Tuinontwerp Utrecht’. Besteedt de hovenier het bestraten uit aan een stratenmaker, dan mag ‘Sierbestrating Utrecht’ of ‘Bestrating Utrecht’ worden weggelaten. Wanneer de  hovenier verderop in de regio werkzaam is, kunnen er andere plaatsnamen aan de zoekwoordenlijst worden toegevoegd.

Voorbeeld 3 – Snoepwinkel Utrecht

De nieuwe snoepwinkel in Utrecht wil graag onder de aandacht komen en besluit SEO in Utrecht in te zetten om dit voor elkaar te krijgen. ‘Snoepwinkel Utrecht’ is hiervoor het uitgewezen zoekwoord. Zoekmachine optimalisatie is in dit geval alleen interessant in Utrecht, omdat mensen uit Utrecht of andere steden waarschijnlijk niet naar Utrecht toe komen om snoep te kopen. Wanneer de snoepwinkel over een webshop beschikt en de bestellingen in heel Nederland verzendt, kan juist landelijke SEO in Utrecht ingezet worden. Landelijke zoekwoorden zijn bijvoorbeeld ‘Snoep online bestellen’ of ‘Snoep kopen’.Maandelijkse zoekopdrachten SEO Utrecht

 

Welke zoekwoorden zijn belangrijk voor u?

Om ervoor te zorgen dat u de juiste doelgroep bereikt, raadplegen wij de Zoekwoordplanner van Google. Hierin kunnen wij precies zien wat mensen intypen en hoe vaak er naar een dienst of product wordt gezocht. Naar ‘SEO Utrecht’ wordt gemiddeld 50 keer per maand naar gezocht. Dit is een gemiddelde van juli 2016 tot en met juni 2017. De zoekwoordenlijst die wij vervolgens samenstellen noemen wij ook wel het ‘zoekwoordenonderzoek’. Het zoekwoordenonderzoek is een belangrijk onderdeel van onze gratis SEO scan.

Gratis SEO scan

In de gratis SEO scan is een hoofdstuk opgenomen waarbij wij een aantal factoren van uw website bekijken. Aan de hand van deze factoren zien wij of uw website momenteel is geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden. Met behulp van de SEO scan brengen wij verbeterpunten in kaart. Dit is een persoonlijke scan, die niet wordt gedaan door software, maar door één van onze SEO specialisten.

Naast Utrecht en omgeving werken wij onder meer samen met diverse bedrijven in Veenendaal, Nieuwegein en Amersfoort. 

Contact

Wilt u meer weten over zoekmachine optimalisatie in Utrecht of wilt u een SEO scan aanvragen? Bel ons op 053 760 09 06 of stuur een e-mail naar info@localscope.nl. Wij helpen u graag meer uit uw website te halen!

 Local Scope