WordPress website laten maken?

Een functionele en conversiegerichte website voor jouw bedrijf is van essentieel belang om via het internet te communiceren met klanten. Daarnaast is jouw website een online visitekaartje van je bedrijf. Ben je toe aan een nieuwe website en wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Conversiegerichte website laten maken vanaf €299,-*

Bij Local Scope kijken wij naast dat de website er professioneel moet uitzien, ook naar de conversiegerichtheid van de website. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat de website ook daadwerkelijk wat gaat opleveren.

Het is belangrijk dat bezoekers die op de website zijn beland logisch moeten kunnen navigeren over de website, zodat ze snel en gemakkelijk kunnen converteren, dus klant worden van jou. Er wordt altijd voor gezorgd dat de website voldoet aan deze navigatiewensen van bezoekers.

Elke WordPress website is prettig in gebruik en eenvoudig te beheren.

One-click WordPress website

Voor €299,- excl. BTW krijg je een basis WordPress website (template) met drie standaard pagina’s in de gewenste kleuren, jouw lettertype enzovoort. Dit pakket is bedoeld voor mensen die handig zijn met WordPress en zelf pagina’s en teksten kunnen toevoegen. Inclusief websiteverhuizing. In overleg kunnen wij je uiteraard helpen met het toevoegen van extra pagina’s.

Basis WordPress website

Voor €599,- excl. BTW krijg je een professionele WordPress website inclusief uniek ontwerp. De teksten worden eenmalig voor je toegevoegd aan de website. Een website vanaf €599,- heeft meer onderscheidend vermogen. Er wordt meer aandacht besteed aan de details. Hoeft dat niet voor jou, dan kan de ‘One-click website’ iets voor jou zijn. 

Uw voordelen bij Local Scope

✔  Alle specialisaties binnen één bedrijf

✔ Simpel beheersysteem waarin u zelf uw website kunt beheren

✔ Ontwerp op maat voor uw website (vanaf €599,-)

✔ Website zoekmachinevriendelijk opgeleverd

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op

Wij nodigen u graag uit om u de mogelijkheden bij Local Scope voor te leggen. Wij denken graag met u mee omtrent uw website en online marketing. Neem via de onderstaande button contact met ons op of u kunt het contactformulier invullen, wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.