Wat is webshop optimalisatie?

Webshop optimalisatie is het aanpassen van de website om deze voor zoekmachines zo leesbaar mogelijk te maken. Dit wordt o.a. gedaan door de technische structuur en de teksten op de website te verbeteren.

Waarom webshop optimalisatie toepassen op uw website?

97% van alle internetgebruikers begint naar het zoeken van een product of website via Google. Google verwerkt dagelijks meer dan 50.000.000 zoekopdrachten, dit is alleen nog maar in Nederland. Natuurlijk is het niet haalbaar om bij al deze zoekopdrachten op de eerste pagina te komen, dat is immers ook niet van belang. U moet op de eerste pagina komen op zoekwoorden die voor u belangrijk zijn. Verkoopt u uw aanbod van fietsen online, dan is het voor u van belang dat u op keywords als, ‘Online fiets kopen’ goed scoort in Google. Local Scope zal door middel van een geavanceerde keyword tool uw webshop gaan bekijken en bepalen welke keywords (zoekwoorden) voor u van belang zijn. Op deze manier krijgt uw webshop de juiste bezoekers naar de website.

  • Hoe hoger in Google hoe eerder iemand op de link klikt
  • Hoe meer bezoekers op de website komen des te meer kans op verkoop
  • Hoe vaker mensen de website voorbij zien komen, des te groter de naamsbekendheid
  • Door een logische indeling van de website verhoogt u de kans op conversie

Webshop optimalisatie bij Local Scope

Wij zorgen er met een specialistisch team voor dat u het juiste zoekverkeer krijgt naar uw website, immers meer bezoekers is fijn maar als deze geen klant worden heeft u er weinig aan. Door onze keyword tools te gebruiken gaan wij kijken hoe er naar uw product wordt gezocht en wat voor benamingen de consument aan uw product geeft om op deze manier teksten te schrijven waar de bezoeker in geïnteresseerd is.

Start vandaag nog met het optimaliseren van uw webshop!