€19.955 gaf de teller gisterenavond op het scherm weer. Wat was de eerste beursvloer in Haaksbergen een groot succes! Bijna 20.000 euro, de waarde van de fantastische matches die er tussen stichtingen en verenigingen met bedrijven uit Haaksbergen tot stand zijn gekomen. Er waren ruim 90 deelnemers aanwezig met zijn/haar vraag of aanbod. Bij de aanmelding voor het evenement kon de vraag of het aanbod al worden opgegeven, maar er ontstonden ook een aantal spontane matches tussen de aanwezigen.

Een aantal geslaagde matches op een rij:

→ Bloesem Kinderopvang heeft een bus voor de woensdag beschikbaar gesteld voor JuNiMo.
→ Alex Winters van Maatpak Design helpt Kennedymars Haaksbergen met de ontwikkeling van hun huisstijl en uitstraling.
→ Busschers regelt materialen voor de fotoexpositie in 2018, georganiseerd door Fotogroep Haaksbergen.

In Haaksbergen is de beursvloer georganiseerd door Robert Heinst van Olympia Uitzendbureau (projectmanager Haaksbergse Uitdaging), met ondersteuning van Marleen Kosterink-Stapelbroek van Een Idee (projectmanager van de Berkellandse Uitdaging) en Marjolein Beskers van Kiez Coaching (matchgroeplid van de Berkellandse Uitdaging).

Beursvloer Haaksbergen

De beursvloer is een landelijk terugkerend evenement waarbij vraag en aanbod aan elkaar worden gekoppeld, ook in de vorm van een match. Hierbij gaat het niet om een match tussen twee bedrijven, maar een verbinding tussen maatschappelijke organisaties en ondernemingen. De beursvloer wordt ook wel omschreven als: ‘zaken doen met de hand op de knip’. Er worden onderlinge afspraken gemaakt om Haaksbergen steeds een stukje mooier te maken.

Er is vraag en aanbod waarbij nog geen match tot stand is gekomen. Deze aanvragen zullen wij in de matchgroep behandelen, wat hopelijk gauw tot nog meer geslaagde matches zal leiden. Ook nieuwe aanvragen zijn van harte welkom!

Matchgroep Haaksbergse Uitdaging

Sinds begin dit jaar zijn wij onderdeel van de matchgroep bij de Haaksbergse Uitdaging. Wanneer er vanuit een stichting of vereniging vraag is naar bijvoorbeeld een aantal vrijwilligers die willen helpen tijdens een ouderenmiddag of een schoonmaakmiddag, gaan wij als matchgroep op zoek naar één of meerdere bedrijven die hierbij willen helpen. Meer informatie over de Haaksbergse Uitdaging kan je hier vinden.

 Local Scope