Advies nodig? 053 7600906 info@localscope.nl

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren is de betaalde manier om hoog in de zoekmachines te komen. Door middel van het kiezen van de juiste keywords kunnen top posities in de zoekmachines worden aangekocht.

Waarom zoekmachine adverteren voor uw website?

Adverteren in het zoeknetwerk van Google is een van de beste manieren om uw boodschap zichtbaar te maken op het internet. Door te adverteren via Adwords komt u vrijwel direct boven in Google te staan. De kans dat iemand op uw link klinkt is het grootst nu u boven in Google staat. Een groot voordeel van Adwords is dat u alleen betaalt wanneer iemand op uw link klikt. U betaalt alleen op het moment dat uw website ook daadwerkelijk wordt bezocht.

  • Hoe hoger in Google hoe eerder iemand op de link klikt
  • Hoe meer bezoekers op de website komen des te meer kans op verkoop
  • Hoe vaker mensen de website voorbij zien komen, des te groter de naamsbekendheid
  • U betaalt alleen wanneer er iemand op uw advertentie klikt

Zoekmachine adverteren Local Scope

Local Scope heeft een gespecialiseerd team dat uw zoekmachine campagne voor u op kan zetten. Wij zullen met een geavanceerde keywordtool gaan bekijken welke keywords (zoekwoorden) relevant zijn voor uw bedrijf, zodat u de hoogste conversie kunt halen met uw campagne. Bezoekers zijn leuk, maar het draait om de klanten en de aanvragen die u daadwerkelijk binnenkrijgt.

Waarom Local Scope?

Advies gesprek op maat

Altijd een adviesgesprek op maat! Wij komen vrijblijvend naar u toe om kennis te maken en onze werkwijze toe te lichten. Geheel kosteloos!

Helderheid en inzicht

u ontvangt maandelijks een voortgangsrapportage

Zoekwoordenonderzoek

Wij voeren een uitgebreide SEO scan voor u uit (nulmeting) of maken een heldere Google Adwords berekening

Persoonlijk contact

Een vast contactpersoon staat voor u klaar om uw project in goede banen te leiden.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec velit dui, convallis eget molestie nec, ullamcorper faucibus quam. Duis lobortis dignissim libero, hendrerit tincidunt neque vulputate ac.