Advies nodig? 053 7600906 info@localscope.nl

Professionele website laten maken?

Een website voor uw bedrijf is van essentieel belang om via het internet te communiceren met uw klanten. Local Scope heeft een ruime ervaring in het realiseren van websites. Local Scope verzorgt de gehele realisatie van uw website, van het huisstijlontwerp tot aan de oplevering.

Conversiegerichte website laten maken vanaf €299,-*

Bij Local Scope kijken wij naast dat de website er professioneel moet uitzien, ook naar de conversiegerichtheid van de website. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat uw website ook daadwerkelijk wat gaat opleveren.

Het is belangrijk dat uw klanten die op de website zijn beland logisch moeten kunnen navigeren over de website, zodat ze snel en gemakkelijk kunnen converteren, dus klant worden van u. Er wordt altijd voor gezorgd dat de website voldoet aan deze navigatiewensen van uw bezoekers.

Elke WordPress website is prettig in gebruik en eenvoudig te beheren.

One-click WordPress website

Voor €299,- heeft u een goedwerkende WordPress website (template) met drie standaard pagina’s. Dit pakket is bedoeld voor mensen die handig zijn met WordPress en zelf pagina’s en teksten kunnen toevoegen. Inclusief websiteverhuizing.

Basis WordPress website

Voor €599,- heeft u een professionele WordPress website inclusief uniek ontwerp. De teksten worden eenmalig voor u toegevoegd aan uw website. Er zal vooraf met u besproken worden wat is inbegrepen in het Basis WordPress websitepakket.

Uw voordelen bij Local Scope

✔  Alle specialisaties binnen één bedrijf

✔ Simpel beheersysteem waarin u zelf uw website kunt beheren

✔ Ontwerp op maat voor uw website (vanaf €599,-)

✔ Website zoekmachinevriendelijk opgeleverd

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op

Wij nodigen u graag uit om u de mogelijkheden bij Local Scope voor te leggen. Wij denken graag met u mee omtrent uw website en online marketing. Neem via de onderstaande buttons contact met ons op of u kunt het terugbel formulier invullen, wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.