Wie zijn wij?

Local Scope is een full service internetmarketing bureau dat zich gespecialiseerd heeft in locatiemarketing op het internet voor het MKB. Door onze ervaring op het gebied van internetmarketing kunnen wij voor onze klanten een optimaal rendement uit hun website realiseren. Bij Local Scope streven wij ernaar internetmarketing bereikbaar te maken voor het gehele middel- en kleinbedrijf in Nederland. Door uw website goed te analyseren, zijn wij in staat een marketingoplossing op maat te bieden. Wij zetten zoekmachine optimalisatie en/of adverteren op een slimme wijze in, zodat u (meer) aanvragen via uw website ontvangt.

Linde Rensmaag

SEO specialist
Projectmanager

Reinout Boek

Oprichter
SEO specialist

Maaike de Haan

Accountmanager New Business

Lars Antvelink

Linkbuilder

Khesraw Osmani

Sales Assistent

Robbin ten Vregelaar

Commercieel stagiair

Ellen de Jong

Linkbuilder

Nick Hagedoorn

Linkbuilder

Scopie

Eindbaas

Top 10

Een top 10 positie in Google is, bij de juiste zoekwoorden, enorm belangrijk voor uw bedrijf. 97% van de Nederlandse internetgebruikers, kijkt niet verder dan de eerste zoekpagina op Google. Staat u met uw bedrijf niet in de top 10 relevante zoekresultaten, dan wordt u dus zelden of niet gevonden. Local Scope helpt de online vindbaarheid te vergroten door te optimaliseren op relevante zoekwoorden (zie ons zoekwoordenonderzoek).

Wij dragen graag bij aan de groei van uw onderneming

Samen zorgen wij ervoor dat u zichtbaar bent op deze zoekwoorden in de zoekresultaten van Google, zodat u daadwerkelijk meer aanvragen krijgt via internet. Local Scope draagt graag bij aan de groei van uw bedrijf, waarbij internetmarketing en zoekmachine optimalisatie een steeds grotere rol speelt. Wij vinden een goede en langdurige klantrelatie belangrijk, waarbij communicatie hoog in het vaandel staat. Een voortgangsrapportage zullen wij u maandelijks toesturen, zodat u op de hoogte bent van de bewegingen in de zoekresultaten. Heeft u vragen over andere marketingzaken, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u weten aan welke Google factoren uw website momenteel voldoet en waar de verbeterpunten liggen? Vraag een gratis SEO scan bij ons aan!

Wij werken voor klanten uit o.a.: