Webshop optimalisatie: hoger in Google met jouw shop!

Vanaf €125,- excl. BTW per maand

Webshop optimalisatie is het aanpassen van de website om deze voor zoekmachines zo leesbaar mogelijk te maken. Dit wordt o.a. gedaan door de technische structuur en de teksten in de shop te verbeteren. Categorieën en productteksten moeten vaak worden aangepast. Wij nemen dit graag voor u uit handen! 

97% van alle internetgebruikers begint naar het zoeken van een product of website via Google. Google verwerkt dagelijks meer dan 50.000.000 zoekopdrachten, dit is alleen nog maar in Nederland. Natuurlijk is het niet haalbaar om bij al deze zoekopdrachten op de eerste pagina te komen, dat is immers ook niet van belang. U moet op de eerste pagina komen op zoekwoorden die voor u belangrijk zijn. Verkoopt u uw aanbod van fietsen online, dan is het voor u van belang dat u op keywords als, ‘Online fiets kopen’ of ‘Gazelle fiets kopen’ goed scoort in Google.

Wij zullen door middel van een geavanceerde keyword tool een zoekwoordenonderzoek voor u uitvoeren. Samen kijken we welke zoekwoorden relevant voor u zijn. Op deze manier krijgt uw webshop precies de juiste bezoekers met interesse in uw producten.

Gratis SEO scan aanvragen?

14 + 5 =

Onze pakketten

Waarom webshop optimalisatie toepassen op uw website?

  • Hoe hoger in Google hoe eerder iemand op de link klikt
  • Hoe meer bezoekers op de website komen des te meer kans op verkoop
  • Hoe vaker mensen de website voorbij zien komen, des te groter de naamsbekendheid
  • Door een logische indeling van de website verhoogt u de kans op conversie

Uw webshop laten optimaliseren bij Local Scope

Wij zorgen er met een specialistisch team voor dat u het juiste zoekverkeer krijgt naar uw website, immers meer bezoekers is fijn maar als deze geen klant worden heeft u er weinig aan. Door onze keyword tools te gebruiken gaan wij kijken hoe er naar uw product wordt gezocht en wat voor benamingen de consument aan uw product geeft om op deze manier teksten te schrijven waar de bezoeker in geïnteresseerd is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw webshop? Vraag een gratis SEO scan aan of neem contact met ons op.

Start vandaag nog met linkbuilding voor uw webshop

Onze klanten vertellen

Wij vinden het online succes van onze klanten erg belangrijk. Wij worden daar heel blij van!

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Diëtistenpraktijk Het IJtje | SEO

Local Scope is een super bedrijf! Linde en Reinout staan altijd voor je klaar en helpen je heel erg goed, zodat je beter gevonden wordt in Google. Ik zou Local Scope zeker aanbevelen! Voor Pien zijn we in december 2019 gestart met het verbeteren van de organische...

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Acupunctuur Suwen | SEO & SEA

Echte aanrader, ze hebben mij enorm geholpen met zowel de SEO als SEA. Mijn website is omhoog geschoten en dankzij Local Scope vinden mensen nu hun weg naar mijn praktijk. Professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Voor Acupunctuur Suwen zijn we in september 2019...

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

GEvastgoed.nl | SEO & SEA

Na best wel al een lange samenwerking met Local Scope ga ik hun nu maar eens een pluim geven voor de goede samenwerking en het altijd klaarstaan voor het oplossen van problemen, dank hiervoor.Samenwerking sinds november 2017Resultaten SEO Gevastgoed.nl heeft met...

Gratis SEO scan? Vraag het aan!

Bent u benieuwd hoe u ervoor staat en waar uw kansen liggen? Wij doen een gedegen onderzoek inclusief concurrentieanalyse. Dit vatten wij samen in onze SEO scan.

 Local Scope